- 1 Ağustos 2015
- 66
- 6
- 1
- Konu Sahibi Musmusgulus
-
Ben ilk idrar testi yaptım net çift çızgı çıktı sonra doktora gittik dün muayne olmak için utrasonda bişey gözukmedi doktor daha cok erkekn ve kuçuk cıkmaz dedi kan testi de istedi yaptırdım 298.2 cıktı 3 haftalık hamilesin dedi 5 gün sonra yine gidicem ilk gebeliğim biraz telaşlıyımdoktor hamılesın dedımı,yenı ıse o yuzden dusuk cıkmıstır,bu gunlerde sureklı besın yuksek yıyecekelr tuket tekrar yaptır.
canım hayrılısı ınsBen ilk idrar testi yaptım net çift çızgı çıktı sonra doktora gittik dün muayne olmak için utrasonda bişey gözukmedi doktor daha cok erkekn ve kuçuk cıkmaz dedi kan testi de istedi yaptırdım 298.2 cıktı 3 haftalık hamilesin dedi 5 gün sonra yine gidicem ilk gebeliğim biraz telaşlıyım
Seninde hayırlı olsun canım allah sağ sağlim kucağına almaya nasıp etsincanım hayrılısı ıns
bnımde ılk gebelıgımde 3haftalıkken ogrendım ama dusuk yaptım,sımdı 7haftalık ıkıncıye hamıleyım.sana tavsıyem bol yıyecek tuket beta degerın yukselmesı lazım yoksa sonlandırıyorlar gebelıgı.nb yasadım alacaklardı degerım dusuktu 2gun sureklı yedım ve 500den fazla arttı 2gunde dusun yanı.et ye kuru bakla ye.seversen kele paca ye o kadar faydalıkı anlatamam.hersey yee aman dıkaet et.kese tamanem olusumu ıcın.guzel haberını beklıyorum
Bende dün kan testi yaptırdım 298,3 cıktı adetim 2 gün geçti hamileyim ama neden benim değerim bu kadar düşük ki
canım benimde tam 2 gün geçmişti yaptırmıştım 208 çıktı şuan hiç bi problem yok. kafana takma boşuna değerin düşük değilki.
Bu kan testini yaptırdıkdan 4 gün sonra tekrar gittim doktora doktor demişti çünkü gel 4 gün sonra Beta Hcg 1200 ve üstü olması gerek diye Pazar günü gittim tekrar Beta Hcg değerim bu sefer 1532 çıktı :) 5 haftalık dediler ama doğru mudur ?
onu bilemiyorum canım doktorun daha iyi bilir ama bak sorun yokmuş çok şükür :) kesede gözükür muhtemelen .
Son adet tarihime göre 5+4 günlük olarak gözüküyor beta değerinde ilk 4+3 günlüklukken 298.2 cıktı 3 haftalık kafam karıştı ondan sordum en ıyısı doktoruma tekrar sormam sizin kaç haftalık ?
Testiniz normal çıkmış endişelenmenizi gerektircek bi durum yok bence.merhaba ben yeni üye oldum. Hamileliğimin 14.haftasındayım. ikili test yaptırdım ve 1/272 çıktı. Doktor dörtlü test istedi. Budeğere yakın çıkan var mı aranızda? çok endişeliyim ve 4lü test içinde 16.haftayı beklemek zorundayım.:S
Eet çok şükür 4lu sonucu temiz cikti 18.haftamiz bitti bu hafta.. hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip eder Rabbim ins.Testiniz normal çıkmış endişelenmenizi gerektircek bi durum yok bence.
sanırım 20-22 hafta arası sağlık ocağına arayıp sorarsanız net bilgi verirlerkızlar 20+2 haftalık hamileyim tetenoz aşısı vurulmadım geç kalmış sayılmam değil mi ?
20. haftadan sonra yapıyorlar.kızlar 20+2 haftalık hamileyim tetenoz aşısı vurulmadım geç kalmış sayılmam değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?