2016 DA ANKARADA DOĞUM YAPACAK ANNELER ÖZEL HASTANE VE DOKTOR TAVSİYELERİNİZE İHTİYACIM VAR???

Bu arada maşallah beden dört çocuk :) cinsiyetini nedir? İnşallah bebegni hayrıslıs ile kucağına alırsın ne mutlu sana

Bu arada maşallah beden dört çocuk :) cinsiyetini nedir? İnşallah bebegni hayrıslıs ile kucağına alırsın ne mutlu sana
İkisi kız biri erkek canım 13 10 ve 6 yaşlarındalar bende 36 yim şu an yıl sonunda doğru 37 olcam yaş gitmeden dedik inşallah nasip olur

ankarada doğum doktoru araştırmaktan yoruldum, bir doktor için hem iyi diyen var hem kötü,anlayamadım,tercihimi nasıl yapmam lazım,şuan hamile değilim,ama Allah nasip ederse düşünüyorum. ahhh bir de ücretler... tamamlayıcı sağlık sigortası die bişi çıkmış,onlar da 3-4 bin fiyat veriyolar,zaten sigorta yaptırmasam direk herhangi bir özele gitsem de çok lüks olmayan o paraya denk geliyor ne anlamı kaldı sigortanınnn..kafamda deli sorular.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…