2016 ekim tup bebek anneleri...

umuttttt

Kızımmmm oğlummmmm hep benimle kalın....
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
4.026
2.933
248
35
Merhaba
Aslinda sirf moral olsun diye actim bu topigi tam olarak belli degil sonucta. Tup bebek tedavisi oldum.transferin 5.günündeyim ve epey belirgin bir idrar testim var. Umitlenmek mi?isim bile dusunmeye basladim.o kadar bekleyince cok cabuk kaptirdim kendimi. Insallah gercek olur insallah cuma gunu sonucumu alirim ve tum güzellikleri burada paylasiriz...

Canım inşAllah burada bebişlerimizden bahsettiğimiz günlerde olur ve hepimiz bu topiğin daimi üyesi oluruz. Günler geçmek bilmiyor, benimde perşembe günü kan tahlilim. Hemen hemen aynı günlerde sonuçlarımızı alacağız. Bu topik hayırlı olur inşallah...

Insallah canim bende cuma yaptiricam rabbimin izniyle

meleklerim ve ben 8 gündür bir aradayız ççooook mutluyuz 4. günden itibaren hep buradayız dediler bana ve bugünnnnnn

böyle çıktı testimmmmm

Bugun meleklerimle birlikte 9.gunumuzude aşıyoruz rabbimin izniyle testimiz biraz daha koyu.bacak agrimi var 7.gunden beri aksamlari siddetli adet agrimiz var.ayaklarimin usumesi 2 gundur durdu. Geceleri daha rahat uyuyoruz artik.ama sabahlari test yapalim diye erkenden uyanıyoruz. Ben neyi farkettim biliyor musunuz?ilk idrarla test yapin bence yanlia cunku hep 2.ve 3.idrarlar yaptigim test sabahkinden daha koyu oluyor.kendimce bu sabah sunu dusundum sonucta sabah kalktigimizdaki idrar 1 gun onceden kalma oluyor onu boşalttıgimizda olusan idrar ise o gune ait olan oluyor.eskiden saatlerce beklerdim basinda ufacık bir cizgi ciksin diye. Isikta evirip cevirip bakardik zorlayip gormeye calisirdik.yada saatler sonra cikan iz bizi umutlandirmaya yeterdi.simdi ise sunu farkettim ben 3 yil boyunca hic pozitif gormemisim ki hep kendimi kandirmisim. Simdi aninda cikan git gide koyulasan o testleri gordukce inandirmaya calisiyorum kendimi.hala gercek degil gibi.hala kendimi kandiriyormusum gibi.insan her lavaboda test yapar mi?eger o cizgi icin cok beklemisseniz evet yapar... Esime saklicam bunlari diyorum yok artik diyor onlar benim ilk gercek umutlarim..bebegim icin saklicam

Ne güzel ifade etmişsin yaşadığın güzel duyguları yüreğime dokundu resmen Rabbim isteyen herkese O güzel yüce duyguyu, Anneliği yaşatsın inşAllah senin kucağına alacağın günleri de buradan okuruz İnşAllah test günün yarın dı değilmi? Bişey kalmadı
Beklemek bu sürecin en zor kısmı olsa gerek ne günlerce yediğimiz iğneler ne günlerce yollara dökülüp hastane yollarına düşmemiz bu kadar zor gelmiyor şu test gününü beklemek kadar

Yarin canim bakalom ne olacak hayilrisi olur insallah rabbim hepimize nasip eder..

Selam kızlar, benimde 11 ocakta transferim oldu. Tüp bebek bölümüne açmıştım bende ekimde doğum yapacak tüp bebek anneleri diye. O zaman burdan devam edelim. cuma günü ilk ultrason muayenesi yapılacak inşallah her şey yolunda gider. 3 embriyo transferi olmuştu kaçı tuttu bilmiyoruz

Öncelikle hayırlısı olsun Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmaz inşallah yavrularınızla birlikte bu serüveni güzelce tamamlarsınız okudukça duygulandım çok tebrik ederim dua edicem sizlere

Herkese merhaba

Benimde transferin 6 subatta yapildi 2 tane transfer edildi.10.gunden itibaren test yaptim.Ve bu sbh silikte olsa 2.cizgiyi gordum cok sukur ama esas sonuc yarin sabah kan testinde.sabah inanamadim hatta testi isyerine goturup arkadaslarimada gosterdim ben mi yanlis goruyorum diye....Bakalim yarin sabah test sonucumuz hayirli olur isllah....Herkese bol sans.....UMarim hepimiz bebeklerimize kavusuruz

