2016 beraber bebişlerimizi beklemeye varmısınız

melita09

hedef 68 inşallah güncel: 69.25
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
1.100
2.014
bebişim olsun istiyorum ağustos ayı bizim olsun kendime yol arkadaşı arıyorum Allah"ımın bu mucize yi biz e bağışlamasında

bebişim olsun istiyorum ağustos ayı bizim olsun kendime yol arkadaşı arıyorum Allah"ımın bu mucize yi biz e bağışlamasında

Canim topigin hayirli olsun. Inşallah agustos bizim ayımiz olur. Ben simdi drmdab geliyorum. 4 gub geciktim.bakti rahim duvarinda kalinlasma var dedi.kan testi aldi.12 de cikacak sonuc bakalim.

hayırlısı inşallah canım ben ağustostan sonra başlayacam şuan folik asit alıyorum. haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haberler alırsın inşallah

="melita09, post: 41955248, member: 357556"]hayırlısı inşallah canım ben ağustostan sonra başlayacam şuan folik asit alıyorum. haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haberler alırsın inşallah[/QUOTE]
Mlesef
hayırlısı inşallah canım ben ağustostan sonra başlayacam şuan folik asit alıyorum. haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum hayırlı haberler alırsın inşallah

Mrb canim malesef rahim duvari kalinlasmis ama kan tahlili 0.100 cikti.yarin gostercem

Ağustos ayı bizim olur inşallah canım. Ben de folik asit kullanıyorum. İnşallah güzel sonuçları hep beraber alırız.

kızlar folik asit kullanyıorum başka yapmam gereken bir şeyvarmı

X