2016 Haziran bebekleri büyüyor

Bakalım çıkacak mı diş görünürde bir şey yok

Görünürde bir şey yok ama diş olabilir diyor herkes

O dediğin ayakkabıya bir bakayım ben de, lcw deki panduflar çok güzel de hep büyük ya bebekler için yok
Ben e bebekte bulmuştum küçük panduf.cingirakli ayağını hareket ettikçe ses yapanlar dan.

Bu konuda benim gibi olan var mı, terleyince neler yapıyorsunuz, eviniz kaç derece, Nasıl giydiriyorsunuz?
Canım geriden geliyorum belki ilerde yazıştınız bilemiyorum. Ben her akşam banyosunda sonra kısa kollu penye bady, uzun kollu penye bady veya pijama üstü giydiritorum. Altına patikli penye pijama altı. Saçlarına fön tutmadığım için şapka takıyorum yatırırken. Yattığı oda sıcaklığı 21-22 derece. Yani bizim gibi aslında. İki kat. Fanila ve pijama gibi. Terlemez hiç ama sadece giydirmekten değildir belki seninki. Bazı bebeğin kafası çok terler, eskiler sağlıklı çocuğun kafası terler derler :) ama sırtı terlemeden tabi. Yatağında naylon bir malzeme olabilir mi. Hem çarşaf hem de yastık materyalini de bir kontrol et istersen. Yastık kullanmıyorsun değil mi

Hangisi linkini atarmısın bir kaç çeşidi var, kış için sadece o yeterli değil mi, bizim ev soğuk merkezi ısıtma doğalgaz, ısıtıcı ile 22 derece tutmaya çalışıyorum ama başımı ağrıtıyor, parol içmek zorunda kalıyorum, en iyisi yağlı radyoter değil mi önereceğiniz marka var mı
cnm zaten bi tane yun yorgani var cesit olraak pamuklu vs var da ben yun yorgan olanini almistim
Kizlar bizde bugun aşı olduk ama bize vitamin fln vermediler sağlık ocağından. Bende sormayı unuttum açıkçası. Hepiniz aldınızmı yani şartta bizim doktor mu unuttu vermeyi
Bnm arkadasimada vermemisler cnm
bende pamuklu kumaş alıp ağız bezi yapmıştım ama sırılsıklam sanki iyi teri çekmiyor, sırtına koyuyorum, sırtına koyduğum ağız beZini korkumdan sürekli değiştiremiyorum değiştir iken üşütürsem diye, ayrıca kafasının altına ağız bezi koyuyorum yastık bez vs sırılsıklam, gece sürekli emzirmeden sonra kafasının altındaki bezi değiştiriyorum, uzun kollu zıbın üstüne badi giydiriyorum gece, en iyisi müslin bez alayım iyi çeker, terlememesine engel olamıyorum, tek zıbınla yatırsam üşür diye korkuyorum
Aynen muslin al cnm
S susam_perisi cnm bnde dogumdna 10 gun snra 10 kilo vermistm 2 ay icinde geriye 4 kilom kalmati smdi iki kilom kaldi
Tamamen bunyesel mesele 1 sene icinde verebilirande 1 ay icindede verebilirsin. Kimi emzirerek hzli kilo veriyo kimi veremiyo yeme icmeyle alakasi yok arkadasim 24 kilo almsti sadece su ixiyo yemek bile yemiyo diyebilirim ama 10 kilosu duruyo 6 aylik bebegi var

Slm kzlar :)
Nasılsınz inanın başımı kaşıcak vakit bulamıyorum bu tosbaa yüzünden :))
Herkesin bebşleri iyidir inşalalh

Benim başım sıkıştı yine ve yardım istemeye geldim
Tosbamız kucağa alıştı 4,5 aylık oldu ve 9 kilo civarında yani kilosu fazla . Sürekli kucak istio kollarım koptu artık kaldıramıyorum :/
Kanguru kullanan var mı önericeniz bi model var mı die sorucaktkm

Atlet nasıl ben zıbın giydiriyorum uzun kollu atlet oluyor değil mi? Onun üstüne pijama, yün yorgan daha çok sıcak tutmaz mı, sadece nohut desenli battaniye ile üşümez mi bizim yatak odası gece 19 derece oluyor, Müslin bezi niye sarıyorsun resmini atar Mısın
Muslini eger battaniyesini tekmeleyip acarsa usumesin diye sariyorum. Kundak gibi. Simdi uyuyo karanlikta cekemedim ama asagida resimdekinden kullaniyoruz biz :) 19 dereceyse serinmis sadece battaniyeyle usur tabi. Atlet dedigim kolsuz ve alttan citcitli. Sen uzun kollu pijamanin icine uzun kollu atlet mi giydiriyosun dogru mu anladim nasil basariyosun ya zor olmuyo mu :)

Eklentiler

• 2016-10-11 21.27.44.webp
    2016-10-11 21.27.44.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 67
Meraba aşırı gazlı ve kaka yaparken gaz çıkarırken acılar içinde ağlayan bebeğime sab simplex gaz damlası iyi geldi
Bende maflor kullandım çokta farketmedi.doğal urun dimi?eğer devam ederse denerim.

