2016 Mart Anneleri Hazirliklari

fatal

Ayrica o sabreden Dervisi de hic samimi bulmuyorum
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
1.053
457
123
Selam arkadaslar. Allah hepimizi hayirli dogumlar yapmayi, bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin. (Amin)
Bu baslikta bebeklerimize neler aldik, neler hazirladik, bunlari paylasalim hem birbirimize fikir vermis oluruz hemde kim kacinci haftada neler yapmis bizde gec kalmismiyiz bunlari gozden gecirmis oluruz.
Bebek kiyafetlerini, besikleri, bebek arabalarini, lohusa terlik taclarini, mevlut sekerleri(hediyelikleri) aklimiza gelebilecek herseyi burda paylasalim.

Ben lohusa terligimi kendim susledim. Bebegimin kiyafetlerinide yikadim bugun utuleyip foto atarim.
Sizlerden de bekliyorum

Ben de çantalarımı hazırladım bugünden her ihtimale karşı

Bunlarda benim baslangiclarim :)

Eklentiler

• 20160121_181251.webp
    19 KB · Görüntüleme: 331
  • 20160121_181203.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 344
  • 1.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 352
Ben de çantalarımı hazırladım bugünden her ihtimale karşı
Iyi yapmissin bende bikac eksigimi tamamlayinca cantami hazirlayacagim ins.
Buda dove setim hastanede pratik olur diye dusundum :)

Eklentiler

• 20160117_155738.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 330
Iyi yapmissin bende bikac eksigimi tamamlayinca cantami hazirlayacagim ins.
Buda dove setim hastanede pratik olur diye dusundum :)
bu benim aklıma gelmemişti bak canım iyi oldu diş fırçası önemli ve makyaj malzemelerini de unutmamak lazım :)

bu benim aklıma gelmemişti bak canım iyi oldu diş fırçası önemli ve makyaj malzemelerini de unutmamak lazım :)
Aynen makyaj malzemeleride aklimda. Boyle bir set almayi dusunursen watsons tan 11 tlye almistim bilgin olsun

Merhaba anneler. Bende bebek şekeri yapıyorum keçeden içi elyaf dolgulu ve mıknatıslı yani magnet isterseniz ileyişime geçelim

Eklentiler

• IMG_20160121_180953.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 306
  • 20160121_180131.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 286
  • IMG_20160121_153642.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 302
  • 20160121_140133.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 298
Merhaba anneler. Bende bebek şekeri yapıyorum keçeden içi elyaf dolgulu ve mıknatıslı yani magnet isterseniz ileyişime geçelim
Meraba nisam 18 bende bebegim icin yapmak istiyorum keceden kalibi nasil hazirliyip yapiyosun ??

Kalıbı bulup keçeyi ona göre kesiyosunuz bu kadar gerisi süsleme

BEBEK ŞEKERİ ...SIK VE UCUZ...TASARIMLARIMA GÖZ ATIN...BİBLOLARDAN BEBEK ŞEKERLERİ..KARGO BEDAVA. ÇOKLU ALIMLARDA SEPET HEDİYEM

Eklentiler

• IMG_4618 (800x533).webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_4669 (800x533).webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_4670 (800x533).webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 80
kendi doğum çantama iki lohusa pijaması, bir tane hırka, hasta bezi, ped , emzirme sutyeni, göğüs pedi ,lohusa kilodu, iki alt eşofman koydum. Çorap birkaç tane daha iç çamaşırı, diş fırçası diş macunu, sabun, el yüz havlusu, tarak, makyaj malzemesi, tel. şarj aleti, emzirme atleti, havlu kağıt, terlik bunları da henüz koymadım birkaç gün içerisinde bunları da koyarım bavula. Bebeğimin çantasına ıslak pamuk, emzik ,biberon süt sağma pompası koyarsam oda tamam olacak. Benim doğumum sezeryan olacak büyük ihtimalle bu yüzden diz kapağına kadar da bir gecelik almayı düşünüyorum ameliyattan sonra alt giydirmiyorlar galiba yürütmeye geldikleri zaman altımda bezle dolaşmak istemem ne olursa olsun bayanız sonuçta görüntü önemli

Allah hayirli kolay dogum nasip etsin insallah. Foto atabilirsen sevinirim fikir olsun diye gerci detayli yazmissin ama hepimiz saglicakla aliriz insallah bebeklerimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…