Eklentiler

• 20160217_074233.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 52
Hadi insallah benimde oyle cikmisti ve kandada pozitifi gordum :)

Merh.bende tuple hamile kaldim .
1subatta transferim oldu.
12 60
14 gun 141 cikti
Dr artik kan verme çarş Ultrason icin gel dedi

Kizlar ben 5 yildir bebek icin ugrasiyorum
Ama benim kendiligindenolan 8 yasinda bi kizim oldu
2 cocugu cok istedim
Maddi manevi butun zorluklarla basladim
Genis bi aile olak icin yaslandigimda bile kizima birakabilecegim en buyuk miras kardes hic yilmadim bu tedavilerin hepsini borcla yaptirdim en son tup icin kredi karti cikarttik ve takside boldurdum yani keyfe yaptirmadim .
yastik alti ne altin ne birikim yoktu. Herkes evim olsun kariyerim olsun v.s isterken ben bi cocugum daha olsun kalabalik aile olalim istedim.
Herkes hayel leri dogrultusunda yasar dedim yilmadim.butun sartlarimi zorladim .bu yil icinde
2 cat.ignesi
1 asi
3.tup denemem oldu
Bu tuplerin son 2 sini. Ank baskenthast.Gogsen hocada yaptirdim.
Bu son sansimdi dedim ki Allahim verendesensin alanda. Hayirlisiyla emekletimi bosacikarma vermiyeceksende bi bildigin vardir .
Ben cok saglikli 5 yil once gecrirdigim kist ve dis gebelik ameliyatinda FSH 27 CIKTI VE ERKEN MENOPOZ BASLANGICI dediler daha 29 yasindaydim.simdi 34 :)
Ama gogsen hocaya inandim cok icten ve basarili ve beni ilk olarak psikolojikolarakrahatlatti gittigimde babami yeni kaybetmistim senin kasinin ortasi neden catik deyince goz yaslarimi o silmisti.
G. Hoca nin sayesinde bu gunlere geldim.
Allah bana verecek siz vesile olacaksiniz dedim hep. Ozlem hemsirede hep destekcimdi.
Benim yumurtamin cikmasinda ilaclardan deha ve co enzimin etkisi cok.
Yumurta rezervem dusuk .
En son tupde 5 yumurta toplandi
4 u isleme girdi
3 u dollendi
2 tanesi 8 hucreli( a kalite)kaldi.
Bunlari enjekte ederkende istemsiz sip sip agladim cunku ilaclarda sizi duygusal yapiyor.
Transferimin 7. Gunu idrar testimin 2. Cizgisi silik cikti mutlu oldum.
8. Gun cizgi hayalet gibi varla yok arasi .
Yine kimyasal geciriyorum diye ilaclaribiraktim.
9. Gunu poliklinligine kan verdim 40cikti.ilaclara devam
12.gun kendi hastanemde verdim.65 cikti sok oldum .3 gunde katlanma rezaletti. G.hoca dedigi hep bu baska labaratuvar ordaki baska ben bizim hastanedeki sonucla hamile oldugunu soylerim lutfen hamileligin tadini cikar.icimrahatladi ama su 14.gun kan sonucunuda bi gorsem rahatliyacaktim.
Bu arada belirtilerim idrarin rengi koyulasti ayaklarim cok usudu goguslerim cok hassas ve acidi.
14. Gun kan sonucum tam istenilen sonuc 141 cikti. Cok mutlu olduk insallah devami gelir.
(diğer topiklerede koplayaliyacagim bu yazımı)
Istemek basarmanin yarisidir.

Harikaaa herkes bugun guzel haberler veriyor bende vermek istdledim bugun transfer sonrasi 12.gunun kanda beta hcg degeri 97... 14 gun yani cumartesi tekrar kan verecegim.... isllah hersey yolunda gider.hepimiz bebislerimize kavusuruz....

Harikaaa herkes bugun guzel haberler veriyor bende vermek istdledim bugun transfer sonrasi 12.gunun kanda beta hcg degeri 97... 14 gun yani cumartesi tekrar kan verecegim.... isllah hersey yolunda gider.hepimiz bebislerimize kavusuruz....
12. Gun icin superrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…