Canım kozlar aynı 4ay11günlük bugun benimki. Geçenlerde dediğin gibi gece agladı nedensiz. Bazen de gece uyanıyır sohbet muhabbet uyumuyır bir daha
Biz gece hiç konuşmuyoruz. Gözlerini birkaç defa açmıştır şimdiye kadar ve uyuyor sonrasında ama çok huzursuz uyuyor ve uyutuyor

Bmmkide ayni geceleri cok agliyo kaka sikkintmiz var ve sancyla uyaniyo 7 hazrnliyiz biz 8100 kg 65 cm boy en sn c.tesi.
Ise bsladm gnde bi kez mama yiyo mama ypti acaba dedk degstrdk ama sanirim bunye meselesi kaka sikintisi
Mama da yapabilir.bizimki sadece anne sütü aldi ama genede çok problemli kakasini ve Gazı. 19 eylülde beri ben okula gidiyorum.okulda sağdigim süt kızımın bir gün sonraki sütü oluyor.bir düzen oturttuk bakalım. Umarım biter artık. Sonrada diş başlar sanırım

Canım geriden geliyorum belki ilerde yazıştınız bilemiyorum. Ben her akşam banyosunda sonra kısa kollu penye bady, uzun kollu penye bady veya pijama üstü giydiritorum. Altına patikli penye pijama altı. Saçlarına fön tutmadığım için şapka takıyorum yatırırken. Yattığı oda sıcaklığı 21-22 derece. Yani bizim gibi aslında. İki kat. Fanila ve pijama gibi. Terlemez hiç ama sadece giydirmekten değildir belki seninki. Bazı bebeğin kafası çok terler, eskiler sağlıklı çocuğun kafası terler derler :) ama sırtı terlemeden tabi. Yatağında naylon bir malzeme olabilir mi. Hem çarşaf hem de yastık materyalini de bir kontrol et istersen. Yastık kullanmıyorsun değil mi
Yastık kullanıyorum cnm, bazen yastığın her tarafı ter olunca yastıksız yatıyor, yanıma bizim yatakta yatıyoruz aynı yorganı bende kullanıyorum, soğuk olduğu için yorganı Boğaz'ıma kadar alıyorum, Bebekler bizden bir kat fazla giyindiğine göre belki üşüyordur bilmiyorum ki terlemesinin sebebi bastırmak değil çünkü zıbın üstü badi altı ayaksız pijama ve çorap, üstte bizim kullandığımız elyaf yorgan, english home daki o yorgan çok ince olmaz mı ki üşürler, gece 19 dereceye düşüyor şuan, emzirdiğini için kafa boyun ter oluyor birde yatarken kafa, bebeği hasta etmekten korkuyorum, birde üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum ki şuan üşüyor mu, emzirirken terliyor çok diye gece yatağından direk alıp üstünü örtmeden emziriyorım yani vücudu kendi terliyor, üstünü örtmeden emzirdiğini için üşütür nü, siz gece alırken battaniye ile mi alıyorsunuz, akşamları emdikten sonra bir miktar kusuyor bazıları midesini üşütmüş ondan kusuyor diyor ama farkettim akşam oluyor yatak odasına geçtiğimizde

Yok zaten hep büyük beden giydiriyorum 6-9 ay giyiyoruz diğerleri sıkıyor rahat edemez diye bir tık büyük giydiriyorum, ben yorganla bazen üşüyorum kolum dışında olsa buz gibi oluyor Bebek battaniye ile donar english Home daki yorgan bende aldım aynı yorgan ise çok ince görünüyor üşür gibi geliyor bana kış için mi o yorgan

zeyzey3428 zeyzey3428 canim evet ne yazık ki bünyesel bir mesele. Zor kilo veren bir bünye ye sahiptim zaten. Adet olsam bi de işe başlasam kilo vermeye de baslarim gibime geliyor da inşallah öyle olur.

