2016 mart anneleri bebek alışverişleri ve kampanyalar...

balbazaar

wingardium leviosaa
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2014
4.997
6.520
358
Alınacak o kadar çok şey var ki.... Haydi gördüğümüz kampanyaları paylaşalım bu başlıkta ;)

İnternette hangi siteleri ve markaları öneriyorsunuz? Alıp memnun kaldığımız ürünler varsa paylasirsaniz çok sevinirim :)

Bebek arabası ve puset için düşündüğünüz marka modeller var mı?
Baby2go yu önerdiler ama ben daha araştırmaya başlamadım açıkcası. Ama ağır, açılıp kapanması zor olan, boyut olarak kapandığında bile bir yerlere sığmayan birşey almamam gerektiğini biliyorum ;)

Baby2go yu önerdiler ama ben daha araştırmaya başlamadım açıkcası. Ama ağır, açılıp kapanması zor olan, boyut olarak kapandığında bile bir yerlere sığmayan birşey almamam gerektiğini biliyorum :KK66:
Bir kaç model baktık hepsi uzay mekiği gibi. arabanın bagajına bile sığmaz. Araştırmaya devam. Teşekkür ederim.

Dilara bebede indirim var ankara ve samsunda olanlar bi bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-17-13-10-18.webp
    Screenshot_2015-11-17-13-10-18.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 137

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-17-13-10-09.webp
    Screenshot_2015-11-17-13-10-09.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 160
  • Screenshot_2015-11-17-13-09-56.webp
    Screenshot_2015-11-17-13-09-56.webp
    34 KB · Görüntüleme: 159
28 kasım cumartesi ankara gimartta toker bebe magazasi açılıyor. Acilisa ozel indirimler olacakmış Ankarada olanlar gidebilirler

Arkadaslar merhaba. Ben de 2014 mart annesiyim. Tum hamileligim boyunca evden ve hastaneden cikamadigim icin alisverisimi hep unnadodan yaptim. Cok faydasini gordum yaptigim alisverisin cunku magazalarda olmayan markalar var orada. Ozellikle organik urunler nispeten ucuz. Ancak bazi urunler yanlis geldi. Iade proseduruyle ugrasmak istemedigim icin elimde kaldi bir suru esya. Ilgilenirseniz etiketi ustunde cilekli badi ve elbise var. Bir de hediye gelip kullanmadigim esyalar var. Kutusunda duruyor. Baby fehn donence, barbie set, okiedog bakim cantası vs. Riskli hamilelik oldugu icin fetal el doppleri kullandim. O da kutusundadir. Özelden iletisime gecerseniz foto gonderirim. Bir de sterilizator var chicco marka. Onu da ücretsiz verecegim elden alinirsa. Ankaradayim. Kargo da yapiyorum. Organik urun alacaksaniz kapbulayi oneririm ama pahalidir. Hem organik hem ucuz isterseniz canboli. Badileri bu markalardan tercih edin bence. Chicco ve idil baby de organik hastane cikisi satiyor. Tavsiye ederim. Ilk zamanlar en cok agiz bezi, omuz bezi, mermerşahiler, müslinler, penye battaniye, alt acma, bez, badi ve tulum ihtiyaciniz olacak, ayrica mutlaka bir sut sagma makinesi olmali ki ilk 3 ayda sutunuzu sagarak cogaltmalisiniz. Sonra rayina oturuyor hersey. Saglikli hamilelikler ve dogumlar gecirmenizi dilerim.

bebek arabası seçemiyoruz çok zormuş karar vermek :KK43:
Aynen katiliyorummm bir turlu karar vermedim ama anladimki gidip gormeden almayacagim
birkac model var aklimda gidip inceleyip orda karar verip alirim artik.

Hangi modelleri düşünüyorsunuz kızlar? Yaz bebeği olacağı için travel sistemler bize daha uygun olur diye düşünüyorum.

gidip gördüm yine de karar veremedim. biz concord neo ve stokke scoot'a baktık. bugaboo'ya da bir bakalım diyoruz onu sadece gidip incelemedik.

Back
X