2016 Haziran bebekleri büyüyor

Yüz üstü yatır canım bol bol. Benimki bacakları oynatınca çıkarmıyor artık. Yüz üstü yatırıyorum. bazen sıkılıyor mızırdanıyor biraz ağlıyor ama bekliyorum çünkü ağızdan popodan çıkarmaya başlıyor.
Hep yüzüstü yatıyor zaten canım :( tıpta care tükendi bebegime

Ben iki haftadır tadimlik başladım canım.
Önce karpuz suyu veriyordum. Şimdi her öğün bağırıyor tadına bakmak için. Kasık sesi duymasın.
Masada ona uygun ne varsa tadına baktiriyorim kahkahalar atıyor.
Kahvaltıda sıvı veya kayısı kivaminda yumurta sarisi (beyazi alerji yapar), labne, tereyağı, domates suyundan ve yoğurt veriyorum.
Süt kimya olarak yogurttan peynirden farklı sakın inek sütü vermeyin keçi sütü verebilirsiniz.
Bal da alerjen vermeyin
1 yaşında biz ne Yiyorsak yiyebilir icebilir.
Kek yiyebilirler mesela 1 yaşına gelsinler hele
Cnm domates te alerjik degil mi? Bnde bi kac kez biseyler yalatim 4. Ayi btsin keci sutunden yogurtt yapcam gunluk bi iki kasik yedircem ara ogun olarak

emy0364 emy0364 tadimlik icin ben basladim ya kimi erken diyo ama3 bitti tad gelismeye basladi bnce

Kontrolden geldik kızlar ve moralim bozuldu oğlum kilo almıyor haftalardir gram gram gidiyor 5520 olmuş doktor sütun mu yok diyor Hayır var diyorum gazdan emmiyo bu şekilde emzir diyo yoksa mama alsın diyo böyle saçmalık var mı ya süt var çocuk içmiyo .yani kızlar süt olması demek kilo demek degil bazen diyorum keşke bebeğim emseydi sütüm az olsaydı arttirmak için ugrasirdim şimdi care bulamıyorum.bayramdan sonra yine gel dedi buarada rota virüsünü de yaptirdik

Bizim tostik iki gundur gece cok uyaniyo sabah 4 5 te uyaniyo uyumuyo :( agliyio gece kucagima aliyorm uyuyo yoklugumumu anladi acaba :(

Kontrolden geldik kızlar ve moralim bozuldu oğlum kilo almıyor haftalardir gram gram gidiyor 5520 olmuş doktor sütun mu yok diyor Hayır var diyorum gazdan emmiyo bu şekilde emzir diyo yoksa mama alsın diyo böyle saçmalık var mı ya süt var çocuk içmiyo .yani kızlar süt olması demek kilo demek degil bazen diyorum keşke bebeğim emseydi sütüm az olsaydı arttirmak için ugrasirdim şimdi care bulamıyorum.bayramdan sonra yine gel dedi buarada rota virüsünü de yaptirdik
Biberondanda mi icmiyo

Ben galactago yu dün ikindi üzeri 5 damla attım birde bu sabah sadece 6 damla , normalde 3 öğün 15 damla , deneme Amaçlı Yaptım, dün akşamdan beri hiç mama vermedim , 2 saat içinde şipir şipir akıyor , Çemen otu sadece 5 MG var
ooo süper! Çok iyi bulduk bunu. Belki de artık hiç mama vermene gerek kalmayacak ya süper!

Ben de tabletleri adet dönemi, hastalık vs gibi sütün azaldığı zaman kullanıp onun dışında galactago kullansam daha iyi olacak gibi.

Cnm domates te alerjik degil mi? Bnde bi kac kez biseyler yalatim 4. Ayi btsin keci sutunden yogurtt yapcam gunluk bi iki kasik yedircem ara ogun olarak

emy0364 emy0364 tadimlik icin ben basladim ya kimi erken diyo ama3 bitti tad gelismeye basladi bnce

O kadar az ki alerji yapmıyo demek ki. İlk kızımda da olmadı az deniyorum ve gözlüyorum. Bunları ilk önce tek tek verdim denemek için. Bişey görmedim şimdilik şükür. Artık ne varsa tattiriyorum. Bi de su damlatiyorum.

