Canım inşAllah burada bebişlerimizden bahsettiğimiz günlerde olur ve hepimiz bu topiğin daimi üyesi oluruz. Günler geçmek bilmiyor, benimde perşembe günü kan tahlilim. Hemen hemen aynı günlerde sonuçlarımızı alacağız. Bu topik hayırlı olur inşallah...Merhaba
Aslinda sirf moral olsun diye actim bu topigi tam olarak belli degil sonucta. Tup bebek tedavisi oldum.transferin 5.günündeyim ve epey belirgin bir idrar testim var. Umitlenmek mi?isim bile dusunmeye basladim.o kadar bekleyince cok cabuk kaptirdim kendimi. Insallah gercek olur insallah cuma gunu sonucumu alirim ve tum güzellikleri burada paylasiriz...
Insallah canim bende cuma yaptiricam rabbimin izniyleCanım inşAllah burada bebişlerimizden bahsettiğimiz günlerde olur ve hepimiz bu topiğin daimi üyesi oluruz. Günler geçmek bilmiyor, benimde perşembe günü kan tahlilim. Hemen hemen aynı günlerde sonuçlarımızı alacağız. Bu topik hayırlı olur inşallah...
Ne güzel ifade etmişsin yaşadığın güzel duyguları yüreğime dokundu resmen Rabbim isteyen herkese O güzel yüce duyguyu, Anneliği yaşatsın inşAllah senin kucağına alacağın günleri de buradan okuruz İnşAllah test günün yarın dı değilmi? Bişey kalmadıBugun meleklerimle birlikte 9.gunumuzude aşıyoruz rabbimin izniyle testimiz biraz daha koyu.bacak agrimi var 7.gunden beri aksamlari siddetli adet agrimiz var.ayaklarimin usumesi 2 gundur durdu. Geceleri daha rahat uyuyoruz artik.ama sabahlari test yapalim diye erkenden uyanıyoruz. Ben neyi farkettim biliyor musunuz?ilk idrarla test yapin bence yanlia cunku hep 2.ve 3.idrarlar yaptigim test sabahkinden daha koyu oluyor.kendimce bu sabah sunu dusundum sonucta sabah kalktigimizdaki idrar 1 gun onceden kalma oluyor onu boşalttıgimizda olusan idrar ise o gune ait olan oluyor.eskiden saatlerce beklerdim basinda ufacık bir cizgi ciksin diye. Isikta evirip cevirip bakardik zorlayip gormeye calisirdik.yada saatler sonra cikan iz bizi umutlandirmaya yeterdi.simdi ise sunu farkettim ben 3 yil boyunca hic pozitif gormemisim ki hep kendimi kandirmisim. Simdi aninda cikan git gide koyulasan o testleri gordukce inandirmaya calisiyorum kendimi.hala gercek degil gibi.hala kendimi kandiriyormusum gibi.insan her lavaboda test yapar mi?eger o cizgi icin cok beklemisseniz evet yapar... Esime saklicam bunlari diyorum yok artik diyor onlar benim ilk gercek umutlarim..bebegim icin saklicam
Yarin canim bakalom ne olacak hayilrisi olur insallah rabbim hepimize nasip eder..Ne güzel ifade etmişsin yaşadığın güzel duyguları yüreğime dokundu resmen Rabbim isteyen herkese O güzel yüce duyguyu, Anneliği yaşatsın inşAllah senin kucağına alacağın günleri de buradan okuruz İnşAllah test günün yarın dı değilmi? Bişey kalmadı
Beklemek bu sürecin en zor kısmı olsa gerek ne günlerce yediğimiz iğneler ne günlerce yollara dökülüp hastane yollarına düşmemiz bu kadar zor gelmiyor şu test gününü beklemek kadar
Hadi insallah benimde oyle cikmisti ve kandada pozitifi gordum :)Herkese merhaba
Benimde transferin 6 subatta yapildi 2 tane transfer edildi.10.gunden itibaren test yaptim.Ve bu sbh silikte olsa 2.cizgiyi gordum cok sukur ama esas sonuc yarin sabah kan testinde.sabah inanamadim hatta testi isyerine goturup arkadaslarimada gosterdim ben mi yanlis goruyorum diye....Bakalim yarin sabah test sonucumuz hayirli olur isllah....Herkese bol sans.....UMarim hepimiz bebeklerimize kavusuruz
12. Gun icin superrrHarikaaa herkes bugun guzel haberler veriyor bende vermek istdledim bugun transfer sonrasi 12.gunun kanda beta hcg degeri 97... 14 gun yani cumartesi tekrar kan verecegim.... isllah hersey yolunda gider.hepimiz bebislerimize kavusuruz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?