- 13 Kasım 2012
- 534
- 248
- 53
- Konu Sahibi elenaferrante
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamlar Allah saglıkla mutlulukla hayirlisiyla kullanmayı nasip etsin
Mima Xari
![]()
Besafe Izi Sleep
Eki Görüntüle 1747432
4Moms Mamaroo Uyku Koltuğu
Eki Görüntüle 1747436
Tahterevalli Ahşap Sepet Beşik
Eki Görüntüle 1747437
Biz cok kucuk bir yerde yasiyoruz o nedenle ailecek Ankaraya gelip bunlari aldik daha rahat rahat yolculuk yapabiliyorken :)
ahşap beşiği kaça aldınız ve de anne yanı için ayarlanabiliyor mu_?
32+0 (224. gün) doğum öncesi rapor için. çalışmaya devam etmek istiyorsanız bu tarihte çalışabilir raporu almanız gerekir.KIzlar çalışabilir raporu için kaçıncı gün rapor almak gerek.şu an 222. gün deyim..yaklaşık
Niye öyle bişey oldu ki:/ çok saçmaKılzar dondy beşik yerine oto koltuğu geldi, ne diyim ne yapayım bilmiyorum çok sinirliyim dün akşamdan beri![]()
iade etseydiniz keşke. ne yaptınız merak ettim canım?Kılzar dondy beşik yerine oto koltuğu geldi, ne diyim ne yapayım bilmiyorum çok sinirliyim dün akşamdan beri![]()
İade etmedik eşim beğendiği ve nasıl olsa alacağız dediği için kaldı :) Ama dondy beşiği şimdi hiçbir yerde bulamıyorumiade etseydiniz keşke. ne yaptınız merak ettim canım?
Oto koltuğu da gerekli olacak esin haklı. Uygun fiyata denk geldi ise de iade etmeye gerek yok haklisiniz.İade etmedik eşim beğendiği ve nasıl olsa alacağız dediği için kaldı :) Ama dondy beşiği şimdi hiçbir yerde bulamıyorum![]()
Kuzenim çok rahat etmişti onunla ilk zamanlar.. Sonra mama sandalyesi olarak kullanmıştı. Aslında onun işlevini görecek bir anakucağı da benim için yeterli, önemli olan ilk zamanlar ben mutfakta yada salondayken yanımda vakit geçirebilsin rahat uyusun diye, deneyimli bir anne olarak senin tavsiyen olur mu :)Oto koltuğu da gerekli olacak esin haklı. Uygun fiyata denk geldi ise de iade etmeye gerek yok haklisiniz.
Dondy beşik benim ilk bebeğin zamanından bir model 2009 çıkmıştı. Belki de ellerinde kalanları satıyorlardır. Aslına bakarsan canım. Çok kısa bir süre kullanılan bir beşik. Arkadaşımda vardı oğlu çok az kullandı sahibinden de sattı. İllaki istiyorum diyorsan. Sen de ikinci el bakabilirsin.
Tatlım benim oğlum çok gazlı bir bebekti. Ana kucağında falan tutamadık. Ama huzurlu bir bebek ise mutfakta yanında ana kucağında yatar çokta rahat edersin. İnşallah kolik sorununuz olmaz canımKuzenim çok rahat etmişti onunla ilk zamanlar.. Sonra mama sandalyesi olarak kullanmıştı. Aslında onun işlevini görecek bir anakucağı da benim için yeterli, önemli olan ilk zamanlar ben mutfakta yada salondayken yanımda vakit geçirebilsin rahat uyusun diye, deneyimli bir anne olarak senin tavsiyen olur mu :)
İade etmedik eşim beğendiği ve nasıl olsa alacağız dediği için kaldı :) Ama dondy beşiği şimdi hiçbir yerde bulamıyorum![]()