2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar, bebişlere yoğurt mayalarken ne kullanacaksınız? Günlük süt mü? Keçi sütü mü?

Benim bebeğimin boyu ve kilosu yerinde maaşallah şuan nerdeyse 9 kilo ben onla zıplasam bir dakika sonra pert olurum :) ya tutmadıgında biraz bekliyorum yarım saat bir saat artık nazı ne kadar surerse daha sonra veriyorum alıyor bir şekilde ama gece sık uyanması gerçekten çok yorucu oluyor bilmiyorum neden bu şekilde oldu diş mi acaba diyorum bu gece de onunla yatmayı denicem bir şekilde uyumam lazım doktorlar her şeyi söylüyor evet ama onunla daha iyi ilgilenebilmek için benimde birazda olsa dinlenmem gerekiyor bu şekilde olan var mı normal mi acaba diye bir sormak istedim diş mi acaba diyorum elleri sürekli ağzında salyasını tutamıyor zaten arada o mu zorluyor acaba gelmeye mi başladılar diye ona yordum uykusundan mıy mıy uyanan bebek şimdi bir şey olmuş gibi ağlayarak bağırarak kalkıyor çok zor gerçekten :KK43:
Oyy masallahhhhh 9 kilo mu .. mamà verio musun peki sadece anne sütü mu.
Benim ki de sürekli salya li ve huysuz

Kızlar ek gıda meselesi benı korkutuyor. Vermeye başlayan varmı. Sabahları salatalık yalatiorum. KaSar emdi .

Kızlar ek gıda meselesi benı korkutuyor. Vermeye başlayan varmı. Sabahları salatalık yalatiorum. KaSar emdi .
Ben vermiyorum canım. Hiçbir şeyin de tadına baktırmadım henüz. 6 ay dolduktan sonra düşünüyorum. Kaşar emdirme bence. Hem inek Sütünden, hem de yoğurt gibi fermante değil galiba. Vaktinden önce verilen ek gıda, anne sütünün etkinliğini azaltıyormuş bebeğin bünyesinde.

Canım moralini bozma. Dün kontrolümüz vardı, doktor diyor ki 800 lü değerlerde olan alerjilerin bile tamamen geçtiğini gördüm merak etmeyin. Sadece bir süre dikkat edicez beslenmemize.

Bu arada işe dönüş için buzluğa attığım sütler çöp olmuş diyet öncesinde sağıldığı için, ona içim yandı benim de.
Domates çok dokundu bize ne yesem şaşırdım

Canım selam
Bizim calprotectin 1 ay içinde 55 ten 120 ye yükselmişti.
Mama değişti, hipp i bıraktık neocate e geçtik.
Bir de ben beslenme programından tüm süt ürünleri ve türevlerini çıkardım.

Sizin değer kaç çıktı? Doktorunuz ne önerdi?
Bu arada o dediğin mamayi yedi mi bebeğin tadi çok kötü diye duydum

Kızlar kafam karıştı.
Uyku danışmanlığı firmalarından birinden teklif istedim. Gönderdikleri teklifte 4 aylıj bir bebeğin gece kesintisiz 11-12 saat uyuması gerektiği yazıyor. Bu çocuk gece aç aç mı uyuyacak o kadar saat?
Hafta içi doktoruna sormuştum, gece 4 saat uyandırnayın, sonra kaldırıp besleyin demişti. Uykularımız çok düzensiz, özellikle kendi kendine uyuyabilmesini çok istiyorum ama aklıma yatmadı 12 saat kesintisiz uyku fikri :KK43:
Ben şahsen 11-12 saat aç kalamam :)))))

Oyy masallahhhhh 9 kilo mu .. mamà verio musun peki sadece anne sütü mu.
Benim ki de sürekli salya li ve huysuz
Hiç mama vermedim doğduğundan beri sadece anne sütü içiyor. 3.750 ydi doğduğunda sonra 3.5 kiloya düştü her ay en az 1.5 kilo alıyor şuan tam 9 kilo boyu da uzun ama korkum obez olcak falan diye doktora sordum süt kilosu kalmaz gider hiç korkma emzir sürekli dedi benim çocugum 3 saatte bir emiyor keyfi yerindeyse bazen 4 saat sürüyor beslenme arası daha once geceleri hiç içmiyordu nerdeyse artık 2 kere içiyor geceleri sütüm de var Allah'a çok şükür. Salya olayı aldı başını gidiyor akıyor durduramıyoruz el ağızdan hiç çıkmıyor önlükler sırılsıklam oluyor idare ediyoruz sanırım diş yüzünden uykusu da çok bölünüyor geceleri

Ben vermiyorum canım. Hiçbir şeyin de tadına baktırmadım henüz. 6 ay dolduktan sonra düşünüyorum. Kaşar emdirme bence. Hem inek Sütünden, hem de yoğurt gibi fermante değil galiba. Vaktinden önce verilen ek gıda, anne sütünün etkinliğini azaltıyormuş bebeğin bünyesinde.
Çok haklısın canım .tamam dikkat ederim

Canım kullanınca yorumlarını bekliyorum :)
Ben de bu modele bakıyorum bir de babybjorn ün birkaç modelime. Yüzü dışarı bakabilen birşey almam lazım, bizim bıdık meraklı köfte çünkü.

Gelince yazarım daha gelmedi
Ben de dışarı dönük de dursun diye bu modeli aldım ama yarım saatten fazla tutmamak gerekiyormuş

Bence kalırsın canım, ben çok memnun bir şekilde kullanıyorum. Bebek arabasının kullandığım bir elin parmağını geçmez ama kanguruyu devamlı kullanıyorum.

