• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2016 ekimde aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün oldu aşılamam bakalim gunler nasil gecicek Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Bugün oldu aşılamam bakalim gunler nasil gecicek Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Hayırlı olsun.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin.Benim de yarın 14.günüm inşallah regl olmazsam perşembe günü doktoruma gidicem.İnşallah hamişimdir .

_asi senin aşılama yaparken doktor ekrandan takip etti mi?Benim doktorum ekranda takip ederek aşılama yapmadı.Görüntü olmadan aşılama yaptıran bi tek benmiyim ?o_O

Slm kizlar. Benimde ikinci asilamam. Bugun 13. Gun erken gebelik testi yaptim idrarda negatif cikti. Progestonu biraksammi acaba.

_asi senin aşılama yaparken doktor ekrandan takip etti mi?Benim doktorum ekranda takip ederek aşılama yapmadı.Görüntü olmadan aşılama yaptıran bi tek benmiyim ?o_O
Evet canım ekrandan takip etti hatta hemşire benim bile gorebilcegm sekilde ayarladi bende gördüm inşallah bebis haberiniz aliriz bisey kalmamis senin

Slm kizlar. Benimde ikinci asilamam. Bugun 13. Gun erken gebelik testi yaptim idrarda negatif cikti. Progestonu biraksammi acaba.
Zaten birsey kalmamis bence kullan 1 2 gün daha olsada olmasada doktor kontrolune gidilmiyomu bana kanaman olsada gel dediler benim ilk asilamm bilgim yokta ondan

Hevesim kirildi iyice doktora gitmek istemiyorum bir sure. Allah isteyen herkese en kisa zamanda bebek nasip etsin insallah

Hevesim kirildi iyice doktora gitmek istemiyorum bir sure. Allah isteyen herkese en kisa zamanda bebek nasip etsin insallah
Haklısınız yipratici bir süreç oluyor bilmiyorum ignelerin bi yan etkisi oluyormu ama en azindan regli oldugunuzda hormonlarinizi kontrol ettrip oyle ara verin bnce herhangi baska birsey yoksa

aşılamadan sonra hiç ağrım olmadı benim nerdeyse ağrısı olanlar sonramı başlıyor :S (bugün oldum aşılama)

aşılamadan sonra hiç ağrım olmadı benim nerdeyse ağrısı olanlar sonramı başlıyor :S (bugün oldum aşılama)
Benim de agrim olmadi sadece spekulum ve katateri yerlestirirken feciii agri ve aci oldu bigun sonrada azcik kan geldi o da doktor rahim icine girmeye calisirken zorlandi benim rahmim biraz egimliymis ondan dolayi bugun 6. Gunum goguslerim acimaya basladi bi de ara ara kasiklarimda agri oluyor 10 kasim test gunu hayirlisi herkes icin ins hamileyizdir arkadasim bol dua stres yok ama ben sigara iciyorum gunde 5-6 tane birakamadim bu beni cok tedirgin ediyor engeller mi acaba :( icmeyim diorum ama iciorum

Canım nerede yaptırdın? Ben muayeneye 300-operasyona 2000- artı ilaçlar toplam herhalde 3000tl ye mal oldu!!! Bir hafta önce rahim filmi o da 2000tl bir önceki ay çatlatma tedavisi tahlillerle 2000tl de o!!! Baştan tüp bebek yaptırsaydık dedik resmen!!!
Canim yaa gercekten cok fazla ben dr Ahmet Kilyar a yaptirdim drumdan cok memnunum rahim filmimi de drum cekti bikac ay once 650 tl insallah doktugunuz paralara deger canim Allahim tez zmanda bebisine kavustursun benim 10.gunum senin kac gun oldu

