2016 ekimde doğum yapacak anneler

Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah. Cumartesi gunu kontrolum var bakalim ne diyecek. Bebisin kilosu mu fazla. Kac kg. Umarim hakkinizda en hayirlisi olur. Saglikla kavusalim insallah yavrularimiza
36da 3128 gr fakat 4 kg olur dedi doktorum hepimiz için hayırlısı olsun...sizin kaç kilo bebeğiniz

Masallah canim. Benimki de 1 hafta once 2.730 idi ☺

nst ye baglandınız mı sancılarınız başlamış mıydı? 25 dkda 4 sancım oldu 50-55 civarında. meğer kasılmaymıs ben bebek tekmesi sanıyordum karın gerilmelerimi... başka yaşadıgınız sorun yada problem var mı? açıkçası aynı zamanda bekliyoruz bebişlerimizi bu yüzden birbirimize destek olalım :)

nst ye baglandınız mı sancılarınız başlamış mıydı? 25 dkda 4 sancım oldu 50-55 civarında. meğer kasılmaymıs ben bebek tekmesi sanıyordum karın gerilmelerimi... başka yaşadıgınız sorun yada problem var mı? açıkçası aynı zamanda bekliyoruz bebişlerimizi bu yüzden birbirimize destek olalım :)
Merhaba canim. Nst ye baglaniyorum. Simdilik her sey yolunda. Sanci felan cikmadi. Tek sorunum bebegim 10 gunde 100 gr almis. :( 2.805 gr cumartesi gunu gittim. Moralim cok bozuldu. Benim dogumum sezeryan olacak. Onumuzdeki persembe gunu doktora tekrar gidecegim ve gun alacagiz. Insallah bu hafta kilo alir ve 3 kiloyu gecer :(

Siz nasil besleniyorsunuz. Onerebileceginiz bir sey var mi kilo almasi icin.

N nil-melek033 , M minnika , brcozcelik brcozcelik
kızlar dogumlarınız yakınmış rabbim bir nefeste kurtasın inşallah sizi ,

sizden ricam doguma girerken lütfen bana ve olmayanlara dua ederseniz cok sevinirim ,

isim vermemi isterseniz özelden yazabilirim .

rabbim saglıkla kurtarsın inşallah

Merhaba arkadaşlar nasıl son heyecanlar. Benim nazlı kızımın daha gelmedi. İki güne bir dr gidiyoruz nst ye bağlıyorlar sonuç güzel iki gün sonra tekrar gel deyip gönderiyorlar ama bugün ara ara bel ağrısı oldu. Hissediyorum az kaldı yakında geliyo bebekimmm sizde durumlar nasıl

Merhaba arkadaşlar nasıl son heyecanlar. Benim nazlı kızımın daha gelmedi. İki güne bir dr gidiyoruz nst ye bağlıyorlar sonuç güzel iki gün sonra tekrar gel deyip gönderiyorlar ama bugün ara ara bel ağrısı oldu. Hissediyorum az kaldı yakında geliyo bebekimmm sizde durumlar nasıl
Hayirlisyla cuma gunu kavusuyoruz bizde oglusumla ☺ hic bir belirti yok doguma dair. Heyecan dorukta. Zaman gecmek bilmiyor. Heyecanla bekliyoruz bakalim ☺☺ saglikla gelsinler insallah

Ben hamileliğim boyunca 2 kilo aldım şimdi 39+6 dayız. Kızım geçen hafta 3.120 kg dı sağlık durumu şükür iyi. Henüz gelme niyeti yok yarın pazar acile gidicem nst bakılacakmış. Yine birşey yoksa 1 hafta daha beklicez 22 si suni sancı, şimdi dua ediyorum kendi gelsin diye Kızım.

