2016 Haziran bebekleri büyüyor

yaa bence de. Benimki iki tane diş kaşıyıcıyı birden ağzına götürüyor ve bence de diş çıkarıyor

Maşallah senin depo kapasiten de büyük. Bütün üstüm ıslanıyor benim gece gündüz.

maşallah kızlar oğluşlara. Ben 1.61'im eşim 1.67. Kızım 61 cm. Ben de kısayım ama en kötüsü eşim kısa benim. Hele ailesi aşırı kısa. Benim ailem uzun. İnşallah bizimkilere çeker. Biraz boylu olsun çok isterim

Senin kizin iyi bence canim gayet. Size cekmis belli ;)

• Beğen
Reactions: 9ay
Çok geçmiş olsun canım , zor Gazlı çocuk o günler geçince daha rahat oluyor insan , acaba yediklerinden mi gaz oluyor , ablam Fındık badem ceviz yediğinde 2-3 tane çok feci gaz yapardı yeğenimde , benim kuzdada kızarıklık yapıyor mesela , her bebek farklı inşaallah biter gider en kısa zamanda
Ay cnm ondan önceki gece yemistim unutup fındık fıstık ertesi gün de böyle oldu ondan oldu demek ; (

Yağ almayi hep unutuyorum ya acı elma yağı demi ? Havluyu da utuluyorum koyuyorum bir dk içinde soguyo başka yöntem var mı cnm.bildiğin
Evet acı elma yağı. Doktor önermişti. Havlu soğuyor evet. Kiraz çekirdekli bant var karnına sarmak için ondan alabilirsib.

Back
X