2016 haziran transferleri

Cok saol canim yaa simdi soyle bisi var benimkileri dondurcaklar 9gunluk bi hap verdiler sonra adet olucaksin dediler henuz bir transfer tarihide verilmedi bana beklemekteyim bakalim hayirlisi :)
Hmm anladım canım çok yumurta topladılar ya yumurtaliklarin dinlensin rahmin toparlansin diye öyle yapmışlardır düşünsene normalde ayda bir yumurta olur senin birsürü oldu doktoruna güven onlar en doğrusunu ve bizim için en sağlıklı olanini yapıyorlar

Hmm anladım canım çok yumurta topladılar ya yumurtaliklarin dinlensin rahmin toparlansin diye öyle yapmışlardır düşünsene normalde ayda bir yumurta olur senin birsürü oldu doktoruna güven onlar en doğrusunu ve bizim için en sağlıklı olanini yapıyorlar
Eminim oyledir canim kucuk bi arastirma yaptim dondurulmus embrio trasnferinde tutma orani normale gore daha cokmus tabiki hersey allahin izniyle oluyo ama boyle bi avantajda var suan icin bakalim artik canim haktan hayirlisi:)

Hemsire aradi tekrardan 2ay surer dedi transfer islemi :( dondurunca boylemi oluyoki anlamadim

Çok iyi anlıyorum seni canım Ben izmirdeyim bu taraflara yakın olsaydın benim gittiğim yeri tavsiye edecektim bi süre mola ver toparlan moralini de hiç bozma Allaha sigin senin bebegin de gelecek sadece doğru zamanı bekliyo o kadar dualarimda sen de olacaksın bundan sonra...
Merhaba bende izmirdeim canm sen nereye gidiosun

Merhaba benmde 21haziranda 5.gun embriyosu teansfer edildi yarin kan vericem ve belli olucak Aallah isteyen herkese bu duyguyu hayirlisi ile saglikla yasatsn cok gerginim heyecanliyim stresliyim kendmi zaptedemiyorum bu konuda
Umarim guzel haberlerini aliriz canim allah herseyim hayirlisini versin senin icin dua edicem

3.kez negatiff olduu yasim 25 oldugu icin 5.gun embriyosu konmasina ve embriyolarimin cok kaliteli olup endimetrium tabakamin super kalinlikta olmasina histeroskopi ve rahim filmleri hersey cok iyi cikmasina ragmen 3kez negatif olunca dr. Um genetik kromozom ve era mi hera mi ne oyle bi test istedi cok maaliyetli maaleseff.. smdi 4.deneme oncesi iyice bir arastirilacak sebep onagore yol cizicez.. bu testleri yaptiran var mi arkadaslarr

3.kez negatiff olduu yasim 25 oldugu icin 5.gun embriyosu konmasina ve embriyolarimin cok kaliteli olup endimetrium tabakamin super kalinlikta olmasina histeroskopi ve rahim filmleri hersey cok iyi cikmasina ragmen 3kez negatif olunca dr. Um genetik kromozom ve era mi hera mi ne oyle bi test istedi cok maaliyetli maaleseff.. smdi 4.deneme oncesi iyice bir arastirilacak sebep onagore yol cizicez.. bu testleri yaptiran var mi arkadaslarr
Col uzuldummm ben o testleri bilmiyorum daha ilk olucak benimki eylulde yapacaklarmis fikri olan arkadaslar yazsin litfen

Canım çok üzüldüm yaşamayan bilemez çok iyi anlıyorum seni ama senin eennn büyük avantajın yaşın hiç bozma moralini çok gencsin bir an önce kendini toparla biraz ara ver mesela tatile cik uzaklas bulunduğun yerden moralin düzelsin öyle perişan halde üst üste denemeler yapma hangi merkeze gidiyosun ve 3 ünde de aynı yere mi gittin

Back
X