2016 dogum parasi alanlar

siz çalışıyo musunuz yada eşiniz..bu doğum ucretini kimler alabiliyo bilginiz var mı.. Ben çalışmıyorum ama eşim devlet memuru.bu engel mi almaya
Engel değil canım. Çalışmıyorum ben.

Bende üç yüz lira için başvuru yapmıştım ama dört ay olacak hala yattığına dair mesaj falan gelmedinasıl öğreniyoruz yatıp yatmadığını acaba
Onu e devletten göremiyoruz msj falanda gelmiyor. Pttye gidip kontrol ettirmeniz gerekiyor. Bebek 1 aylik belki 40 günlükken almistim. Bazen de siz almayinca geri gidiyor para tekrar hesaba aktarim yaptirmaniz gerekiyor telefonla. Pttye ugrayin sorun geri gitmisse onlar size nereyi arayacaginizi soylerler

Çalışanlar bu toplu parayi nasıl alıyor memurum ben de bilgisi olan var mı ?

Onu e devletten göremiyoruz msj falanda gelmiyor. Pttye gidip kontrol ettirmeniz gerekiyor. Bebek 1 aylik belki 40 günlükken almistim. Bazen de siz almayinca geri gidiyor para tekrar hesaba aktarim yaptirmaniz gerekiyor telefonla. Pttye ugrayin sorun geri gitmisse onlar size nereyi arayacaginizi soylerler
çok teşekkür ederim. ya ben 144ü aradım bilgi almak için yattığında cep telefonunuza mesaj gelecek dediler bende bekliyordum öyle, bu 144 e ulaşmak da mesele bi gün boyunca uğraştım ulaşmak için.

şu ilki için doğurduktan sonra mı başvuru yapıcam,nerden alıorum formu faln nereye iletiorum.. İkincisinede eşimin sigortasından yararlanıyorum o yeterli oluo mu almam için?

Doğum parası sadece 300 tl. O da bildiğim kadarıyla 2015 de çıktı.

Diğeri ise kadın çalışıyor doğum iznine çıkıyor ya o sırada sirket maaş vermiyor. Ama kadın 4 aylik raporlu olduğu içi SGK ödemeyi yapıyor. Ziraat bankasına. Yani o aslında kadının raporlu olduğu döneme ait maaşı.

çok teşekkür ederim. ya ben 144ü aradım bilgi almak için yattığında cep telefonunuza mesaj gelecek dediler bende bekliyordum öyle, bu 144 e ulaşmak da mesele bi gün boyunca uğraştım ulaşmak için.

Ziraat Bankası bildiğim kadarıyla ayin 8 ile 14 arasında yapıyor bu ödemeyi. 20 gün raporluydum oradan öğrendim ben ayin 15 inde gitmiştim önümüzdeki ay 8 ile 14 u arası gel dediler. Sonraki ay gittiğimde aldım. E devletten hesabınıza rapor durumunuzu goruyorsunuzdur.

Ben 2015 haziran da dogm yaptim.esim ozel sektorde calisiyor, bin besyuz tl dogum parasi verdiler. Uc yuz tl dogum parasi ve sut parasi da decletten aldik.

Canım 3 ay 10 gün sonra doğum izni bitiminde toplu doğum paramı ve süt parasını aldım ziraat den . devletten ilk çocuk yardımı 300 TL aldim ptt den

Su dogum parasını banada Anlatın ben 2015 te yaptım ev hanımıyım marta dogdu kızım alabılırmıyım :(

Arkadaslar 2. Dogumum olacak. Sanirim 400 tl aliniyor 2. Cocukta. Onun icin benim mi basvurmam gerekiyor yoksa esim basvursa olur mu? Birde sut parasi denilen nedir ne kadardir ve nereye basvuruluyor bilginiz varmi?

canım aile ve sosyal güvenliğe gitceksin dogum parası için 1 ay içinde mesaj geliyor ptt den alıyorsun . emözirme parasını ssk ya sor yatırdılarda onuda ziraatdan alabilirsin

kızlar yaa bende sorayım hazır konu açılmışken ben sözleşmeli memurum yani sgk lı deilim özel sigortalı emekli sandığına bağlıyım. ben doğum iznindeyken iş yerimmi yatırcak maaşımı anlamadım yaa nasıl olucak her ay maaşımı alıcakmıyım. onun dışında devlet ücret vericekmi bana

canım aile ve sosyal güvenliğe gitceksin dogum parası için 1 ay içinde mesaj geliyor ptt den alıyorsun . emözirme parasını ssk ya sor yatırdılarda onuda ziraatdan alabilirsin
Merhaba bugün bende başvuru yaptım aile bakanlığına 2.5 ay sonra yatar dediler daha önce yatma durumu yok dediler.kısa sürede alan varmı acaba bunparayi

Bende bugün başvuru yaptım 2.5 ay sonra yatar dediler bana sosyal politikalar

Back
X