Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olan cnm benim kız erkek evlat evlattır ama ınsan merak ediyor ısteben ara ara hoşume gideni alıyorum genelde kız ya da erkeğede giydirebilecekleri :) Göstermiyor ama hala cinsiyetini :)
Cnm kan testinde rakam olarak ne yazıyorduki!!! Bana kalırsa benim gibi sende erken test yaptın dusuk ama pozitif çıktı adete gelince üstüne görmede olabilir yerlesme kanamasıda.... 3 gün sıra tekrar kan testi yap bak bakalım kaç katı olmuş yükselmesi gerekiyorHanimlar cok belirti yasadm gecen ay ve gununden 3 4 gun evvel regly oldum.pihti olmamasi dsnda normal kanama yasadm.adetten iki gun snra bas donmesi nedenyle test yaptm cift ckti.snra kan verdim sonuc zayif pozitif.acaba zayif pozitif denmesi icin degern kac ustu olmasi gerek bilen varmi hangi araliga zayif pozitf deniyor?lutfen yardmci olun
Kızlar ALLAH izin verirse bende 2016 annesi olacağım.2 gün önce hamile olduğumu öğrendim.
Teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah.hayırlısı olsun Allah sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin inşallah Tebrikler![]()
ben hamile olduğumu öğrendiğimde, ilk heyecanla ortak renklerden zıbın seti almıştım. sonrasında 16. haftada cinsiyeti öğrendikten sonra da bir kaç parça bişi aldım. ama asıl alışverişi 6.5-7 aylıkken yaptım.Kızlar bebiş icin alışverişe kaçıncı ayda baslamalıyıııızzzz?!?!