Seninki de mi ergobaby? Ergo baby ise nerden aldın ben dogalaile . Com dan aldım daha kargoua vermediler sinir oldum bekle bekle

Gule gule kullanın. Yorumunu Paylaş mutlaka. Umarim kuzucuğun da beğenir

Teşekkür ederim cnm paylaşırım tabi:)

Kac çıkacak acep senin ki yaz emi. Ay sorma bi kemik ti yavrum

6.050 çıktı cnm çok zayıf ya:işsiz:

Gelince yazarım daha gelmedi
Ben de dışarı dönük de dursun diye bu modeli aldım ama yarım saatten fazla tutmamak gerekiyormuş

Seninki de mi ergobaby? Ergo baby ise nerden aldın ben dogalaile . Com dan aldım daha kargoua vermediler sinir oldum bekle bekle

Teşekkür ederim cnm paylaşırım tabi:)

6.050 çıktı cnm çok zayıf ya:işsiz:
Aman sağlıklı olsunlar da. . Ama işte anayiz takioz yav. İsterdik söyle bi 7 buçuk falan duymak

Bebeğim 4-5 saat emmeden durabiliyor

Gece çok geç yatıyor ama erkene alıştıramadım, gece 11 veya 12 gibi uyuyor sabah ezanında kalkıyor bir tek sonra sabah 9-10 gibi uyanmış oluyor

Sabah ezanında kaltığında emzirmezsem çok ağlıyor ve epey iştahlı emiyor acıkıyor demek ki ya

4 ay 2 günlük yavrum 6.050 gr ya zayıf diye üzülüyorum sadece anne sütü alıyor mama ya da ekgıda yok 2.780 gr doğmuştu

Boyu da 61-62 gibi tam 62 değil 46 cm doğmuştu

Gelişimi iyi aslında ama
Zayıf ve kısa doğduğu için akranlarına yetişemiyor o_O

Bebeğim 4-5 saat emmeden durabiliyor

Gece çok geç yatıyor ama erkene alıştıramadım, gece 11 veya 12 gibi uyuyor sabah ezanında kalkıyor bir tek sonra sabah 9-10 gibi uyanmış oluyor

Sabah ezanında kaltığında emzirmezsem çok ağlıyor ve epey iştahlı emiyor acıkıyor demek ki ya

4 ay 2 günlük yavrum 6.050 gr ya zayıf diye üzülüyorum sadece anne sütü alıyor mama ya da ekgıda yok 2.780 gr doğmuştu

Boyu da 61-62 gibi tam 62 değil 46 cm doğmuştu

Gelişimi iyi aslında ama
Zayıf ve kısa doğduğu için akranlarına yetişemiyor o_O
benim oğlan da zayıf canım. 2630 gr 48 cm. doğdu. 4. ay kontrolünde 5700 gr. 63 cm idi. ki ben mama da veriyorum ona rağmen aldıramıyorum.
gönül ister tabii biraz tombiş bebek olsunlar ama bizimkiler böyle gidecek demek. gelişmleri iyiyse ve sağlıkları yerindeyse üzmeyelim kendimizi. neler neler, ne hastalıklar duyuyoruz okuyoruz, Allah başka dert vermesin. varsın 1 kilo geriden gelsin. doktor sıkıntı görmediği sürece sıkıntı yok :)

yaa bu arada geçen gün rüyamda senle tanışıyorduk. çok komikti. sen burdaki arkadaşları evine davet etmişsin. evin de Konya'daymış. ben de kalkıp geliyorum. birkaç kişi daha oluyor evde kimler hatırlamıyorum. babam benim Konya'ya doğum yaptıracak doktor bulmaya gittiğimi sanıyor Antalya'da doktor mu yook ne işin var orda falan diyor. güya hamileymişim hala rüyada :))) yok ben arkadaşa geldim baba falan diyorum ben de . nasıl beynime işlediyse kk rüyama girmiş işte. :KK70:

benim oğlan da zayıf canım. 2630 gr 48 cm. doğdu. 4. ay kontrolünde 5700 gr. 63 cm idi. ki ben mama da veriyorum ona rağmen aldıramıyorum.
gönül ister tabii biraz tombiş bebek olsunlar ama bizimkiler böyle gidecek demek. gelişmleri iyiyse ve sağlıkları yerindeyse üzmeyelim kendimizi. neler neler, ne hastalıklar duyuyoruz okuyoruz, Allah başka dert vermesin. varsın 1 kilo geriden gelsin. doktor sıkıntı görmediği sürece sıkıntı yok :)

yaa bu arada geçen gün rüyamda senle tanışıyorduk. çok komikti. sen burdaki arkadaşları evine davet etmişsin. evin de Konya'daymış. ben de kalkıp geliyorum. birkaç kişi daha oluyor evde kimler hatırlamıyorum. babam benim Konya'ya doğum yaptıracak doktor bulmaya gittiğimi sanıyor Antalya'da doktor mu yook ne işin var orda falan diyor. güya hamileymişim hala rüyada :))) yok ben arkadaşa geldim baba falan diyorum ben de . nasıl beynime işlediyse kk rüyama girmiş işte. :KK70:

Evet canım sağlıklı olsunlar yeter diyelim şımarıklık etmeyelim di mi:)

Ay rüyan süpermiş ya:) Sen kaç yaşındasın oğlun haziranın kaçında doğmuştu:)

Back
X