2016 Gelinleri

bircadiningunlugu

queen B ✌️
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
78
70
33
kızlarr merhabaaa :KK200: 2015'in bitmesine 4 ay kala sadece 2016 gelinlerine özel sohbet sayfamızı açmak istedim. Neler yapıyorsunuz, hazırlıklarınız başladı mı vb. Gelin sohbet edeliim:KK66::KK54:

Canım merhaba , bende kısmetse 2016 gelini olacağım :) Ne zamana düşünüyorsunuz düğünüz , biz ramazandan önce mi sonra mı bir türlü karar veremedik

Canım merhaba , bende kısmetse 2016 gelini olacağım :) Ne zamana düşünüyorsunuz düğünüz , biz ramazandan önce mi sonra mı bir türlü karar veremedik

Hoşgeldin canım :) çok sıcak olur, insanlar tatilde olabilir diye düşündüğümüz için biz mayıs istiyoruz. Ramazanın haziranda olması fena oldu bence :)

bende geçen ay a kadar 2016 geliniydim , ani bir kararlar 2015 e transfer oldum :rolleyes:ama nişanlım asker olduğu için mayısta teskeresini alıcak o zaman gidicez evimize:KK36::KK200::nazar: o yüzden bende yarı 2015 gelini sayılırım hemde yaren olduğumuz için yazıyım dedim:KK19:

bende geçen ay a kadar 2016 geliniydim , ani bir kararlar 2015 e transfer oldum :rolleyes:ama nişanlım asker olduğu için mayısta teskeresini alıcak o zaman gidicez evimize:KK36::KK200::nazar: o yüzden bende yarı 2015 gelini sayılırım hemde yaren olduğumuz için yazıyım dedim:KK19:

Aaa ne iyi ettinn :KK200: ne zaman peki nikah? Sanırım nikah olacak askere devam edecek sonra mayısta evinize geçeceksiniz doğru mu anlamışımm :KK48: allah sabır versin hepimizee ama beraber onu da atlatırız inşallahh :KK19:

Aaa ne iyi ettinn :KK200: ne zaman peki nikah? Sanırım nikah olacak askere devam edecek sonra mayısta evinize geçeceksiniz doğru mu anlamışımm :KK48: allah sabır versin hepimizee ama beraber onu da atlatırız inşallahh :KK19:
izinlerde bi problem olmazsa ( inşAllah ) 12 kasım a gün aldık canım.eveeet çok doğru anlamışsın :21:
amiinn canım hemde bol bol versin rabbim.

selam kızlar ben de yola 2017 gelini olacağım diye çıktım ama 2016 mayıs veya haziran gelini olacağım. :KK22:hayırlısı inşallah

X