2016 KASIM AYI TÜP BEBEK PLANLAMASI YAPANLAR !!!

Insallahh insallahh cok guzel olacak sonu.sen de cok emek verdin.benim ayni dr bahceci umut.peki niye martta
Amin inşallah canım herkes emeğinin karşılığını alır. . aalında doktor aralıkta çağırdı ama b3n malatyadan gideceğim ve çok soğuk oluyor Mart daha uygun geldi bana biraz daha yumuşar havalar

Amin inşallah canım herkes emeğinin karşılığını alır. . aalında doktor aralıkta çağırdı ama b3n malatyadan gideceğim ve çok soğuk oluyor Mart daha uygun geldi bana biraz daha yumuşar havalar[/QUOTE] aminn.dogru diyorsun canim belli mi olur belki annecigine erkenden gelmek ister tedawiye gerek kalmadann.

Kizlar ben bugun ogle gibi adet oldum. Pazartesiye kalinca 4 gun oluyo nerdeyse doktor tedaviye baslarmi bu ay 4. Gun ignelere baslarmi

Kizlar ben bugun ogle gibi adet oldum. Pazartesiye kalinca 4 gun oluyo nerdeyse doktor tedaviye baslarmi bu ay 4. Gun ignelere baslarmi
Arkadasim niye pazrtesi gdiyosun cumartrsi de aciktir.yarin git insallah baslar o zamn.gwnelde 2 yada 3.gun basliyor.tabi 4de olur muhtemele ama yarinnsansini dene istersen

Canim benim dis gebelikti oncesi o yuzden 3ay ara vermem gerekiodu.aralikla 4 ay olacak.daha baslayamadik yani ama ben cem beyle arada hep gdip geldim aralik iyi olur dedi.senin nasil gidiyor
Fena degil pazartesi tekrar gorucek catlama engelleyici ignedeyiz suan duruma gore opuya karar veririz dedi bakalim hayirlisi insallah. peki oncekileridemi cem beyde yaptirdin ve sorun neydi senin

Fena degil pazartesi tekrar gorucek catlama engelleyici ignedeyiz suan duruma gore opuya karar veririz dedi bakalim hayirlisi insallah. peki oncekileridemi cem beyde yaptirdin ve sorun neydi senin
Ayy cok az kalmiss ozamn yakinda hayirlisiyla opu olur.ewet ilki de cem beydeydi.ben ekrandan yumurtalari gorunce cok heyecanlaniyordum bebeklerim gibi hissediyordum buyumelerine sahit olurken.esimde sperm problemi var canim sayi hareklilil morfoloji dustu aniden

Senin insallah cok guzel olacak Allahin izniyle bana bize umut olacaksin
:dua:insallah cnm. umutlarimiz hep olsun. Rabbim her sey gibi evladinda hayirlisi sagliklisini eki ayagi duzgun olanini nasip eder ins. her isteyen gibi bizlerede. duygularim cok karısık bazen pozitifin evet olucak diyorum bazense diplerdeyim surekli hunfur fosurt aglama kivamindayim. cem beyi gorunce rahatliyorum sanki bekleyip gorucez dua edekim birbirimize bolca cnm...

:dua:insallah cnm. umutlarimiz hep olsun. Rabbim her sey gibi evladinda hayirlisi sagliklisini eki ayagi duzgun olanini nasip eder ins. her isteyen gibi bizlerede. duygularim cok karısık bazen pozitifin evet olucak diyorum bazense diplerdeyim surekli hunfur fosurt aglama kivamindayim. cem beyi gorunce rahatliyorum sanki bekleyip gorucez dua edekim birbirimize bolca cnm...
Amin canim hep ediyorum.Allahim kadinlar kulubundeki arkadaslarima yardim et tez vakitte diye.ben zaten o gunden beri hemen hemen her gun bir neden bulup uzulup agliyorum.bu arada ne zamn mutsyz girsem cem beyin odasina hep motive etti beni tedavi sirasinda .guzel bir enerjisi var onun.cem celik hastalari diye topik var oraya da bak istersen simdi seni le ayni donem de olan bir arkadas daha var

Amin canim hep ediyorum.Allahim kadinlar kulubundeki arkadaslarima yardim et tez vakitte diye.ben zaten o gunden beri hemen hemen her gun bir neden bulup uzulup agliyorum.bu arada ne zamn mutsyz girsem cem beyin odasina hep motive etti beni tedavi sirasinda .guzel bir enerjisi var onun.cem celik hastalari diye topik var oraya da bak istersen simdi seni le ayni donem de olan bir arkadas daha var
Tamam cnm bakarim. Rabbim gonullerimize gore versin insallah cnm.

Devlet hastanesi acik olmuyo
Pazartesi baslarlar ozamn icini ferah tut.ben sormustum neye gore baslaniyor diye sey demislerdi 2.gun genelde kanin buyuk bir kismi temizleniyormus o nedenle 2den sonra basliyoruz .yani aslinda seninki icin cok sikinti bir sey olusturmus olmuyor.hadi hayirlisi olsun sonu guzel olsun insallah

Pazartesi baslarlar ozamn icini ferah tut.ben sormustum neye gore baslaniyor diye sey demislerdi 2.gun genelde kanin buyuk bir kismi temizleniyormus o nedenle 2den sonra basliyoruz .yani aslinda seninki icin cok sikinti bir sey olusturmus olmuyor.hadi hayirlisi olsun sonu guzel olsun insallah
Sağolasin canim yaa ins hepimiz istedigimiz sonuca ulasiriz

Back
X