- 20 Mayıs 2015
- 2.428
- 1.584
- 83
- Konu Sahibi yasemin hafsaaa
-
hadi inşallah pozitif sonuç alırsın cnmKızlar Merhaba, tarnsferim 16.03.2016 tarihinde yapıldı (yani 3. gün embriyosu) test tarihim 28 i şu an beklemedeyim hayırlısıyla
Ilk gorusmede sorunun ne oldugu daha once baska bor dr.agidip gitmedigini gittiysen ne kullandin falan filan konusuluyor bende cok heyecan stres yapmistim..pko oldugu icin bende muane etmisti cunku ileri derece mi die bakmak icinGünaydınlar kızlar.. Birşey sorucam size, şimdi bir sürü yazı var ama oku oku.. insan toparlayamıyor..
Bir aksilik olmaz ise bu ay içinde ben de tüp bebek tedavisi için doktorla görüşücem.. de ilk görüşmeler nasıl oluyor?
yani muayne falan olmaksızın sadece görüşülüyor hangi aşalardan falan geçileceği mi soruluyor?
Hem merak hem de stres sardı beni.. gece uyuyamıyorum resmen..Zati eğer stres en büyük etken ise.. ahanda ben burdayım bir stres abidesi olarak
Canim ilk görüşmede alttan muayene ediyo yumurtaliklarin durumuna bakiyo sonra tedaviyle ilgili sohbet ediyosun kan tahlillerine bakiyo rahim filmi varsa ona bakiyo esinin spermiyogram ina bakiyo sonrada tedavinin nasıl olacağını anlatiyoGünaydınlar kızlar.. Birşey sorucam size, şimdi bir sürü yazı var ama oku oku.. insan toparlayamıyor..
Bir aksilik olmaz ise bu ay içinde ben de tüp bebek tedavisi için doktorla görüşücem.. de ilk görüşmeler nasıl oluyor?
yani muayne falan olmaksızın sadece görüşülüyor hangi aşalardan falan geçileceği mi soruluyor?
Hem merak hem de stres sardı beni.. gece uyuyamıyorum resmen..Zati eğer stres en büyük etken ise.. ahanda ben burdayım bir stres abidesi olarak
Ilk gorusmede sorunun ne oldugu daha once baska bor dr.agidip gitmedigini gittiysen ne kullandin falan filan konusuluyor bende cok heyecan stres yapmistim..pko oldugu icin bende muane etmisti cunku ileri derece mi die bakmak icin
Canim ilk görüşmede alttan muayene ediyo yumurtaliklarin durumuna bakiyo sonra tedaviyle ilgili sohbet ediyosun kan tahlillerine bakiyo rahim filmi varsa ona bakiyo esinin spermiyogram ina bakiyo sonrada tedavinin nasıl olacağını anlatiyo
Valla canim gecen sene benim e2 180 mi ne cikmisti sanirim dr.iyi demisti ama tam hatirlayamiyorum yalan olmasin simdi ...doktorun birsey demedi miKızlar selam bugün transferimin 8. günü Dr benden E2 ve Progesteron hormon değerlerimi istemşti E2 194,2 Proges 16,05 çıktı takviye progesteron iğnesi verdiler. hiç bilgisi olan var mı değerlerin kaç olması gerektiği hakkında?
Yok canım merkezde hemşirelerle konuştum e2 için bir şey demediler zaten muhtemelen prog. düşük kalmış ki takviye olarak iğne de verdiler. Valla hiç bir şey bilmiyorum merakla pazartesiyi bekliyorum artık zaman geçmiyor iş yerinde bileValla canim gecen sene benim e2 180 mi ne cikmisti sanirim dr.iyi demisti ama tam hatirlayamiyorum yalan olmasin simdi ...doktorun birsey demedi mi
ben 8. günümdeyim öyle bir şey vermediler bana canımTransfer sonrasi ovitrelle igne yaptiran oldu mu doktor transferin 5.gunu yazmis bana yani bu aksam yaptircam
Transferden sonra sormayi unuttum catlatma ignesi ovitrelle ama arastirmalarima gore kullanan olmus tutunmaya destekmis hucrelerin bolunmesini sagliyormus amaben 8. günümdeyim öyle bir şey vermediler bana canım
Bende bekliyorum p.tesiyi progestan ignesini ve fitilini kullaniyorum bendeYok canım merkezde hemşirelerle konuştum e2 için bir şey demediler zaten muhtemelen prog. düşük kalmış ki takviye olarak iğne de verdiler. Valla hiç bir şey bilmiyorum merakla pazartesiyi bekliyorum artık zaman geçmiyor iş yerinde bile
asprin estradiol progestan fitil folikasit kullanıyordum zaten bir de iğne geldi yanlarını artık. Nette de araştırdım gebelik ile ilgili pek bilgi vermiyormuş bu değerler ama insan istenince merak ediyor işte... Aynı gün transferimiz olmuş umarım güzel sonuçlarımızı da beraber veririz burdan.. Geçen sene de mi tüp denemiştin sen?Bende bekliyorum p.tesiyi progestan ignesini ve fitilini kullaniyorum bende
Evet canim gecen senede tup yaptirdim tam bu zamanlarda ama dusuk oldu maalesef...estrofem ecopirin vinelac glukofen eutrx igne fitil kan sulandirici igne kullandigim ilaclar progestan mahvetti kalcalarimi artik acimaya basladi ama 5 gun daha nasil gececek bilmiyoru.asprin estradiol progestan fitil folikasit kullanıyordum zaten bir de iğne geldi yanlarını artık. Nette de araştırdım gebelik ile ilgili pek bilgi vermiyormuş bu değerler ama insan istenince merak ediyor işte... Aynı gün transferimiz olmuş umarım güzel sonuçlarımızı da beraber veririz burdan.. Geçen sene de mi tüp denemiştin sen?
canim bu igne nedir boyle gece uykularimdan uyandirdi beni sagima donemiyorum kalcam cok aciyor agri bacagima da vurdu hadi bugun tek tarafli yarin iki tarafli agri olacak nasil oturacagim bilmiyorumEvet canim gecen senede tup yaptirdim tam bu zamanlarda ama dusuk oldu maalesef...estrofem ecopirin vinelac glukofen eutrx igne fitil kan sulandirici igne kullandigim ilaclar progestan mahvetti kalcalarimi artik acimaya basladi ama 5 gun daha nasil gececek bilmiyoru.
O cok fena canim benim morarmaya basladi artik beze beze oldu otursan oturamiyosun yatsan yatamiyosun yagli igne oldugu icin acisada kotucanim bu igne nedir boyle gece uykularimdan uyandirdi beni sagima donemiyorum kalcam cok aciyor agri bacagima da vurdu hadi bugun tek tarafli yarin iki tarafli agri olacak nasil oturacagim bilmiyorum
Bugün adım atarken bile zorlanıyorum hormon iğnesi olduğu için yağlı ve bu şekilde ağrı yapıyor bacağıma kadar vuruyor ağrısı oturduğum yerden kalkamıyorum bazenO cok fena canim benim morarmaya basladi artik beze beze oldu otursan oturamiyosun yatsan yatamiyosun yagli igne oldugu icin acisada kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?