Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm kaç kiloyala hamilşe kaldın ve suana kadar kaç kilo aldın acaba24 +2 de 793 gr bebişimiz yerinde durmuyor maşallah
Canim kilo sorunu bende de var. Toplam 11 kilo aldım. Başlangıç kilometre 43 tü . Biraz da önemsemedim zayif im diye. Herkes emzirirken kilo verilebileceğini söylüyor. İnşallah artık doğum sonrası fazlalıklar gider600 GR olmusuz yerinde duracağı yok doktorum cok kilo aldığımı söyledi napcaz bilmiyorum
10 kilo da ben almısım 70 i görmeye başladık aynı seyi bana da söylüyorlar doktrum dyet verdi haktan hayrlısı bakalm sağlıklı sıhhatli olsun daCanim kilo sorunu bende de var. Toplam 11 kilo aldım. Başlangıç kilometre 43 tü . Biraz da önemsemedim zayif im diye. Herkes emzirirken kilo verilebileceğini söylüyor. İnşallah artık doğum sonrası fazlalıklar gider
60 kilo ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum. 6 kilo almışım karnım çok fazla çıkmadı genişledim kalçadan falan aldım.canm kaç kiloyala hamilşe kaldın ve suana kadar kaç kilo aldın acaba
Canim sen 25.haftada 6kilo almissin ben ne yapayim daha 21+4 te 6kilo almış haldeyim60 kilo ile hamile kaldım şu an 66 kiloyum. 6 kilo almışım karnım çok fazla çıkmadı genişledim kalçadan falan aldım.
Maşallah bebişine. Benim de cumartesi randevum. Heyecanla bekliyoruz oğluşumu görmek için24+4 hafta Bebiş 976 gr![]()
Maşallah bebişine. Benim de cumartesi randevum. Heyecanla bekliyoruz oğluşumu görmek için
Maşallah bebişine. Benim de cumartesi randevum. Heyecanla bekliyoruz oğluşumu görmek için