Iyi yapmissin bende bikac eksigimi tamamlayinca cantami hazirlayacagim ins.Ben de çantalarımı hazırladım bugünden her ihtimale karşı
bu benim aklıma gelmemişti bak canım iyi oldu diş fırçası önemli ve makyaj malzemelerini de unutmamak lazım :)Iyi yapmissin bende bikac eksigimi tamamlayinca cantami hazirlayacagim ins.
Buda dove setim hastanede pratik olur diye dusundum :)
Aynen makyaj malzemeleride aklimda. Boyle bir set almayi dusunursen watsons tan 11 tlye almistim bilgin olsunbu benim aklıma gelmemişti bak canım iyi oldu diş fırçası önemli ve makyaj malzemelerini de unutmamak lazım :)
hadi ya çok uygunmuş ben de alayımAynen makyaj malzemeleride aklimda. Boyle bir set almayi dusunursen watsons tan 11 tlye almistim bilgin olsun
Meraba nisam 18 bende bebegim icin yapmak istiyorum keceden kalibi nasil hazirliyip yapiyosun ??Merhaba anneler. Bende bebek şekeri yapıyorum keçeden içi elyaf dolgulu ve mıknatıslı yani magnet isterseniz ileyişime geçelim
Hazirmi satiliyo kaliplar sizmi cikardiniz???Kalıbı bulup keçeyi ona göre kesiyosunuz bu kadar gerisi süsleme
Hayırlı doğumlar :)
Allah hayirli kolay dogum nasip etsin insallah. Foto atabilirsen sevinirim fikir olsun diye gerci detayli yazmissin amakendi doğum çantama iki lohusa pijaması, bir tane hırka, hasta bezi, ped , emzirme sutyeni, göğüs pedi ,lohusa kilodu, iki alt eşofman koydum. Çorap birkaç tane daha iç çamaşırı, diş fırçası diş macunu, sabun, el yüz havlusu, tarak, makyaj malzemesi, tel. şarj aleti, emzirme atleti, havlu kağıt, terlik bunları da henüz koymadım birkaç gün içerisinde bunları da koyarım bavula. Bebeğimin çantasına ıslak pamuk, emzik ,biberon süt sağma pompası koyarsam oda tamam olacak. Benim doğumum sezeryan olacak büyük ihtimalle bu yüzden diz kapağına kadar da bir gecelik almayı düşünüyorum ameliyattan sonra alt giydirmiyorlar galiba yürütmeye geldikleri zaman altımda bezle dolaşmak istemem ne olursa olsun bayanız sonuçta görüntü önemli
Allah hayirli kolay dogum nasip etsin insallah. Foto atabilirsen sevinirim fikir olsun diye gerci detayli yazmissin amahepimiz saglicakla aliriz insallah bebeklerimizi kucagimiza [/QUOT
:) fotoğrafla uğraştırmayın lütfen ütüledim bavula yerleştirdim hem dokunup kirletmek istemiyorum hemde bavulada ayrı bir hurcun içinde koydum dağıtmak toplamak uğraştırıyor beni anlıyorsunuzdur ağırlaştım artık zor geliyo uğraşmak ama bebeğim için koyduklarımı da detaylı anlatırım. Ben hastane çıkış seti almadım birtane tulum aldım oda cinsiyetini öğrendiğim gün ilk hevesle aldım. Mağza sahibi bayan çok tulum almamamı önerdi bebekler çabuk büyüyor bir aydan fazla giydiremezsiniz dedi.Haklı da çünkü arkadaşım bir ay bile giydiremedi. İki tane takım aldım alt üst ayrı pantolonu ayaklı olanlardan onu 3 ay giyinebiliyorlarmış. Birtane çoraptolon aldım. birtane ayrı alt eşofman tarzında birşey aldım. Birtane yeni doğan zıbını 3 tanede biraz daha büyük zıbın aldım. Birtane, yelek 6 tane çorap takımlarının da var ama yedek eldiven aldım, birtane ince penye battaniye birtane de kalın fermuarlı battaniyelerden aldım hastaneden çıkarken kalın olsun istedim. Babannesi de iki tane alt eşofman almıştı kalın birini koydum iki de ayreten üst penye almış onlarıda koydum. Başka ihtiyaçlarını da aldım bunlar bavula koyduklarım. Ben ilçede oturuyorum doğumum ilde olacak bu yüzden fazla fazla koydum bavula bebek doğduğu zaman kakası cıvık oluyormuş ve bezden taşıyormuş herkes alt çok koy dedi. Gidip de hastanede perişan olmak istemiyorum belki doktorum evim uzakta diye birgün daha yatırabilir. Orada nereden bulacağım yıkanmış ütülenmiş kıyafetleri.Benim doğumum sezeryan olacak onuda göz önünde bulundurarak yaptım hazırlığımı. Bebek bezini de bol koydum. Kayınvalidem havlusunu da koydurttu . Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz gördüğünüz benim unuttuğum şeyler varsada söylerseniz sevinirim. Unutmadan biberon, emzik , süt sağma pompası ve ıslak pamuk da koyacağım bavula
Canim internette kalıpları var.mesela keçe bulut kalıp yaz çıkıyorHazirmi satiliyo kaliplar sizmi cikardiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?