2016 Haziran bebekleri büyüyor

superselma

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2009
1.674
2.496
333
Merhaba arkadaşlar,

Bebeklerimiz büyürken duygu ve düşüncelerimizi paylaşmaya artık burdan devam edelim. Biribirimize destek verelim ve sorunlarımıza beraber çare bulmaya çalışalım.

PembeLokum PembeLokum @diefraunamense 9ay 9ay R r0s3n zeyzey3428 zeyzey3428 emy0364 emy0364 m_rv_ m_rv_ H history1985 @gm22 gebito gebito annensenicoksevecek annensenicoksevecek @anneyimhamileyim seker000 seker000 Mandalinam07 Mandalinam07 @muimao _peri_ _peri_ falling_water falling_water Sirinemm_lina Sirinemm_lina L limoncicegi00 dlrsordn dlrsordn nrcnmer nrcnmer Mouse Mouse Sunny-day Sunny-day semurcan semurcan vorones vorones N Nooneknows B biyologmerve Balkizin_Annesi Balkizin_Annesi HK77 HK77

Aklımıza gelen arkadaşlarımızı etiketleyip devam edelim.

Son düzenleme:
Hadi hayırlı olsun bakalım, güle oynaya sağlıkla büyütelim kuzularımızı:anne:

Amin canım hepimize hayırlı olsun

Hadi hayırlı olsun :) Diğer tarafı terk mi ediyoruz şimdi :):):) orada bir şey paylaştım ya bakıverin de burdan yazın olmazsa :):)

Canım ya tırnak batması gibi görünüyor sanki
Sinek mi ısırdı acaba
Bi gün daha bekle belki geçer?
İltihap var mı?

Selamun aleykum :)
Hayırlı olsun, sohbetimiz daim olsun, saygı ve sevgi çerçevesinde olsun :)

Sağlıkla, hayırla, mutlulukla yavrularımızı büyütelim inşaAllah:KK200:

Aleykum selam canım
Evet inşallah

PembeLokum PembeLokum canım su toplamış gibi değil içi beyaz. Ayy doktorların numarası yok ki bendee :):) ilk kontrol medicana musa bey, 1. Ay kontrol burada bir doktor, 2. Ay kontrol medicana eylem hanım :):) bu ay yine buradakine götürcem. Ayın 13 ü bayrama geliyor acaba 9 unda cuma günü mü götürsem?
16sına da randevu alınabiliyor. Tatil değil mi o gün ya?

Amin canım hepimize hayırlı olsun

Canım ya tırnak batması gibi görünüyor sanki
Sinek mi ısırdı acaba
Bi gün daha bekle belki geçer?
İltihap var mı?

Aleykum selam canım
Evet inşallah
İltihap gibi görünüyor beyaz. Kendimde olsa patlatırdım çoktan :):):) ne zamandır var aslında canım ya geçmedi.

PembeLokum PembeLokum canım su toplamış gibi değil içi beyaz. Ayy doktorların numarası yok ki bendee :):) ilk kontrol medicana musa bey, 1. Ay kontrol burada bir doktor, 2. Ay kontrol medicana eylem hanım :):) bu ay yine buradakine götürcem. Ayın 13 ü bayrama geliyor acaba 9 unda cuma günü mü götürsem?

Anladim cnm, doktorlar resmi tatile uymuyor olabilir resmi tatilde de calisiyorlardir

9unda gotur istersen ya da aile hekimine gosterebilirsin

Su toplamış gibi duruyor ama benim kızımında böyle bişi idi ama daha büyüğü
Tırnak batması gibi bişeydi ama
Her banyodan sonra batikon sürdük biz

Tatilse randevu verseler ve doktor yoksa nöbetçi doktora devredebilirler canım

Kafamda cocuk sarkıları dönüp duruyor sürekli bebeğimi oyalamak içn açıyorum:KK47:

Arı vız vız vız
Arı vız vız vız
Arı vız vız vız diye çalışır:ıslık:

Bana müsaade iyi geceler hanımlar:KK55:

Hayirli olsun kizlar.ben artik iki taraftan da takip ederim.
Benim oğlumda 3 aylik olduk cok sukur yarin kontrolümüz var bakalim ne kadar olmusuz

Back
X