2016 Haziran bebekleri büyüyor

Bebeğim saat başı uyanır emer oldu geceleri, gozunu bile acmadan emip hemen geri dalıyor

Ben de sırf anne sütü alıyor diye mutlu oluyorum yoksa her saat başı uyanmak çok da kolay değil

Bugün mesela bi gozumu actım emziriyorum bi gozumu açtım bebiş yatagında, dedim ben ne ara yatağına yatırdım??

Bazen hiç emmiyor bazen de böyle saat başı emiyor bu bebeklerin sağı solu belli olmuyor 2 3 gun oncesine kadar da emmiyordu hem de neredeyse hiç, ben de hamile olduğumu sandım, midem de bulanıyor başım da dönüyordu ćünkü
Ayy Nee ne sandın. :))

Sagip mi vermem lazim sutumu ozmn iyice azalmazmi ki

Iyi geceler canlarim
Misafirim vardı. Mutfak işleri falan derken
Bu saati buldu.
Sagdikca sütün çoğalır canım ve en arkadaki yAğlı süte ulaşırsın. O da kilo aldırır ve uzun süre tok tutar.
Bebeğinle beraber uyu ve meme ağzında olsun. O zaman uzun emer yAğlı sütü alır.

Bana da yanlış gibi geldi

Kapımı kitleyip yatıyorum öyle emziriyorum. Görüp de istemesin diye
Arkamda dolaniyo yaa "memecik memecik" diye diye
Kaçıyorum kovalıyor oyuna çevirip unutturuyorum

C
Cnm o emdikce sütun cogalacak bu bir işaret bnce bİrak diğer herseyi kenara :)valla tek anne sütü çok güzel ama bazen diyorum biberon da alsaydi keşke iki kez hasta oldum emzirmek o kadar zordu ki

Evet zor oluyor hasta olunca
Neyse ki ek gıda dönemine az kaldı

superselma superselma canım oğlun kaç yaşında ki?

@emy0364 bence çok iyi. sütün artar. mama verme zorla ya. ağlamayan bebeğe mama yok :) 3 saatte 90-120 arası olacak. o kadar yok mudur? mama ile anne sütü bir değil. belki 50 cc süt 150 cc mamaya bedeldir

3yaş 3ay canim
Kv min gazına geldim ya
Emmek istiyor dedim
Emsin ikisine de yeter dedi
Ama eşimden veto yedim :))

Kızlar minnoşum hala mini beşiğinde yatio misafirilkten dolayı da hani park yatak ebatlarına gecemedik boy olarak yetio ama eni dar.ellerı kolları bi hareketde carpio yanlara . Sizin bebeler nerde yatio . Yer yatağı yapmıştım geçen gün güzel uyudu ama sallama ihtiyacı karsilanmio haliyle .ben bebemi hep sallayarak uyutuyorim siz de durumlar nedir

Ben bebeğimin isteğine göre davranıyorum. Bazen ayakta gezdirerek uyutuyorum karşıya bakarak tutup. Gazını da atıyor
Bazen yanina yatmami istiyor
Bazen sallanmak istiyor
Oturup ayagimda yastikla veya yatıp dizimde salliyorum 2dkda uyuyor.
Hele bugün bahçede abisiyle hamakta saatler geçirdiler
Uykusu çok gelmeden başına vurmadan uyutmaya çalışıyorum

Sağı p biberonla mi veriyor sun yoksa kaşıkla mi? Öyle emzir dikten sonra sağ arak vermeni neden onerdi

YAğlı süte ulaşıp sağmak için
Ön süt sulu, sağılınca orta ve yAğlı süte çabuk ulaşılıyor
Kiminin ön sütü fazla olurmuş

Ay senin işinde zor ya:))) canım oğluna vermeden senin n için daha iyi olmaz mı? Iyi ce alış ir sa nasıl olacak gece de kalkar emmeye .

Karar verdik eşimle vermeyeceğim. Gece kapımı kitliyorum gelmesin diye.uyanirsa babasi biberon verecek.

kizlar biz 28 haziran dogumluyuz. bugun ilk asimizi olduk, 2 adet. fransa'da 2inci ayda basliyormus asilar. bu arada 62 cm, 6480 kg olmusuz; iyi mi?
22 gunde 480 gram almis ama, az degil mi?

