Ben ben ben :) nasipse bende önümüzdeki yaz bursaya gelin gidicem. İstanbuldan hemidehuuuhuuu Hiçç Bursaa Yokmu yawww
ilk Bursa gelini olarakk hoşgeldinn ozamann canım :) İstanbul dan neredensin ? Ben gibi İstanbul Bursa arası bir aşk hikayesi diyorsunnBen ben ben :) nasipse bende önümüzdeki yaz bursaya gelin gidicem. İstanbuldan hemide
Anadolu yakası canım. Hoşbuldum. Sen nerdensinilk Bursa gelini olarakk hoşgeldinn ozamann canım :) İstanbul dan neredensin ? Ben gibi İstanbul Bursa arası bir aşk hikayesi diyorsunn
Anadolu yakası canım. Hoşbuldum. Sen nerdensin
Cumartesi günü nişanlandık :)çok tazeyiz daha. SenBende Anadolu yakasındayım :) söz nişan varmı ?
Hoşbulduk:) bursanın çok güzel bir sehır olduğunu herkes bilir. Siz neresinden acabaBen 2016 gelini degilim ama 2015 te bursa da evlendim. Zaten bursada oturuyorum yine bursa da ev kurduk esimle. Bursa hakkinda akliniza takilan olursa yardimci olabilirim. Simdiden hosegeldiniz diyeyim bursa ya.
Hoşbulduk:) bursanın çok güzel bir sehır olduğunu herkes bilir. Siz neresinden acaba
Semazen bildiğim kadarıyla sancaktepe deydi :) Bende Pendik...Nişanı evde yaomak istemıyorum ama nerde yapacagımıda bılemıyorum :SSağolasın canım :)
Anadolu yakasının neresindesin ümraniye tarafındayım ben. Semazen düğün salonu teras kafede oldu
Semazen bildiğim kadarıyla sancaktepe deydi :) Bende Pendik...Nişanı evde yaomak istemıyorum ama nerde yapacagımıda bılemıyorum :S
Daha one cekmezsek ki cekebılırız 12 Mart Nışan düşünüyoruz
Bursada nereye gidiyorsun peki?
Ben niluferde oturuyorum. Evet guzel sehirdir bursa ben cok seviyorum acikcasi sukur Rabbim evliligimide buraya nasip etti ayrilmak zorunda kalmadim. Gezilecek gorulecek yeri coktur. Ilk evlendiginiz zamanlar bol bol gezersiniz artik esinizle
Merhaba vaveyla :) Bende Bursalıyım ama İstanbulda yasıyoruz anne tarafı komple Bursada :) Yabanc deglım ve cok sevıyorum Bursayı... Büyük bir zevk ile gelecegım ...Ben niluferde oturuyorum. Evet guzel sehirdir bursa ben cok seviyorum acikcasi sukur Rabbim evliligimide buraya nasip etti ayrilmak zorunda kalmadim. Gezilecek gorulecek yeri coktur. Ilk evlendiginiz zamanlar bol bol gezersiniz artik esinizle
hahahah sende miii bende Dikkaldırımm canım yaa :)Bende nilüfer çekirge tarafına gelcem inş
Sizi rahatsız ederim ozaman :))
Merhaba vaveyla :) Bende Bursalıyım ama İstanbulda yasıyoruz anne tarafı komple Bursada :) Yabanc deglım ve cok sevıyorum Bursayı... Büyük bir zevk ile gelecegım ...
Bende nilüfer çekirge tarafına gelcem inş
Sizi rahatsız ederim ozaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?