2016 Doğum Yapan Nisan Anneleri

QUOTE="elmic, post: 46136415, member: 688490"]Ne durumdasin canim var mi bi gelisme? Sancilar basladi mi artik?[/QUOTE]
Gece bir şey yoktu sabah 4 ten beridir 5 defa adet sancısı gibi sancım oldu ve kanamam var biraz dr gitmem gerekiyor mu bilmiyorum.

QUOTE="elmic, post: 46136415, member: 688490"]Ne durumdasin canim var mi bi gelisme? Sancilar basladi mi artik?
Gece bir şey yoktu sabah 4 ten beridir 5 defa adet sancısı gibi sancım oldu ve kanamam var biraz dr gitmem gerekiyor mu bilmiyorum.[/QUOTE]

Nisan sonrasi kanama devam ediyor olabilir canim ama bence yine de nolur nolmaz dr una danis tabii

Gece bir şey yoktu sabah 4 ten beridir 5 defbekliyoruzt sancısı gibi sancım oldu ve kanamam var biraz dr gitmem gerekiyor mu bilmiyorum.

Nisan sonrasi kanama devam ediyor olabilir canim ama bence yine de nolur nolmaz dr una danis tabii[/QUOTE]
Acile gittim öğle.2cm açılma var ve nst de hiç sancım çıkmadı.durumumda hiç değişme olmadı bekli

Nisan sonrasi kanama devam ediyor olabilir canim ama bence yine de nolur nolmaz dr una danis tabii
Acile gittim öğle.2cm açılma var ve nst de hiç sancım çıkmadı.durumumda hiç değişme olmadı bekli[/QUOTE]

Ay hadi hayirlisi olsun saglika gelsin bebisin insallah canim!

Back
X