Siz hangi firmaya yaptırdınız?Eşim sağlık personeli olduğu için indirimle 10bine yaptırdık ama birkaç laboratuvara sorduğumuzda 14 bin 16 bin gibi fiyatlar aldık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz hangi firmaya yaptırdınız?Eşim sağlık personeli olduğu için indirimle 10bine yaptırdık ama birkaç laboratuvara sorduğumuzda 14 bin 16 bin gibi fiyatlar aldık.
1 hafta 10 gün sürer dediler. Yarın tam 1 hafta oluyor ben de heyecanla bekliyorumne zaman belli olacak cnm cinsiyetide öğreneceksin![]()
Direkt hastaneyle anlaştık onlar kendi mi yapıyor dış laboratuvar mı emin değilim.Siz hangi firmaya yaptırdınız?
güzel haberler alırsın inşallah cnm varmı cinsiyet gönlünde ilk bebeğin mi1 hafta 10 gün sürer dediler. Yarın tam 1 hafta oluyor ben de heyecanla bekliyorum![]()
10+4 teyim bende suan, hala gecmedi midem ama cok yavas da olsa daha iyi oluyo gibi sadece, hala ana besin maddem tost ve corba, o da her corbayi icemiyorum, yemek olarak hicbsey yiyemiyorum, sadece basit karbonhidrat, boyle de hic besin alamiyorum ya, vitamin falan bisey kullaniyomusunuz, 12. Haftadan sonra duzelicekmiyiz acaba artik cok yoruldmCanım senin ikiz miydi hatırlamıyorum ama ben de böyleydim 8 haftaya doğru acayip kötü oldum her şeyden tiksindim her şeyi kokuyordu domatesten soslardan her şeyden taze fasulyeden bile. Ama 3-4 gündür midem iyileşmeye başladı geceleri bir tane pirilam içiyorum 13 gündür. Şimdi diyeceksin ki ilaçtandır Ama ilaç içtiğim halde bile 13 gün boyunca çok zor yemek yedim sabahları kusmamı engelledi Ama yemek yememi düzeltmedi pek. Derken aniden düzelmeye başladım ki 2 sabahtır ilaçla bile istifra ediyorum muhtemelen HCG en pik dönemde ama azalacak inan bana. Asla salçalı sulu yemekleri yiyemeyen Ben bu gece fırında sebzeli incik yedim 2 tabak sabret Çok az kaldı geçecek Benim de tamamen tabii ki de tiksinmeler geçmedi ama bayağı azaldı. İki gün sonra 11 hafta bitecek 12. Haftaya gireceğim
Evet ilk bebeğim olacak inşallah kız istiyorumgüzel haberler alırsın inşallah cnm varmı cinsiyet gönlünde ilk bebeğin mi
Nasıl geçti kuzum güzel haberlerini bekliyordum.Merhabalar hanımlarBugün kontrolümüz vardı, bir arkadaşım için karın, Kasık ağrısını soracağım demiştim ama kim hatırlayamadım, genel yazayım dedim. Rahim genişlemesi olduğundan bu ağrıların normal olduğu hatta epey bir süre devam edeceğini aktardı doktorum. Leke vs olmadığı sürece bir problem yok dedi.
![]()
Ben evhamlı bir anne olacağım sanırım.Nasıl geçti kuzum güzel haberlerini bekliyordum.![]()
dolu olunca rahim sıkışık olduğu için görüntü daha net oluyormuş evet , bana ilk gebeliğimde bir kere idrara sıkışık gel demişti detaylı ncelemek istediği bir randevuydubir de bir şey danışmak istiyorum
kontrolünüze giderken mesane dolu, idrara sıkışık mı gidiyorsunuz? ben hep ultrasona girmeden önce tuvaletimi yapıyorum ama sanırım mesane doluyken girmek daha net görüntü alınması açısından daha iyiymiş. bilgisi, tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah , kese şekli bebeğin duruşu ve kalp atım hızı nasıldı bir tarif edebilir misinizSağolasın çok şükürdoktor muayenem vardı bugün ultrasonda gördük yüzde 95 ihtimal kız dedi doktor da, bacak arası bomboştu
Ben anadolu hastanesinde burak kenar hocama gidiyorum. Kesinlikle öneririm. Çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor. Arkadaşın gibi hissettiriyor sana.
Teşekkür ediyorum canım hepimiz sağlıkla doğuralımhayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah , kese şekli bebeğin duruşu ve kalp atım hızı nasıldı bir tarif edebilir misinizbenim de haftaya cuma ikili tarama randevum bakalım bizim cinsiyetimiz ne
Benimki de tam olarak öyle ama erkek ihtimali çok yüksek diyor chat gbtTeşekkür ediyorum canım hepimiz sağlıkla doğuralımkalp atım hızını hiç bilmiyorum hiç sormadım ama kesem fasulyeydi, hilal gibiydi hatta. Kese şekli bende tutmadı
bebek sağ tarafta tutunmuştu. İnşallah gönlüne göre olsun
![]()
bende yaptırmayı düşünüyorum ama doktoruma danışmayı unuttum. grip aşısını sağlık ocagında da yapıyorlar mı?merhabalar hanımlar 9 . haftada kontrle gittiğimde doktor grip aşısı önerdi.aranızda bu konuda doktoruyla görüşen oldu mu ya da aşı yaptırmayı dşünen var mı ?