Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hamilelik haftanın 8 görünüyor takviminde bir an önce git ve kontrolünü yaptır bence kese de kalp atışı da görünür artık ihmal etme benceEvet haklisiniz ama insan cok merak ediyo neler oluyo orda diye brn bir bos gebelik gecirdim gecen sene o yuzden tedirginim aslinda ama acelede etmek istemiyorum nir taraftan...
Bende yarın kan verip değerlerimi ölçtureceğim umarım iyi çıkar. Birde Dr. Arayışı içindeyım o yüzden acele etmek istemiyorum ama önümüzdeki hafta mutlaka Dr. GörüneceğimBen bekleyemedim valla. maşallah iyi sabrediyorsunuz![]()
Anladım canım inşallah herşey gönlünce olur. Sağlık la alırsın bebeğini kucağına.Elimde olmayan nedenlerden dolayo gidrmoyorum malesefbir hafta falan sonra gidicem insallah. Brn yabanciyim turkiye vatandasi olmadim daha. Kimligim gelsin sonra gidicem insallh
Merhaba hnmlar benim ikinci bebeğim inşallah kizimda çok bulantim oluyordu bunda bulantim yok şimdilik şükür ama çok halsizlik ve uyku var birde onbir aylık kızım emziriyorum emziren hamis varmı aranızda
Evet zor olacak biliyorum eşim çok istedi bende yaslarinin yakın olmasının iyi olacağını düşündüm hayırlısı olur inşallah:)Sizin icin zor olmazmi iki kucuk cocuga bakmak? Allah yardimciniz olsun
Evet zor olacak biliyorum eşim çok istedi bende yaslarinin yakın olmasının iyi olacağını düşündüm hayırlısı olur inşallah:)