Benim de agrim olmadi sadece spekulum ve katateri yerlestirirken feciii agri ve aci oldu bigun sonrada azcik kan geldi o da doktor rahim icine girmeye calisirken zorlandi benim rahmim biraz egimliymis ondan dolayi bugun 6. Gunum goguslerim acimaya basladi bi de ara ara kasiklarimda agri oluyor 10 kasim test gunu hayirlisi herkes icin ins hamileyizdir arkadasim bol dua stres yok ama ben sigara iciyorum gunde 5-6 tane birakamadim bu beni cok tedirgin ediyor engeller mi acaba :KK43: icmeyim diorum ama iciorum
amin inşallah Allah isteyenlere aratmasın yokluğunu inşallah en kısa zamanda hepimiz bebişlenelim.Ya normalde içmemek en iyisi ama içiyosan bile biraz daha azaltsan iyi olur ben içmiyorum ama kimse dikkat etmiyo yanımda içiliyor içmiş kadar oluyorum yani

Mrhaba bende izmirde yaptirdim sadece mikro cip icin laboratuvara 300 tl doktorumuza da 150 tl odedik ilac olarak da klomen kullandim gecen sene normal yolla hamile kalabilmistim ama kalp atisi olmadi ve dusuk yaptim irenbe de kaan beye gittim bir donem muayene ucretide fazla irenbenin insallah bebisinize kavusursunuz benim 9.gunum beklemedeyim ☺
Canim benim inşallah. anlamadım ama irenbede mi bu fiyatı verdiniz ? devlette mi ? çok düşük geldi fiyatlar. ben iğneler de çok para verdim yumurtam büyümüyordu benim. doktoRum ahmet seckin önoğlu. tavsiye ederim alanında uzman. Hakkımızda hayırlısı bol bol dua edelim. herşey allahtan

Melekcim bende izmirdeyim ve irenbe de yaptırdım bende.. doktorum dışarda sadece erol bey..
Canim benimde doktorum ahmet seckin önoğlu . disardan. Çok memnunum doktorumdan. alanında uzman. böyle bi işlemde devlete guvenemem. bu işe kalkistiysak herseyden kısarım gerekirse.. allah hepimiz için en hayırlısını versin.umarım tüp bebeğe gerek kalmadan tutar bebislerimiz
..haberleri burda verelim.

Canim yaa gercekten cok fazla ben dr Ahmet Kilyar a yaptirdim drumdan cok memnunum rahim filmimi de drum cekti bikac ay once 650 tl insallah doktugunuz paralara deger canim Allahim tez zmanda bebisine kavustursun benim 10.gunum senin kac gun oldu
Asilama ne kadar tuttu peki? Bir de operasyonu nerede yapiyor??

Canim benim inşallah. anlamadım ama irenbede mi bu fiyatı verdiniz ? devlette mi ? çok düşük geldi fiyatlar. ben iğneler de çok para verdim yumurtam büyümüyordu benim. doktoRum ahmet seckin önoğlu. tavsiye ederim alanında uzman. Hakkımızda hayırlısı bol bol dua edelim. herşey allahtan
Ben ozelde yaptirdim Ahmet Kilyar doktorum muayenehanesi var irenbede yaptırmadım insallah insallah Allah im buyuk

Bende aynı durumlari yasadım 14.gün test verdim değer düşük çıktı ama 2 gün sonra tekrar baktircaktim iki katına çıkması gerekiyor muş.. ama 2 gün sonra adet oldum yani bebisim bana gelmedi...inş sana nasip olur.. cumartesi hayal kırıklığı oldu nasip değilmiş inş bir sonrakine.. belki de bu ay kendiliğinden olur bilemiyorum.. bu ay dinlenmedeyiz kendimiz denicez artık... ins hep beraber gülelim
alh sanada isteyen herkese bizede nasip eder işalah sancım çol var göyöslerim çok şişmiş ve ağrıyor korkuyorum adet olacam diye ne diyim demeki alahtan hayirlı evlat istiyoruz diye rabim geciktiriyor demeki hayirlısı olsa alah nasip eder doğru zamanda

Back
X