2016 Haziran bebekleri büyüyor

Aa senin ikinci cocugun mu:)
Bana ayni insanlar dogum yaptigimda hemen ikinciyi yap dediler sonra mevlidde aman hemen ikinciyi yapma bunu iyice buyut dediler iyi güldüm ya :))

Canim hic mi tik yok:) biraz tiklatmaya baslayin artik aslinda :KK70:
Tiklatamiyoruz valla:) işin kötüsü ben çok korkuyorum

Ağlayıp duruyorum sabahtan beri sinirim bozuldu. Kocamı işten çağırmak istemedim. Anneme söyledim olur öyle dedi. Görüştüğüm komşularım evde yok. Açtım sakin bir müzik kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum.
Valla ben de parka çıkayım dedim sjmid belki sakinlesir die o kadar ağladı ki herkes bize baktı geri döndüm yalnız değilsin yani canım

Valla ben de parka çıkayım dedim sjmid belki sakinlesir die o kadar ağladı ki herkes bize baktı geri döndüm yalnız değilsin yani canım

Hep aynıyız :)

Ben geçen gün uyanır uyanmaz aldım market alışverişine gittim. Girişten çıkışa kadar her an ağladı 15 dakikada kasadan çıkmıştım o kadar kısa kaldım markette. Herkes arabanın içine baktı ağladıkça sanki onların çocukları hiç ağlamadan büyümüş gibi :)

20160909_174110~2.webp
9ay 9ay çizmeye çalıştım canım
Yüzün köşeye olacak öne egilip geri yerine geleceksin
Dizin bukulmeyecek sadece dirsekler acilip kapanacak

• Beğen
Reactions: 9ay
Kızlar yorgun bi kadın olarak yazıyorum
Eltimle halıarimı yıkadik.yıllardır halı yıkamamistim. Damda yikadik sererken eşimle serdik. Belim kAlça kemiklerim bacaklarım hele topuklarim off
Eltime para vericem. Zaten kaynim işsiz.
Onsuz yapamazdık. Görümcem de bebeğe baktı sağolsun..
Oo canim naptin sen ya :) hali yikamak cok yorucu bir is. Ama cok da eglenceli :) bak simdi canim cekti zaten hava da sicak, cupidik cupidik sularin icinde hali yikayasim milleti hortumla islatasim geldi :)

Ayy basküle çıktım 56 gösterdi sevindim eski kiloma döndüm diye :):) ama önceki günlerde 59 du. Ne çabuk vermişim 3 kiloyu dedim Yine de sevindim. Sonra oğlumu aldım kucağıma 69 çıktı :):):) oğlum 13 kilo olamayacağı için 56 kilo değilim herhalde dedim :/
Baskül mü bozuk:)) ben de 59la hamile kalmıştım 58 olmuşum da pantolonlarım olmuyor:kızgın:

Ayy basküle çıktım 56 gösterdi sevindim eski kiloma döndüm diye :):) ama önceki günlerde 59 du. Ne çabuk vermişim 3 kiloyu dedim Yine de sevindim. Sonra oğlumu aldım kucağıma 69 çıktı :):):) oğlum 13 kilo olamayacağı için 56 kilo değilim herhalde dedim :/
Tartıyı sert bit zemine koy canım , seramik yada beton :) laminantta ben 5 kilo eksik veya fazla çıktığımı bilirim

Tvde duymuştum sağlıklı gelişen bir bebeğin 5. ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyormuş. Siz 3 ayda 2 katını aşmışsınoz maşallah bebişe

Sagol canim kucuk dogdu diye cok uzulmustum ama ortalamayi yakaladik sanirim artik

Tiklatamiyoruz valla:) işin kötüsü ben çok korkuyorum

Zor oluyor ama dogumdan daha zor olamaz ya korkma:KK45:

Kızlar 9ay 9ay gaza geldim , eşime eczaneden Çemen otu hapı al dedim , galactago almış , kullanan var mı ?

Galactago kullanmistim ben ise yariyordu

Back
X