Bebek alışverişi🌸

Bolca ağız mendili
Müslin örtü
Zıbınlar için bana önü çıtçıtlı (zarf gibi) olanlaeı daha kolay giydirirsin dediler ama katılmıyorum, giydirirken karmaşık geliyor uzun sürüyor hangi çıtçıt nereye çözemiyorsun özellikle banyo sonrası çocuk üşüyor sen çözene kadar. Onun yerine geniş kalıp düz zıbınları çok kolay giydiriyorum.
Pijama olarak çoraplıları tavsiye ederim, ebebekte var. Ayakları bildiğimiz çorap gibi, klasik patiklileri kastetmiyorum. Onlar hep bebeğimin parmağını kastırdı kucağımda yukarı toplandıkça.
Bence pompa gerekli ilk çocukta, sütünüz geliyor mu ne kadar geliyor başka türlü anlamak zor
Emzirme yastığı hikaye, ben kullanmadım iki çeşit alıp.
Kız bebekse yenidoğan elbise/süslü kıyafete çok para vermeyin Chakradan aldım bir tanesini çekimde kullandım sadece dışarı çok çıkmıyorsunuz zaten çıksanız da el kadar bebek için konforlu olmuyor

Benim ilk gebeliğim olacak, cok heves etsem de bir an once almaya beklemeyi tercih ettik eşimle, begendigimiz ürünleri favorilere ekliyoruz aşırı indirimde görmedikçe 6. Ayda almayı planlıyorum
Allah vaktinde sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kaç haftalık 🥰

Bolca ağız mendili
Müslin örtü
Zıbınlar için bana önü çıtçıtlı (zarf gibi) olanlaeı daha kolay giydirirsin dediler ama katılmıyorum, giydirirken karmaşık geliyor uzun sürüyor hangi çıtçıt nereye çözemiyorsun özellikle banyo sonrası çocuk üşüyor sen çözene kadar. Onun yerine geniş kalıp düz zıbınları çok kolay giydiriyorum.
Pijama olarak çoraplıları tavsiye ederim, ebebekte var. Ayakları bildiğimiz çorap gibi, klasik patiklileri kastetmiyorum. Onlar hep bebeğimin parmağını kastırdı kucağımda yukarı toplandıkça.
Bence pompa gerekli ilk çocukta, sütünüz geliyor mu ne kadar geliyor başka türlü anlamak zor
Emzirme yastığı hikaye, ben kullanmadım iki çeşit alıp.
Kız bebekse yenidoğan elbise/süslü kıyafete çok para vermeyin Chakradan aldım bir tanesini çekimde kullandım sadece dışarı çok çıkmıyorsunuz zaten çıksanız da el kadar bebek için konforlu olmuyor
Teşekkür ederimmm🥰

Gebeliğim riskli değil çok şükür benim geçmişte aşı sonrası yaşadığım bir pıhtı öyküm var. Bu yüzden perinatologla devam etmek istedim. İyi ki de öyle yapmışım herşeyle aşırı ilgili. Çok merak ediyorsanız öğrenemezseniz gidin özele. Bir yakınım 17haftalık oldu devlette kıza benziyor emin değilim demiş o da dayanamayıp özele giderek öğrendi netleşti kız olduğu.
Öğrendim benimki de kızmış ya 🥹🥹🥹😍😍

Back
X