2016 Kasım aralıkta doğum yapacak anneler şeker yüklemesi ve kilo alımı

bicirik54

Guru
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2015
1.027
934
323
Arkadaşlar Merhaba kafam çok karışık kararsızsım 15 güne doktora gideceğim gel şeker yüklemesi yapacağız dedi şu ana kadar 6-7 arası kilo aldım kiloya göremi hemen karar veriyorlar bilmiyorum çok konuşmadım doktorla

Pek yükleme taraftarı değilim siz ne düşünüyorsunuz artısı eskisi nedir bi de kilo alımlarınız ne durumda :kk77::hamarat:

:anne:sizi ve bebişleri öpü yorum

Kızlar kimsecikler yok mu:110:
26+4 deyim 25haftalıkken 50mg yaptırdı doktorum ailemde şeker hastası var dıye yuksek cıktı dünde 100mg yaptırdı gene yuksek cıktı dahileyeye gidicem simdi diyet vericekmiş sonra bidaha yükleme olacakmış yaptırmıcaktım Bnde sırf aılemde oldugu için Dr yapalım Dedi iyikide yaptırmışım 10kılo aldım

26+4 deyim 25haftalıkken 50mg yaptırdı doktorum ailemde şeker hastası var dıye yuksek cıktı dünde 100mg yaptırdı gene yuksek cıktı dahileyeye gidicem simdi diyet vericekmiş sonra bidaha yükleme olacakmış yaptırmıcaktım Bnde sırf aılemde oldugu için Dr yapalım Dedi iyikide yaptırmışım 10kılo aldım
Allah yardımcın olsun canım şifa versin tez zamanda İnşallah diyet düzene sokar birşeyin kalmaz hayırlısıyla

Ben de 25. haftamda yaptırdım. çok şükür sonuçlar temiz çıktı :nazar::KK200:
ben yapılmasında sakınca görmüyorum, en azından sorun varsa bilmek ve önlem almak çok önemli

Back
X