2016 haziran anne ve bebeklerinin alışverişleri

elenaferrante

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
6.584
10.892
198
Hanımlar, tatlı, tombikto anneler merhaba

Artık kilolar alınıyor, göbekler önünü alamayacağımız bir hale doğru ilerliyor, eski pantolonlarımızı bırakın artık donlarımız bile bize olmamaya başlıyor. Kendimize neler aldık acaba? Paylaşsak da herkese fikir olsa.

Aynı zamanda çeyiz alışverişi yapar gibi, telaşa kapılmadan erken erken bebek alışverişi de yapmak istiyor olabiliriz. Bence bunları da burada sergileyelim. Heyecanımıza heyecan katalım.
Katılım bekliyorum kızlar. Sevgiler

Kendim icin aldiklarimi daha sonra göstereyim ilk olarak bunlari aldim hmden. hamile oldugumu ögrenir ögrenmez aldim cok hosuma gitmisti :)
image.webp

Sonra 5-6 ay icin bunu aldim yine HMden
image.webp

Ben kendime lcw den iki tane 36 giyiyordum normalde 40 beden pantolon aldım indirimden. 40 almamın sebebi Yaza kadar pantolonu giymek :)

Ah zeyzey3428 zeyzey3428 sen de bir harikasın gerçekten. Bu topik benim hevesimi artıracak.
Emzirme sütyen ve atletleri hakkında ne diyorsunuz?
Benim daha ilk gebeliğim. Ablam falan da yok ki çok tecrübesizim.

Ah zeyzey3428 zeyzey3428 sen de bir harikasın gerçekten. Bu topik benim hevesimi artıracak.
Emzirme sütyen ve atletleri hakkında ne diyorsunuz?
Benim daha ilk gebeliğim. Ablam falan da yok ki çok tecrübesizim.
benim göguslerim zaten buyuk ee simdi kilo falanda alacaz insallah rahat biseler buluruz. emzirmeyi cok istiyorum ve ona göre kiyafet alacam sonlara dogru

@Sunny-day kız mavi giyerde erkeğe de pembe gitmez be :KK48:
english home da indirim vardı ve son gunuydu doktor kıza benziyo ama belli olmaz diyince kv ve eşimin teyzesi beyaz battaniye pembe püsküllü, bornozu beyaz pembe kenarları var ve bitane daha pembe battaniye aldılar orda nötr renk yoktu. ya mavi ya pembe alınacaktı. o yuzden pembe olsun dedim. battaniye ve bornoz dan bişey olmaz diye :KK70:

Cok guzel seyler almissiniz Allah saglikla kullanmayi nasip etsin Henuz hicbir sey almadim suan bebegimin sagligiyla ilgili konulari kafama taktigim icin konsantre olamiyorum hic birseye ama takipte olucam konuyu.

Kendime hamile pantolonu aldım 2 tane c&a'dan, bir tane üst de facto, yine bebekli bir bodylerden lcw :) Kendime alışveriş yaptım şimdilik :) bir de çamaşırlarım sıkıyor diye rahat çamaşırlardan aldım.

Back
X