- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 41
- Konu Sahibi environmentaleng
kızlar nasipse 2016 temmuz gelini olacağım.. benim gibi olanlar düğün salonunu tuttunuz mu yada ne gibi hazırlıklar içindesiniz su sıralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hayırlı olsun :) ufaktan başlamalısın bence çünkü al al bitmiyor :) istersen küçük mutfak gereçlerinden başla kurabiyelik , tepsi vs. istersen de büyüklerden başla elektrikli ürünlerden. benim sadece elektrikli ürünlerim kaldı onun dışındakiler bitti. onu da düğüne yakın alıcam çünkü begendiğim renkten zamanla sıkılırım diye düşünüyorum son kararı düğüne yakın vericem :)merhaba kıslar 2016 yaz geliniyim Allah'ın izniyle:)
napıyorsunuz para biriktirmeye , çeyize başlıcam ufaktan ama gözüm korkuyor
hayırlı olsun senin de:)merhaba hayırlı olsun :) ufaktan başlamalısın bence çünkü al al bitmiyor :) istersen küçük mutfak gereçlerinden başla kurabiyelik , tepsi vs. istersen de büyüklerden başla elektrikli ürünlerden. benim sadece elektrikli ürünlerim kaldı onun dışındakiler bitti. onu da düğüne yakın alıcam çünkü begendiğim renkten zamanla sıkılırım diye düşünüyorum son kararı düğüne yakın vericem :)
Amin :)hayırlı olsun senin de:)
bayağı kolaylamışsın ne güzel:) darısı başıma:))
vaay süpermiş eheheBu sana kolaylık saglar :) Aldıklarının üzerini çizersin. Bi bakmışsın zamanla hepsi bitmiş :)
bizde de hiçbir şey yok :)))merhabalar , :)
Bende 2016 Agustos gelini olacagım allah nasip ederse insallah... bu benım 2. evliliğim olacak ondanmıdır bılmıyorum ama daha kafamda hiçbirsey hazır değil nereden nasıl baslamalıyım bilemedim... Sizler nederrsiniz bu duruma :)
bizde de hiçbir şey yok :)))
daha ben işe gircem de o parayla alcam bu ay Allah nasip etsin de inşallah :) hepimiz aynıyız yani
bizim taa 2016 yazı kararlaştırdık kendi aramızda canımseninde hayırlı olsunn ... Nişan falan yapıldı mı ? biizm tarihler hersey belli de kısmetse bir icraata gecemedik