2016 gelinleri

Bende 2016 geliniyim sanirim eylül olacak bizimkisi kiş aylarina girdigimiz donemlerde mekan bakmaya basliycaz gelinlikcim kuaforum esyalarim kina gecem fotografcim hersey kafamda belirdi sira hayata gecirmekte :KK49::KK49:

2016 Nisan geliniyim tatlim. Tüm arastirmalara daha yeni girdim. Yeni yeni tabak canak mobilya ve dugun salonu arastirmalarina basladim. Herkes cok gec kaldigimi soyluyor.. Yetistiricem insallah :KK54:

merhaba kıslar 2016 yaz geliniyim Allah'ın izniyle:)
napıyorsunuz para biriktirmeye , çeyize başlıcam ufaktan ama gözüm korkuyor :KK17:
merhaba hayırlı olsun :) ufaktan başlamalısın bence çünkü al al bitmiyor :) istersen küçük mutfak gereçlerinden başla kurabiyelik , tepsi vs. istersen de büyüklerden başla elektrikli ürünlerden. benim sadece elektrikli ürünlerim kaldı onun dışındakiler bitti. onu da düğüne yakın alıcam çünkü begendiğim renkten zamanla sıkılırım diye düşünüyorum son kararı düğüne yakın vericem :)

merhaba hayırlı olsun :) ufaktan başlamalısın bence çünkü al al bitmiyor :) istersen küçük mutfak gereçlerinden başla kurabiyelik , tepsi vs. istersen de büyüklerden başla elektrikli ürünlerden. benim sadece elektrikli ürünlerim kaldı onun dışındakiler bitti. onu da düğüne yakın alıcam çünkü begendiğim renkten zamanla sıkılırım diye düşünüyorum son kararı düğüne yakın vericem :)
hayırlı olsun senin de:)
bayağı kolaylamışsın ne güzel:) darısı başıma:))

Bu sana kolaylık saglar :) Aldıklarının üzerini çizersin. Bi bakmışsın zamanla hepsi bitmiş :)

Eklentiler

• 300225_257542497617603_182385701799950_712991_1681695022_n.jpg
    300225_257542497617603_182385701799950_712991_1681695022_n.jpg
    111,6 KB · Görüntüleme: 207
Benimde 2016 temmuz olcak inş. Bi luxell börekcim fırın var bide arzum el süpürgesi :) ha bide karacadan çırpıcıyla spatula seti almıştım :KK54: sanırsam bu aydan sonra start almam lazım . Gec bile kalıyom gibi dimii :KK17::KK17:

merhabalar , :)
Bende 2016 Agustos gelini olacagım allah nasip ederse insallah... bu benım 2. evliliğim olacak ondanmıdır bılmıyorum ama daha kafamda hiçbirsey hazır değil nereden nasıl baslamalıyım bilemedim... Sizler nederrsiniz bu duruma :)

merhabalar , :)
Bende 2016 Agustos gelini olacagım allah nasip ederse insallah... bu benım 2. evliliğim olacak ondanmıdır bılmıyorum ama daha kafamda hiçbirsey hazır değil nereden nasıl baslamalıyım bilemedim... Sizler nederrsiniz bu duruma :)
bizde de hiçbir şey yok :)))
daha ben işe gircem de o parayla alcam :p bu ay Allah nasip etsin de inşallah :) hepimiz aynıyız yani

Merhaba kızlar
Bende kısmetse 2016 Temmuz gelini olacağım
Henüz hiç bir şeyim hazır değil, nişanım kasım gibi olacak
Nişandan sonra bütün hazırlıklara başlayacağız
Çok zor ama tatlı bir süreç
Hepinize şimdiden kolay gelsin :KK52:

seninde hayırlı olsunn ... Nişan falan yapıldı mı ? biizm tarihler hersey belli de kısmetse bir icraata gecemedik :KK22:
bizim taa 2016 yazı kararlaştırdık kendi aramızda canım
yok aileleri henüz tanıştırmadık bilerek
ikiniz de iş sahibi olalım dedik
sonra sorun oluyor burun kıvırırlar filan bizim canımız sıkılır diye ..

X