2016 Haziran bebekleri büyüyor

Sen kullanıyor musun cnm ben imom kullaniyodum ona mo devam etsem ki
Aslında ihtiyacım var ama kilo alırım diye korkuyorum kullanmıyorum Can'ım
O yüzden çoğunlukla yorgunluk var üstümde :/
Yanlız doktorum devam et demişti bana
Ben gyno Ferron kullanıyordum

Cnm kendini sakinleştirme becerisini nasıl kazandircaz ki bi de uyanık olduğu zamanları nasıl değerlendirelim ben genelde gözlerine bakarak konuşuyorum gezdiruyorum etrafı gösteriyorum
Evet onu ben de sordum cevap şu :)

Benim danisanlarimla calisirken kullandigim yontemler var. Ama burada bir paragrafla yazmam zor tabii, saatler suruyor bizim seanslarimiz. Ama temelde destege ihtiyaci oldugunda yeteri kadar destek vermek ama olmadiginda da destegi geri cekmek ona bu becerisini gelistirmesi icin firsat sunacaktir b

Kizlar benim bebis donuyor artik kolunu altindan cikartabiliyor bacaklarini yuzustuyken havaya kaldiriyor sonra kendini ittirmeye calisiyor emekler gibi karnina dogru cekip bakalim hayirlisi:)
Masallah canim ne guzel :) simdi bebislerimiz ay bi hareketlense diye gozlerinin icine bakiyoruz, seneye bu zamanlar da ay bi iki dakika dursa keske dicez :) yine de onlarin her gun yeni bisey ogrenisini izlemek cok guzel.

Selamun aleykum hanimlar,

Yeni sayfamiz hayirli olsun. Saglikla buyutelim bebisleri.bizde bugun tam 3 aylik olduk. Iki gundur ellerine merak sardi bizimki bakip bakip guluyor. Benim ellerimde dikkatini cekiyor tek tek parmaklarimi oynatiyorum bugun hatta ilk kahkahasini atti. Keyfi yerindeyken cok iyiyiz. Ama pirtindan korkuyor benim oglan pirt yapinca agliyor uyuyorsa pirti uyandiriyor. Bir alisamadi su pirtlara :) :)

Persembe rota asimizi olucaz bizde.

Masallah canim ne guzel :) simdi bebislerimiz ay bi hareketlense diye gozlerinin icine bakiyoruz, seneye bu zamanlar da ay bi iki dakika dursa keske dicez :) yine de onlarin her gun yeni bisey ogrenisini izlemek cok guzel.

Evet her sabah bakalim bugun degisik ne yapacak diye kalkiyorum.gerci tam kalkamiyorum bizinki 6.5 tan sonra pek uyumuyo mesai erken basliyo:)

Selamun aleykum hanimlar,

Yeni sayfamiz hayirli olsun. Saglikla buyutelim bebisleri.bizde bugun tam 3 aylik olduk. Iki gundur ellerine merak sardi bizimki bakip bakip guluyor. Benim ellerimde dikkatini cekiyor tek tek parmaklarimi oynatiyorum bugun hatta ilk kahkahasini atti. Keyfi yerindeyken cok iyiyiz. Ama pirtindan korkuyor benim oglan pirt yapinca agliyor uyuyorsa pirti uyandiriyor. Bir alisamadi su pirtlara :) :)

Persembe rota asimizi olucaz bizde.

Benimkinin bi ara elleri dikkatini cekiyordu.ellerini yumruk yapip supermen gibi uzatip onlari inceliyordu.simdi ayaklarina cok takti kucagimda yatirirken ayaklarina bakmak icin iyice egiliyo

Benimkinin bi ara elleri dikkatini cekiyordu.ellerini yumruk yapip supermen gibi uzatip onlari inceliyordu.simdi ayaklarina cok takti kucagimda yatirirken ayaklarina bakmak icin iyice egiliyo
Aynen yaa hatta biz supermen adini taktik :D yumruklari kaldirip bi inceleyisi var sanirsin dunyanin en ciddi isini yapiyo. Gulerken oynarken birden ciddilesip kollarini uzatiyo kopuyorum :) bakalim bizimki ne zaman kesfedecek ayaklarini.

zeyzey3428 zeyzey3428 cnm dediğim profun bu konuda videosu var onu da izle çok önemli
Cnm sen nasıl yıkıyorsun?
Tmmcnm cok sagol icimi oyle rahatlatti ki anlatamam.

Cddi bsy olsa doktoru sylerdi

Bn banyoda z.yagli sabun kullaniyrm o blgeye getrniyorum orayi saf su dokup yikiyorum gunlk kakasndsda saf syla yikiyotum cnm

@Kuzu_mm Gecmis olsun Canım korkma
O sensiz kaldığı zaman kızmışsa da ateslenebilir. Uykusu cok gelince de 37.5 olur. Bu hafif atestir. Geçmiş olsun . uzun sürmemiş zaten.

@baldamlasxixmelis hoşgeldin :)
M miumao
Etiketlerken kusura bakmayın.

Yazdiklarin banada cevap oldu canim sagol. Biraz uzun uyudu oglum oglen uyaninca biraz atesi vardi panik oldum hemen ama cok degil

Meraba yeni başlığımız hayırlı olsun..

Kızlar yastık hakkında ne düşünüyorsunuz ben baştan beri kullanmadım şimdi kullanmak istiyorum ama zararlı diyenler var..doktora soran var mı aranızda? Kimler kullanıyor?

Meraba yeni başlığımız hayırlı olsun..

Kızlar yastık hakkında ne düşünüyorsunuz ben baştan beri kullanmadım şimdi kullanmak istiyorum ama zararlı diyenler var..doktora soran var mı aranızda? Kimler kullanıyor?
Ben ayakta sallarken uyudugunda yastigi almiyorum altindan. Ama sadece kafasi olmuyor yastikta, govdesinin bir kismi da oluyor. Gece uzun uykularini yastiksiz yatiriyorum ama bana sanki yastikla daha iyi uyuyor gibi geliyor.

Bugun bir sorusturmaya katilmam gerekiyordu savciliktan aradilar adliyeye gittim babam da ordaydi kizimi dedesine biraktim sorusturmaya katildim:KK200:

Bir de aile hekimligine gittik kızım 60 cm 5.650 gr ve bugün tam 3 aylik oldu kuzum (46 cm boy ve 2.780 gr kilo ile dogmustu)

Kendini sakinleatirme becerisini nasil gelistiriyomus peki?
Benim yaptığım Kundak yapmıyorum. uyanınca yanına gitmeden önce bekliyorum geri uyursa almıyorum. Gece de aynı şekilde ağlayınca da biraz bekliyorum hemen susuyor bazen, susmazsa o zaman alıyorum.
Psikoloğa sordum, İhtiyacı olduğunda destek vermek olmadığında bu becerisini geliştirmesi için desteği geri çekmek dedi.

Back
X