• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Mart ayında Tüp Bebek/Transfer Yaptıracaklar

bedazzld01

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2007
829
452
658
Merhaba kızlar.Öncelikle bu zorlu yolda hepinize bol şans diliyorum. Biz İzmir Ege Üni.'de tedavi görüyoruz. Sebep erkek infertilitesi. Uzun protokol uyguluyorlar. Geliştirici iğnelere(Puregon) geçeli henüz 3 gün oldu. Şubat 29 da bir kez daha kontrole çağıracaklar. Muhtemelen martın ilk yarısında da transfer olur. Sizde durum nedir? Bir de sadece baskılayıcı iğnelere devam ederken yaptıkları kontrolde 6-7 yumurta var dediler. Az değil mi? Geliştirici iğneler bitince sayılar değişir mi? Hadi durumlarımızı paylaşalım. Yalnız olmadığını hissetmek iyidir. :)

Merhaba kızlar.Öncelikle bu zorlu yolda hepinize bol şans diliyorum. Biz İzmir Ege Üni.'de tedavi görüyoruz. Sebep erkek infertilitesi. Uzun protokol uyguluyorlar. Geliştirici iğnelere(Puregon) geçeli henüz 3 gün oldu. Şubat 29 da bir kez daha kontrole çağıracaklar. Muhtemelen martın ilk yarısında da transfer olur. Sizde durum nedir? Bir de sadece baskılayıcı iğnelere devam ederken yaptıkları kontrolde 6-7 yumurta var dediler. Az değil mi? Geliştirici iğneler bitince sayılar değişir mi? Hadi durumlarımızı paylaşalım. Yalnız olmadığını hissetmek iyidir. :)
Slm canim bende adana baskent hastanesi tayfun cok doktorum bizde uzun protokol yaptiriyoruz, ignelere geçen hafta başladım sen ne yaptin transferin oldumu canim

Onumuzdeki cmtsi transfer gunum:)
Donmuşlarla yaptiricam.

Slm canim bende adana baskent hastanesi tayfun cok doktorum bizde uzun protokol yaptiriyoruz, ignelere geçen hafta başladım sen ne yaptin transferin oldumu canim
Slm bugun 5. Gun blast evre transferim gerceklesti 2 embryo 12 . Gun kan testi. Bol sans sizede

Slm kızlar herhezin tedavisi ve transferi hayırlı olsun...aranıza yeni katıldım deneyimlerimi paylaşmak isterim ya siz?

Transferim oldu bugün 6 günüm:) 3. gün embriyosu koydular beklemelerdeyim :)
Allah hepimizin yuzunu guldursun insallah, benim ikinci gunum 5. Gun transferi oldum B5ab ve B3ab iki embrio, karnimda ve Belimde agri var kucuk kramplar hissediyorum birde beyaz akinti yogun

Merhaba arkadaşlar benimde bu 3. Tüp bebek deneyimim 8 yumurtam toplandi 5i döllendi sade 3 ü 5. Güne geldi cgh icin biopsi alınıp donduruldu progestoronum ilaclardan dolayi yükseldiği için bir ay sonra tranver bizdede sorun eşimin morfolojisi hepimizin olurda hamiş haberleri veririz birbirimize ins. Yaşım 29 bu arada

Back
X