2016 Haziran bebekleri büyüyor

Hmmmm ya aslinda cok az degil yani 1 ayda 800 almasi gerek yarisindan fazla almis mama vermemek icin bir ay daha sure istesen? Emzik kullanuyorsan emzigi birak daha cok emer
Emzik de kullanmiyorumki canim. Emzigi de tutmamisti cigniyo resmen emmiyodu emzigi. Zaten eskisi gibi şiş degil goguslerim. Dun sagdim cok az sut cikti acaba pompadan mi ki cunku ondan onceki gun elimle sagmistim 100ml sut cikmisti

Emzik de kullanmiyorumki canim. Emzigi de tutmamisti cigniyo resmen emmiyodu emzigi. Zaten eskisi gibi şiş degil goguslerim. Dun sagdim cok az sut cikti acaba pompadan mi ki cunku ondan onceki gun elimle sagmistim 100ml sut cikmisti
Pompadan da olabilir, makina 2 damla bile cekemezken ayni gogusle bebegimi doyurdugumu biliyorum ben. Makinaya guvenme hic.

Bazı makina hiç çekemiyor Bi arkadaşım Tirle ile sağarak 1 yaşına kadar anne sütü verdi oğluna emmedi hiç çocuk

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki gaz sancısı yüzünden ağladığı dönem sallanmaya alıştı ama artık rahatladı kendi kendine uyusun istiyorum. Nasıl yapabilirim

Kızlar minnoşum hala mini beşiğinde yatio misafirilkten dolayı da hani park yatak ebatlarına gecemedik boy olarak yetio ama eni dar.ellerı kolları bi hareketde carpio yanlara . Sizin bebeler nerde yatio . Yer yatağı yapmıştım geçen gün güzel uyudu ama sallama ihtiyacı karsilanmio haliyle .ben bebemi hep sallayarak uyutuyorim siz de durumlar nedir

Bizimkide beşiginde uyuyor yatak odamizda zaten ama besik genis 70*130 almistik sallanir onun icinede uyuyo.sabah erken uyaniyo 6.5 da sonra uyumuyo pek saat basi emiyo o yuzden yanima aliyorum.
Emiyo uyuyo bende uyuyorum uyaniyom bakiyom memem acik bi elini atmis mememi tutmaya calisiyo:)

Benim oğlan bugün yine çok hareketli. Sakinleşemiyor. Kendini yumrukluyor resmen. Bugün de doğru düzgün uyumaz. Sizinkiler de böyle oluyor mu

Arkadaşlar bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz? Bizimki gaz sancısı yüzünden ağladığı dönem sallanmaya alıştı ama artık rahatladı kendi kendine uyusun istiyorum. Nasıl yapabilirim
Emzikle :):):) ya da uykusunun geldiği Zamanı kaçırmadan yatağa yatırcan ve sessizlik. Ben emzikle uyutuyorum ama bazen sakinse uykusu gelmişse yatırıyorum kendi uyuyor.

C

Cnm o emdikce sütun cogalacak bu bir işaret bnce bİrak diğer herseyi kenara :)valla tek anne sütü çok güzel ama bazen diyorum biberon da alsaydi keşke iki kez hasta oldum emzirmek o kadar zordu ki
Canım sorun 5-10 dk emmiyor , sağ memeyi sadece yarım saatte emiyor çektiğim zaman kızıyor , be yara oluyor sağ memem , bugun baya baya Ağlayarak verdim sabah , bu beneklere akıl sor ermiyor gerçekten , 2-3 gün öncesine kadar almak istemiyordu şimdi de meme diye ağlıyor :) resmen huy değiştirdi velet :)

Seni istiyor Can'ım :KK200: sütün artar böylece boşver aç kalmaz az da olsa gelir çektikçe geçici bir süreçtir zaten dayan Biraz. Dışarı falan çıkar gezdir kafasını dağıt
Dün dayanamadım eşim eve daha adımını atar atmaz hadi çıkıyoruz diyivermişim :) Dediğin gibi dışarıda çok sallamadı beni , bügünde aynı , sabah 9 da şantiyeye gitmem gerekti bir saatliğine çıktım ,10:15 te eve geldim baktım ağlıyor içli içli , sabah 8:30 da emzirmiştir en a 11:30 a kadar yetmedi lazımdı , annemde 60 Cc mama hazırlamış Alşahtan yetiştim hemen vermedik mamayı , kucağıma alır almaz uyudu :) annem diyor , uykusu geldiğini anladım kolumda sakladım Ayağımda salladım salıncakta salladım susturamadım öyle olunca mama hazırladım belki uyur diye diyor:) büyüme atağında galiba

Back
X