2016 Mart anneleri bebişlerimizin kilo takibi

Sata gore 21+2 doktor 22 haftalık dedi 460 gr boyunu sordum hesaplamıyoruz dedi ama bildiğim kadarı ile fl*7 aşağı yukarı boyunu veriyormuş benim ki de 24.5 cm çıkıyor

600 GR olmusuz yerinde duracağı yok doktorum cok kilo aldığımı söyledi napcaz bilmiyorum

600 GR olmusuz yerinde duracağı yok doktorum cok kilo aldığımı söyledi napcaz bilmiyorum
Canim kilo sorunu bende de var. Toplam 11 kilo aldım. Başlangıç kilometre 43 tü . Biraz da önemsemedim zayif im diye. Herkes emzirirken kilo verilebileceğini söylüyor. İnşallah artık doğum sonrası fazlalıklar gider

Canim kilo sorunu bende de var. Toplam 11 kilo aldım. Başlangıç kilometre 43 tü . Biraz da önemsemedim zayif im diye. Herkes emzirirken kilo verilebileceğini söylüyor. İnşallah artık doğum sonrası fazlalıklar gider
10 kilo da ben almısım 70 i görmeye başladık aynı seyi bana da söylüyorlar doktrum dyet verdi haktan hayrlısı bakalm sağlıklı sıhhatli olsun da

Merhabalar biz 23 haftalık benim bebegim ama cumartesi kontrolümüz kilosunu bilmiyorum yazicam, inşallah zayıf degildir.

Back
X