2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ben doktora sormadım ama Ergo Baby 360 Four Position Cool Air modelini alacağım tutumluanne . Com dan, satıcıya msj attım cevap bekliyorum
Bende bir taraftan araştırıyorum. Çoğu marka 9 kg ya kadar kulaniliyor. Bizim bebişlerimiz zaten 7 kilo en az:) banada momfortbaby hem fiyat olarak hemde kullanım olarak makul geldi

M miumao Palomar Palomar bizde de alerji çıktı sizin calprotectin degerinize bakıldı değil mi kaç çıktı ve neler yapiyosunuz dikkat etmek adına

Canım selam
Bizim calprotectin 1 ay içinde 55 ten 120 ye yükselmişti.
Mama değişti, hipp i bıraktık neocate e geçtik.
Bir de ben beslenme programından tüm süt ürünleri ve türevlerini çıkardım.

Sizin değer kaç çıktı? Doktorunuz ne önerdi?

M miumao Palomar Palomar bizde de alerji çıktı sizin calprotectin degerinize bakıldı değil mi kaç çıktı ve neler yapiyosunuz dikkat etmek adına
Yok canim, bakilmadi bana. Sadece yesil kakaya bakarak bu teshisi koydu doktor ama ben baska bir doktora goturdum. Alerji oldugunu dusunmuyorum, ustune gitmedim daha fazla..
Sende ne gibi belirtiler vardi??

superselma superselma bayağı geç oldu ama dişin durumu uygunsa amalgam daha sağlam bi materyal bence

Ikinci kez de amalgam yapıldı. O da düştü. Pazartesi komposit yapıldı. Umarım idare eder. Fındık ceviz kiramayacagim artık:)

Hiç önemli değil canım. Ben geç keşfettim burayı eminim hamilelik döneminde de herkes birbirinden çok şey öğrenmiştir burada. Ben acemilikten birsürü gereksiz alışveriş yapmışım mesela çoğu çöp oldu

Öyle çöp gibi oluyor ama birilerine verince de temiz ürün ya iyi oluyor
Ben de ilk kızımda öyle yapmıştım

Geçte olsa kesfetmissin arkadaşlara söylüyorum önemsemiyorlar ama haketen bicok şeyi önceden kesfetmeme bicok konuda boşa tedirgin olmamaya sebep oldu. Yoksa bayagi tedirgin olacağım bicok konu vardi.

Kknin güzel yani insanlarin birbirine destek olması ve yol göstermesi hatırlatması

Bebegim hasta oldu arkadaşlar sanırım nezle burnu çok tikali ememiyor hafif de ateşi var bende antibiyotik kullanıyorum boğazlarım çok kötü.. büyük kızım okula başladı hastalıklar da başladı.. dikkat edin salgın varmış :KK43:

Geçmiş olsun.biz de ayni durumdayız
Eşim de öğretmen. Iki haftadir hepimiz nezleyiz

Kk iyice bitti , canlı tutmak Lazım , birde işe başlayanlar falan oldu .

İşe başlayanlar oldu, bayram geldi geçti, okullar başladı, havalar soğudu hastalık çoğaldı...

bizimkinde yaptı canım daha bi huysuzlandı iki gün. normalde de huysuzdur zaten :)) gece uykusunda sorun olmamıştı ama. bir de ateşlendi hafif. calpol vermiştim

Ben de sırtüstü yatıp emzirdim. Burnu öyle açıldı.uzerime yüzüstü yatırıp emzirdim

N Nooneknows M miumao ferrum sanol sanırım muadili. bir kaç yerde o yazıyordu. doktor kontrolümüze biraz daha var. ona sormadan başlatmak istemedim ben açıkçası. bir de bir kaç haber gördüm toplatılmış falan. eski tarihli bir haber ama insan yine de işkilleniyor.

9aya kadar kullanmak gerek
Kullanın arkadaşlar.oğlumda vermişlerdi kızımı da haftaya asıya götüreceğiz

Benimkinin de burnu tikali ve oksuruyor. Okula giden yavrun varsa daha da dikkatli olmak lazim siniflar salgin hastalik yuvasi.

Evet. Biz de ayniyiz

Arkadaslar kızım bu akşam kakasini yeşilimsi yapti bakindim netten ama farkli farkli şeyler yaziyor... sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mi?¿ ayrica kan damlasi kullanan arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte bildigim kadariyla damlalik kullanmaniz gerekiyor dişler için renk sıkıntısı yasatabiliyormus...

Arkadaslar kızım bu akşam kakasini yeşilimsi yapti bakindim netten ama farkli farkli şeyler yaziyor... sizin bu konuyla ilgili bilginiz var mi?¿ ayrica kan damlasi kullanan arkadaşlar tam emin olmamakla birlikte bildigim kadariyla damlalik kullanmaniz gerekiyor dişler için renk sıkıntısı yasatabiliyormus...

Bir de ilacın lekesi çıkmıyormuş o yüzden mutlaka önlük kullan dediler bana da.

Back
X