Kanguru kullananlar yada bilgi sahibi olanlar

Bebeğimi sağlıklı bir şekilde yüzü dışarı dönük olarak taşıyabileceğim bir kanguru var mı yoksa her koşulda önerilmiyor mu?
Dışarı bakmak istiyor, arabada değil kucakta gezmek istiyor. Haliyle kucağımızda yüzü dışarı dönük taşıyoruz.
Bu şekilde kalça eklemini zorlamayacak ergonomik hangi kanguru var?

uyurken emzir. gece uyandırıp emzirsen o zaman gazı olmuyor.
Bebek masajı yapıyor musun?

Maşallah hayırlı olsun annesi
diş işte bu
Artık dikkat edin yalasin diye sebze meyve verirseniz kuvvetli çekip veya emip boğazına kacirabilir

Sebze filesiyle verin kemirsin diş yerleri kaşıniyordur
Ayy ben niye inanamıyorum diş olduğuna:):) iyice çıksın anca inancam herhalde :):)

Kizlarkonusu gectimi blmiyrm okumaya firsatim olmuyo ablam dun koyden dalindan seftali getirmis ben ztn ona dokunmicak syleri 2 haftadr yalatiyorum seftaliyi bugun cam rende ile suyunu cikarip iki kasik vericem
Yrin da elma suyu vericem
Tadimlik baslayan var mi? Boyle
4bucukta falan dusunuyorum ben.erken bence. Tabi doktorumuz ne dicek bakali. Suanda erken dedi

Ben iki haftadır tadimlik başladım canım.
Önce karpuz suyu veriyordum. Şimdi her öğün bağırıyor tadına bakmak için. Kasık sesi duymasın.
Masada ona uygun ne varsa tadına baktiriyorim kahkahalar atıyor.
Kahvaltıda sıvı veya kayısı kivaminda yumurta sarisi (beyazi alerji yapar), labne, tereyağı, domates suyundan ve yoğurt veriyorum.
Süt kimya olarak yogurttan peynirden farklı sakın inek sütü vermeyin keçi sütü verebilirsiniz.
Bal da alerjen vermeyin
1 yaşında biz ne Yiyorsak yiyebilir icebilir.
Kek yiyebilirler mesela 1 yaşına gelsinler hele
Tereyagini nasi veriyosun canim? Tuz seker 1yasindan once verilmez zaten

R r0s3n eşiminde 4bucuk aylik cikmis devamli kontrol ediyorum bende :) cocuk tipki babasi buda ona benzeyebilir. Sizinde oyle bi durum varsa distir canim. Burdan oyle gozukuyo. Oyleyse hayirli olsun digerleride kolaycacik gelsin ;)

uyurken emzir. gece uyandırıp emzirsen o zaman gazı olmuyor.
Bebek masajı yapıyor musun?
Uyurken emziriyorum canım geceleri de.karnına masaj da yapıyorum ayşe öner in masajindan ama yine tık yok azobce yine krize girdi resmen aç aç sızdı uykuya daldı artık bezdim valla :(

Size bi soru???????
Oglum uyuyo yarim saat sonra uyaniyo emzirirsem tekrar uyuyo ve 1bucuk saat falan uyuyo. Gece uykusuda ayni sekilde 2kere emmeden uyumaz hic. Normaldede emiyo sut azaldimi kiziyo bagiriyo sıkyorum geliyo ama neden boyle yapiyo gercekten doymuyo olabilirmi? Bebege gore sut uretimi olurdu hani. 20gunde 300gr alinca paranoyak oldum :(

Size bi soru???????
Oglum uyuyo yarim saat sonra uyaniyo emzirirsem tekrar uyuyo ve 1bucuk saat falan uyuyo. Gece uykusuda ayni sekilde 2kere emmeden uyumaz hic. Normaldede emiyo sut azaldimi kiziyo bagiriyo sıkyorum geliyo ama neden boyle yapiyo gercekten doymuyo olabilirmi? Bebege gore sut uretimi olurdu hani. 20gunde 300gr alinca paranoyak oldum :KK43:
Cnm benim 15 günde 170 gr almış daha da kötü :(

Back
X