- 2 Ağustos 2015
- 78
- 70
- 33
- Konu Sahibi bircadiningunlugu
kızlarr merhabaaa 2015'in bitmesine 4 ay kala sadece 2016 gelinlerine özel sohbet sayfamızı açmak istedim. Neler yapıyorsunuz, hazırlıklarınız başladı mı vb. Gelin sohbet edeliim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım merhaba , bende kısmetse 2016 gelini olacağım :) Ne zamana düşünüyorsunuz düğünüz , biz ramazandan önce mi sonra mı bir türlü karar veremedik
bende geçen ay a kadar 2016 geliniydim , ani bir kararlar 2015 e transfer oldum ama nişanlım asker olduğu için mayısta teskeresini alıcak o zaman gidicez evimize o yüzden bende yarı 2015 gelini sayılırım hemde yaren olduğumuz için yazıyım dedim
izinlerde bi problem olmazsa ( inşAllah ) 12 kasım a gün aldık canım.eveeet çok doğru anlamışsınAaa ne iyi ettinn ne zaman peki nikah? Sanırım nikah olacak askere devam edecek sonra mayısta evinize geçeceksiniz doğru mu anlamışımm allah sabır versin hepimizee ama beraber onu da atlatırız inşallahh
izinlerde bi problem olmazsa ( inşAllah ) 12 kasım a gün aldık canım.eveeet çok doğru anlamışsın
amiinn canım hemde bol bol versin rabbim.
Oyy çok güzel, çok heyecanlı inşallah çok mutlu oluruzz uzun dönem yapıyor nişanlın dimi?
evet canım uzun dönem olsun önemli değil kuzum hep mutlu olalım hep huzurlu olalım.aşkımız hiiiç bitmesin AmiiinŞafak 284 olduğuna göre tabi öyle saçmaladım ben de şimdi
evet canım uzun dönem olsun önemli değil kuzum hep mutlu olalım hep huzurlu olalım.aşkımız hiiiç bitmesin Amiiin
21 im canım sen kaç yaşındasın ?Amiiin kaç yaşındasın pekii?
şafağı ben bi gün fazla yazmışım canım düzelttim az önceŞafak 284 olduğuna göre tabi öyle saçmaladım ben de şimdi
şafağı ben bi gün fazla yazmışım canım düzelttim az önce
amiinn inşAllahh :) ben yaşını öğrenemediimSon 2yi de şafak doğan güneşi de gör inşallahh :)
amiinn inşAllahh :) ben yaşını öğrenemediim
olsun kuzum benden büyükmüşsün ama olsun çok değil yinedeAa görmemişim mesajını pardon canım, 23 yaşındayım ben de 24e giricem yani artık
olsun kuzum benden büyükmüşsün ama olsun çok değil yinede
manisalıyım canım ben :)Eveet :) istanbulda mıydın sen