Yastık kullanıyorum cnm, bazen yastığın her tarafı ter olunca yastıksız yatıyor, yanıma bizim yatakta yatıyoruz aynı yorganı bende kullanıyorum, soğuk olduğu için yorganı Boğaz'ıma kadar alıyorum, Bebekler bizden bir kat fazla giyindiğine göre belki üşüyordur bilmiyorum ki terlemesinin sebebi bastırmak değil çünkü zıbın üstü badi altı ayaksız pijama ve çorap, üstte bizim kullandığımız elyaf yorgan, english home daki o yorgan çok ince olmaz mı ki üşürler, gece 19 dereceye düşüyor şuan, emzirdiğini için kafa boyun ter oluyor birde yatarken kafa, bebeği hasta etmekten korkuyorum, birde üşüyüp üşümediğini anlayamıyorum ki şuan üşüyor mu, emzirirken terliyor çok diye gece yatağından direk alıp üstünü örtmeden emziriyorım yani vücudu kendi terliyor, üstünü örtmeden emzirdiğini için üşütür nü, siz gece alırken battaniye ile mi alıyorsunuz, akşamları emdikten sonra bir miktar kusuyor bazıları midesini üşütmüş ondan kusuyor diyor ama farkettim akşam oluyor yatak odasına geçtiğimizde

Ben yalnızca bir kolsuz body çorap ve tulum giydiriyorum. Üzerini de pike ile örtüyorum. Eğer o gece serin gibiyse bir kat pike daha örtüyorum. Bebeklerin üzerini kalın örtmeyin kat kat örtün igtiyaç durumuna göre diye okumuştum. Bu katların arasında kalan hava da bebeğin sıcak kalmasını sağlıyor.

Yıldız şeklinde uyku tulumları var ya başlıklı onlardan kullanmak iyi olur mu acaba. Emzirirken bailığını çıkartırsın yatırırken terini siler başlığını tekrar geçirirsin böylece teri soğumaz ve sıcak kalır

Slm kzlar :)
Nasılsınz inanın başımı kaşıcak vakit bulamıyorum bu tosbaa yüzünden :))
Herkesin bebşleri iyidir inşalalh

Benim başım sıkıştı yine ve yardım istemeye geldim
Tosbamız kucağa alıştı 4,5 aylık oldu ve 9 kilo civarında yani kilosu fazla . Sürekli kucak istio kollarım koptu artık kaldıramıyorum :/
Kanguru kullanan var mı önericeniz bi model var mı die sorucaktkm

Ben sling kullanıyorum hala daha ama sizin bebişe sling olmaz maşallah:)

Ergonomik kanguru alın diyorlar . Ergobabyden memnun arkadaşım var. Momfortbabyden memnun arkadaiım var.

Arkadaşlar bu kanguru meselesi benim de surekli aklımda kızımı okula götürürken bebek arabasını sürekli indir çıkar zor oluyor almak istiyorum ama bir türlü karar veremedim momfor baby ı araştırıyorum kullanan memnun olan var mı bebegim de 7 kilo artık kullanabilirim herhalde

Ben yalnızca bir kolsuz body çorap ve tulum giydiriyorum. Üzerini de pike ile örtüyorum. Eğer o gece serin gibiyse bir kat pike daha örtüyorum. Bebeklerin üzerini kalın örtmeyin kat kat örtün igtiyaç durumuna göre diye okumuştum. Bu katların arasında kalan hava da bebeğin sıcak kalmasını sağlıyor.

Yıldız şeklinde uyku tulumları var ya başlıklı onlardan kullanmak iyi olur mu acaba. Emzirirken bailığını çıkartırsın yatırırken terini siler başlığını tekrar geçirirsin böylece teri soğumaz ve sıcak kalır
Kafasının arkası yatarken terlediği için başlık kullanışlı olmaz, emerken terliyor ayrıca yattığı yer kafasının arkası terliyor, ben kafasına birşey örtmüyorum, cnm pike üşütür siz pike ile mi yatıyorsunuz ev güneş alıyormu kaç derece, ben yorganla yattığım için bebeği de yorganla yatırıyorum pikeyi yazın kullandık, kat kat örtmeyin demişler ya ihtiyaç durumuna göre, işte o ihtiyaç durumunu bebeğin üşüyüp üşümediğini Nasıl anlayacağız, bende uyku tulumu alayım english home daki torbalı tulumlar kolsuz Nasıl onu kullanan var mı ki 19 derece gece uyku tulumun üstüne ne örtüyorsunuz

Back
X