2016 haziran anne ve bebeklerinin alışverişleri

20160316_185010.webp

KIzlar çalışabilir raporu için kaçıncı gün rapor almak gerek.şu an 222. gün deyim..yaklaşık

Kızlar kraft dondy beşik aldım joker'den hem de 200-TL ye.. İnanamıyorum şuan :)) normalde 600-700-tl, inşallah sağlam düzgün olduğu gibi gelir..

Bu arada trendyol'da anne bebek için herşey butiği var, son ıvır zıvır alışverişlerimi yaptım ve bitirdim inşallah..
Beşiğini biz aldık, arabasını kayınpederim almış sağolsun. (chicco sprint travel sistem)
Uyku setini aybi baby diye bir markadan aldım, sizce cibinlik de alsam mı kararsız kaldım.
Bunun dışında bebeğimin acil hiçbir ihtiyacı kalmadı çok şükür, diğer çıkacak ihtiyaçları doğduktan sonra gördükçe yaşadıkça alırız inşallah..Üstümden büyük bir yük kalktı.

İade etmedik eşim beğendiği ve nasıl olsa alacağız dediği için kaldı :) Ama dondy beşiği şimdi hiçbir yerde bulamıyorum :KK43:
Oto koltuğu da gerekli olacak esin haklı. Uygun fiyata denk geldi ise de iade etmeye gerek yok haklisiniz.
Dondy beşik benim ilk bebeğin zamanından bir model 2009 çıkmıştı. Belki de ellerinde kalanları satıyorlardır. Aslına bakarsan canım. Çok kısa bir süre kullanılan bir beşik. Arkadaşımda vardı oğlu çok az kullandı sahibinden de sattı. İllaki istiyorum diyorsan. Sen de ikinci el bakabilirsin.

Oto koltuğu da gerekli olacak esin haklı. Uygun fiyata denk geldi ise de iade etmeye gerek yok haklisiniz.
Dondy beşik benim ilk bebeğin zamanından bir model 2009 çıkmıştı. Belki de ellerinde kalanları satıyorlardır. Aslına bakarsan canım. Çok kısa bir süre kullanılan bir beşik. Arkadaşımda vardı oğlu çok az kullandı sahibinden de sattı. İllaki istiyorum diyorsan. Sen de ikinci el bakabilirsin.
Kuzenim çok rahat etmişti onunla ilk zamanlar.. Sonra mama sandalyesi olarak kullanmıştı. Aslında onun işlevini görecek bir anakucağı da benim için yeterli, önemli olan ilk zamanlar ben mutfakta yada salondayken yanımda vakit geçirebilsin rahat uyusun diye, deneyimli bir anne olarak senin tavsiyen olur mu :)

Kuzenim çok rahat etmişti onunla ilk zamanlar.. Sonra mama sandalyesi olarak kullanmıştı. Aslında onun işlevini görecek bir anakucağı da benim için yeterli, önemli olan ilk zamanlar ben mutfakta yada salondayken yanımda vakit geçirebilsin rahat uyusun diye, deneyimli bir anne olarak senin tavsiyen olur mu :)
Tatlım benim oğlum çok gazlı bir bebekti. Ana kucağında falan tutamadık. Ama huzurlu bir bebek ise mutfakta yanında ana kucağında yatar çokta rahat edersin. İnşallah kolik sorununuz olmaz canım

Back
X