- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi superselma
- #3.121
hoşgeldin canım.Aynen canım kısmet artık ne yapalım.Kizimda ben 2 sene emzirme kampı yaptım diyebilirim.tam meme duskunuydu emzik de alamayınca yapışık yaşadık.sutumun kaç cc olduğunu hiç bilmiyordum ama kızım hep en üst sınırda kilo alıyordu.be bebisi de sadece anne sutu ile beslemeye niyet ederken başıma neler geldi.ben de ilçede oturuyorum her gün Bebegimin yanına yoğun bakıma gidip geliyorum hastane bana da sağma makinalarından hiç bahsetmesi.Evde sahip sabah ise hastaneye gidiyordum.evde beni bekleyen bir de kızım vardı.Allaha şükür şimdi yanımızda ve sağlıkçılar ya bu herşeye değer.
senle hemen hemen aynı durumdaymışız. beklenen doğum tarihim 21 hazirandı ama 18 mayısta doğum yaptım. bebeğim 6 gün hastanede kaldı. hemşireler 3 saatte bir sağ sütünü dediler ama ilk çocuk, acemilik falan ben pek uymadım bu 3 saat kuralına, gelen misafirlerle oturdum, uykum geldi uyudum derken saatler uzadı. oğlum zaten ilk ay pek emmedi gibi bir şey. daha sonra da sütümü bir türlü arttıramadım. 2.aydan sonra sık sık emzirdim uğraştım ettim ama olmadı. deneyim gerçekten çok şey demekmiş. artık kısmet olur da 2. çocuğum olursa emzirme ve süt artırma konusunda yeterince bilgi sahibiyim :)) anneme ablama güvenmiştim nasıl olsa yardımcı olurlar emzirme konusunda diye hamileliğimde hiçbir araştırma yapma gereği duymamıştım. mesela süt hemen geliverir, çocuk hemen şapur şupur emer doyar zannederdim hep. bu yavrucak mamaydı memeydi derken 4,5 aylık oldu bile :) artık bu konuda kendimi üzmeyi de bıraktım. en azından az da olsa anne sütü alabiliyor hala. olaya iyi taraftan bakmaya çalışıyorum artık :))