2016 anneleri buraya

Çok şükür iyi nasıl gitsin doktora giittik esimle iste testler falan yorucu zaman basladı bakalm ne cıkacak hakkimizda hayırlısı
Benimde kardan dolayı persembeye aldı doktorum randevuyu bakalım ne olcak cinsiyette söylerim derdi ama benim aklım testlerde !!! Sağlıklı olsnlarda kız erkek çok önemli değil

Eşim duyduğu gün iş çıkışı iki takım bi zıbın çorap şapka falan almıştı ama henüz başlamayı düşünmüyorum hem isim hemde alışveriş için 6. Ayı beklicem bakalım
Ayyyyne güzel massallah ,,, bende bekle 5 ay bi çıksın 6 san sonra çok şükür yaşatıyorlar aksi bi durumda rabbim hayırlısını versn hepimize

Amin rabbim saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin insallah .Allah olmayanlara versin en kısa zaman da kızlar çok dua edin bizlere .

Amin rabbim saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin insallah .Allah olmayanlara versin en kısa zaman da kızlar çok dua edin bizlere .
Kuzum ben şeninde var sanıyordm :( insallah cnm sağlık il sıhhatli bi bebişin olsun!!! Ben ne zaman saldm kendimi takip etmedim tuttu biliyormusun" 1aya gelcek adet olmadım geve rüya gördüm Bebek hemen öğlen test aldım öylesine 3 4 liralık bi test tak diye çıktı valla ama sana Önerim takip etme varmı die sadece soğan suyu iç 6 7 gün kala yumurtlamaya ben bide üstüne sadece 1kere ilişkiye girdim pek fırsat olmadı ama tuttu iste kısmet. Hiç düşünmedim o yüzden olsa gerek , ama soğan suyu kim içerse fayda görür eminim çünkü iltihap söktüğü icin daha kolay hamile olma olasiligi ... Bu ay bi dene derim arkadasım 2 çocuk yaptı ikisinde kazayla oldu hep soğan suyu diyor esi artık sakın içme 3üyü çekemem diyor ve bende öylesine deniyim dedim ise yaradi yani ....hep soğan çocukları bunlar dİye dalga geciyoruz simdi

Merhabalar.. ben siteye yeni katilanlardanim. Bisey ogrenmek istiyorum. Bu ilk hamileligim ve 6. Haftadayiz. Ama karnimda bi şişlik var sizdede öyle bisey oluyomuydu merak ediyorum..

Merhabalar.. ben siteye yeni katilanlardanim. Bisey ogrenmek istiyorum. Bu ilk hamileligim ve 6. Haftadayiz. Ama karnimda bi şişlik var sizdede öyle bisey oluyomuydu merak ediyorum..
bende oldu başta şişkinlıik gibi sanki 6 aylık hamile gibi 3 ayfan sonra normale dönüyor

Back
X