2016 Eylül ayın da Transfer yaptıranlar

Lady_Birt

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
14
12
8
41
22 sinde benim transferim gerçekleşti 1 inde sonucu alcam Allahın izniyle
sizde belirtiler varmı varsa nasıl ve ne aşamalardasınız

Merhaba canım ben ayın 10 da yaptırıp pozıtıf sonuc alan bırı olarak;
Ikı gun sonra karın içinde muthiş bır agrı yasadım kıvrandım resmen . Meğer o gun tutunmuş . Ama bılmedıgımden cok demoralize oldum olmayacak gibi hissettim .. şişkinlik herkeste oluyor ilactan opudan kalma.. o gün dısında cok belirgın baska bır belirtım olmadı. Inş pozıtıf sonuc alırsın

hayırlı olsun cnm inşallah kucagınada almak nasip olur.Benim dondurulmuş embriyo ile oldu ama ilk opu daki gbi olan belirtilerim olmadı inşallah tutunurlar banada kavuşuruz hayırlısıyla

Aslinda boyle bir konumuz var bizim.Oraya bakarsaniz baya bir sey yaziyor.Basindan beri birbirimize ve daha sonra yukleme yaptiracaklara yardimci olmak icin paylastik her seyi ve paylasmaya da devam ediyoruz.

22 sinde benim transferim gerçekleşti 1 inde sonucu alcam Allahın izniyle
sizde belirtiler varmı varsa nasıl ve ne aşamalardasınız
Aynı gün transfer olmusuz canım çok sabırsızlanıyorum. Bana 4üne test verdiler ama daha erken yaparım dayanamam o kadar. Bel agrım var gazım var karnımda kıpırtı var sürekli ara ara sancı gibi oluyo inşallah bizimledir bebemiz canm güzel sonuclar gorelim artık inşallah

Aynı gün transfer olmusuz canım çok sabırsızlanıyorum. Bana 4üne test verdiler ama daha erken yaparım dayanamam o kadar. Bel agrım var gazım var karnımda kıpırtı var sürekli ara ara sancı gibi oluyo inşallah bizimledir bebemiz canm güzel sonuclar gorelim artık inşallah
inşallah cnm inşallah tutunur yavrularımız bize benim 1 inde test beklemedeyim valla Rabbim yüzümüzü güldürsün.

Back
X