Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım bu sene hamile kalabilirsek bakalım 2016 bebekleri olacaklarTopiğin hayırlı olsun. Uğurlu gelir inşallah canım
İnşaallah hamileyiz diye buraya yazarız canım o milletin çenesi adamı sinir eder zaten konuşuyorlar da konuşuyorlar ben de yaklaşık 1 yıldır istiyorum bu ay ilk defa klomen kullanacağım benim de komşum bana ben bebek için üzülürken senin neden olmuyor bilmiyorum ama ben istesem bu gece eşimle beraber olsam bu ay hamileyim dedi ya sonra evime geldim akşama kadar ağladım insanlar çok düşüncesiz hele de cahille hiç dertleşmeyeceksin bunu anladıminşallah arkadaşım bende çok istiyorum. 2 kürtajla sonuçlanan kaybım var. 2. den sonra denemelere devam ediyorum. 2 ay denedik olmadı. 1 haftaya yumurtam çatlayacak ve 3. denemede Allahım inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder diye ümit ediyorum. Etraftan bıktım, sürekli sormaları beni rahatsız ediyor. 1 buçuk yıl oldu bebek düşüneli, ve kayıplar beni çok yordu. birdaha olacak korkusunu atamıyorum. Allahım yaşatmasın birdaha.
buna benzer bir olayıda ben 3-4 gün önce kandil günü yaşadım. beddua etmem asla ama Allaha şikayet etmektende kendimi alamadım. Kandil günü beni hüngür hüngür ağlatan bu acımasız insanları Allaha havale ediyorum. Allah uzak etsin gerçekten. Bizede tez zamanda nasip etsin. bu konuşan insanların da başlarına inşallah kötü şeyler gelmez. Allahın yarattığı bebekleri kendi eserleriymiş gibi birilerinin gözüne sokmak ne kadar doğru acaba.İnşaallah hamileyiz diye buraya yazarız canım o milletin çenesi adamı sinir eder zaten konuşuyorlar da konuşuyorlar ben de yaklaşık 1 yıldır istiyorum bu ay ilk defa klomen kullanacağım benim de komşum bana ben bebek için üzülürken senin neden olmuyor bilmiyorum ama ben istesem bu gece eşimle beraber olsam bu ay hamileyim dedi ya sonra evime geldim akşama kadar ağladım insanlar çok düşüncesiz hele de cahille hiç dertleşmeyeceksin bunu anladım
Ben de ağladım 2 çocuğu var komşumun ama kendimi uzak tutuyorum artık araya mesafe koydum haddinden fazla değer vermeyeceksin aslında iyi davranışı ve iyiliği bile hak edene yapmak lazım diye düşünüyorum ama böyle insanlar yüzünden de kötü de olmak istemiyorum ALLAH büyüktür veren de o alacak olan da Rabbim bizim de meleklerimizi bize gönderecektir zamanı gelince inşallah zaman kısadır ben de çok dua ediyorum birbirimize dua edelim ben yeni baharda bebeğimle hayaller kuruyorumbuna benzer bir olayıda ben 3-4 gün önce kandil günü yaşadım. beddua etmem asla ama Allaha şikayet etmektende kendimi alamadım. Kandil günü beni hüngür hüngür ağlatan bu acımasız insanları Allaha havale ediyorum. Allah uzak etsin gerçekten. Bizede tez zamanda nasip etsin. bu konuşan insanların da başlarına inşallah kötü şeyler gelmez. Allahın yarattığı bebekleri kendi eserleriymiş gibi birilerinin gözüne sokmak ne kadar doğru acaba.
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sana da nasip etsin canım ben de 1 yıldır beklemedeyim inatçılar evet çok istedikçe daha da inatçı oluyorlar bakalım gelişleri de çok tatlı olacak bu arada aleyküm selamÖncelikle hayırlı olsun.. İçinde bahar geçen her şeyi severim bu topiğin adını da sevdim.. ;-) 3 senedir ben de bekliyorum ama gelmiyo çok inatçı bizimki... Bebek bekleyen, isteyen tüm anne adaylarına selam olsun..
Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda sana da nasip etsin canım ben de 1 yıldır beklemedeyim inatçılar evet çok istedikçe daha da inatçı oluyorlar bakalım gelişleri de çok tatlı olacak bu arada aleyküm selam
Kesinlikle umutlu olacağız bizimki biraz daha sabırlı olacak o kadar buraya tek tek yazacağız hamişiz diye hayırlısıyla inşallah doktora gittin mi canım sen? Hangi şehirdesinAynen ah bi gelseler zaten.. Rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..
Benim 3 sene oldu, bir gün bebeğimin sesi yankılanacak evimde biliyorum.
İmtihandayız.
sabır lazım en çok..
Gittim canım doktora, bu ara verdim biraz kafamı dinliyim dedim, kafama çok taktım çünkü..Kesinlikle umutlu olacağız bizimki biraz daha sabırlı olacak o kadar buraya tek tek yazacağız hamişiz diye hayırlısıyla inşallah doktora gittin mi canım sen? Hangi şehirdesin
ben de 3 gün sonra klomene başlıyorum ilk kez kullanacağım bakalım ne olacakGittim canım doktora, bu ara verdim biraz kafamı dinliyim dedim, kafama çok taktım çünkü..
istanbul'dayım.
İnşaallah tüp bebek tedavin yüzünü güldüren haber alırsın canım ve bizimle de paylaşırsın bol bol dua etslm arkadaşlar bende bebek için 8 senedir uğraşıyorum, tüp bebeğe başladım nasipse haziranda transferim yapılacak, inşallah tutarsa 2016 martında bebeklerimi kucağıma alırım diye hayaller kuruyorum, umarım hepinizle aynı zamanlarda hamile kalırız, bahar bebekleri olurlar
ben de 3 gün sonra klomene başlıyorum ilk kez kullanacağım bakalım ne olacak