Bende 39+5im:anneadayı: 5 gün once kontrolum vardi.çatı muayenesi de o zaman yapildi.doktorum normal için uygun dedi.ama ne açılma ne sanci hicbir sey yok.5 gün geçti hala yok.nişan falan da gelmedi.bu kadar normal doguma hazirlik yaparken doktorum da desteklerken mecburi sezeryan olmak istemiyorumm:110: insallah saglicakla yavrularimizi kucaklariz:sampiyon:

Merhaba ekim anneleri anlaşılan herkes bebeğiyle meşgul çok mu yaramazlar ben 21 Ekimde kızımı kucağıma aldım normal doğum oldu.birkaç güne kırkımız çıkıyor.bütün zamanımı onunla geçiriyorum. Olsun herşeye değer

Merhaba ekim anneleri anlaşılan herkes bebeğiyle meşgul çok mu yaramazlar ben 21 Ekimde kızımı kucağıma aldım normal doğum oldu.birkaç güne kırkımız çıkıyor.bütün zamanımı onunla geçiriyorum. Olsun herşeye değer
Gözünüz aydın Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşaAllah.
Bende 15 Ekimde doğum yapacaktım bazı nedenlerden dolayı 7 Ekim'de kucağıma aldım. Benim epey korkularım vardı hem kendimle hemde bebeğimle ilgili Rabbime hamdüsenalar olsun ki korkularım gerçek olmadı herşey yolunda gitti bende bebeğim de çok iyiyiz.Bizim 40'ımız 16 Kasım da çıktı oğlum Maşallah gülücük atıp agucuklar yapmaya başladı bile.Onu öyle sağlıklı ve mutlu görmek benide çok mutlu ediyor.
Ayrıca dediğin gibi kendi adıma konuşmam gerekirse bebeğimle o kadar meşgulüm ki KK'ya girmeye zamandan çok mecalim kalmıyor :D
Eeee yaş oldu 40 bu yaştan sonra Anne olmak kolay değil hele ki yaşadığımız yerde ne eşimin nede benim 1 tane akrabamız yok aksi gibi komşum da yok anlayacağın yapayalnız büyütüyorum bebeğimi.En çok da lohusayken tek başına kalmış olmak beni ziyadesiyle üzdü öyle üzüldüm ki lohusalık psikozu yaşadım bir ara ölümü bile düşündüm o derece kötü oldum.Ama şimdi atlattım şükür iyiyim. Sana ve ailene bebeğinizle upuzun sağlıklı bir ömür diliyorum.
Güle güle büyüt bebeğini :KK15:

Merhaba anneler ben de 22 ekimde kızımı kucagıma aldım normal dogum diye gittik fakat sezeryan olmak durumunda kaldım cunki bebek dogum kanalına yoluna girmemişti sez olduktan sonra anladık ki kordon boyum kısaymıs normalden ve benegin boynuna da bi kere dolanmıs bugun 40mız cıkıyor

Merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım.12 haftalık hamileyim ve her anne adayı gibi endişelerim merak ettiklerim var. Aynı dönemde bebek bekleyen tüm anneler lütfen yaşadıklarımızı paylasalım en azından bebeklerimizi takip etmede faydası olur. Bu hafta ikili tarama yaptıran var mı

Yaptırdım.

Merhaba anneler ben de 22 ekimde kızımı kucagıma aldım normal dogum diye gittik fakat sezeryan olmak durumunda kaldım cunki bebek dogum kanalına yoluna girmemişti sez olduktan sonra anladık ki kordon boyum kısaymıs normalden ve benegin boynuna da bi kere dolanmıs bugun 40mız cıkıyor

maalesef benim de aynı oldu. 22sinde sancı ile gittim normal doğum dedik hatta 3 cm açılmam vardı. 23ünde üstüne bir de suni sancı aldım ama kızım doğum kanalına girmeyince mecbur sezeryan oldum :( şükür sağlıkla aldım kucağıma..

maalesef benim de aynı oldu. 22sinde sancı ile gittim normal doğum dedik hatta 3 cm açılmam vardı. 23ünde üstüne bir de suni sancı aldım ama kızım doğum kanalına girmeyince mecbur sezeryan oldum :KK43: şükür sağlıkla aldım kucağıma..
Rabbim hepimizin bebeğine sağlık ve bol şans versin. Benim kızımda konak oldu geçer diye bekledim ama geçmedi internetten araştırdım bişler var ama tecrübeye daha çok güvenirim nasıl tedavi edebilirim bi bilgisi olan var mı

Back
X