Maşallah Çok iyi canım
Benim kız 3ayı bitirdi 60cm 6 kg :))

Bebeğim saat başı uyanır emer oldu geceleri, gozunu bile acmadan emip hemen geri dalıyor

Ben de sırf anne sütü alıyor diye mutlu oluyorum yoksa her saat başı uyanmak çok da kolay değil

Bugün mesela bi gozumu actım emziriyorum bi gozumu açtım bebiş yatagında, dedim ben ne ara yatağına yatırdım??

Bazen hiç emmiyor bazen de böyle saat başı emiyor bu bebeklerin sağı solu belli olmuyor 2 3 gun oncesine kadar da emmiyordu hem de neredeyse hiç, ben de hamile olduğumu sandım, midem de bulanıyor başım da dönüyordu ćünkü
Büyüme ataklarında memeyi red ve olduğundan fazlaca emme isteği olurmuş. Biz dé reddi yaşıyorz ara ara . Sırada çok emmek mi var acaba

Meraba yeni başlığımız hayırlı olsun..

Kızlar yastık hakkında ne düşünüyorsunuz ben baştan beri kullanmadım şimdi kullanmak istiyorum ama zararlı diyenler var..doktora soran var mı aranızda? Kimler kullanıyor?
Boğulma önleyici yastık kullan illa ki kullanmak istiyorsan

Selam kızlar, malum bizim meme reddi sorunumuz oluyordu , 2 gündür kızım biberon almıyor sadece meme istiyor , boş memeyi çekmek dahi Hoşuna gidiyor resmen , 2 gündür telef oldu memelerim resmen Sünger gibi , dün vece sütümü sağıp vereyim dedim , mümkünatı yok almadı , mama vereyim dedim itti , sadece meme istiyor, bugun gündüz artık dayanamadım biberonu dayadım Ağzına mama verdim ama diliyle ittiriyor , mamada mı sorun var acaba dedim sağdığım sütüde almadı , ne oldu bu koza , hep emsin istiyordum ama bu da çok zorladı çünkü süt yok 150-200 Cc sütüm eksik oluyor , her arada üzüm Mısır yemekte yordu resmen ... Benim gibi tuhaf bi sorun yaşayan var mı?
Seni istiyor Can'ım :KK200: sütün artar böylece boşver aç kalmaz az da olsa gelir çektikçe geçici bir süreçtir zaten dayan Biraz. Dışarı falan çıkar gezdir kafasını dağıt

Kızlar minnoşum hala mini beşiğinde yatio misafirilkten dolayı da hani park yatak ebatlarına gecemedik boy olarak yetio ama eni dar.ellerı kolları bi hareketde carpio yanlara . Sizin bebeler nerde yatio . Yer yatağı yapmıştım geçen gün güzel uyudu ama sallama ihtiyacı karsilanmio haliyle .ben bebemi hep sallayarak uyutuyorim siz de durumlar nedir
Can'ım bizim beşik 70.130 cm içine yastık oyuncak hiçbir şey koymuyorum geniş geniş yatıyor dönmüyor henüz ama kaydırıyor kendini parmaklıklardan sallıyor ayaklarını bazen

Sağı p biberonla mi veriyor sun yoksa kaşıkla mi? Öyle emzir dikten sonra sağ arak vermeni neden onerdi
Bebeğimin az kilo almasının sütümün az almasından değil bebeğimin iştahsız ve güçsüz olmasından kaynaklandığını düşündüğü için mama önermedi kalan sütü sağıp enjektörle ver dedi ama ben biberonla veriyorum. Beni bırakırsa korkum yok çalışıyorum ben o yüzden biberon almazsa o Zaman kesin aç kalır

Bugün komşularım gelecek ben 4 yıl 4 aylık evliyim ilk defa gelecekler gerçi çok komşu değişti o Zamanndan beri ama sabit olanlar da var. Ben işten 3 te geliyorum buyrun ne Zaman isterseniz annem evde dedim. Eşim de evde. Bu arada annem dün akım geldi. Ptesi salı eşim baktı kızıma ben işteyken :) maşşalh diyelim:) komşular gelecek olmasaydı hiç gelmeyecekti annem. Biradan ben işe gideceğim eşim süpürge yapacak annem de börek filn. Kıza da kedi bakar artık :P

Back
X