- 15 Haziran 2025
- 104
- 52
- 13
- 26
- Konu Sahibi Anonimsiii
Biz onun memleketine gittik ailesinde 2 hafta kaldik ondan çok ailesinin yaninda oturdum sohbet ettim güldüm. Sonra benim memleketime geldik 2 gündür buradayiz geldiginden beri suratindan düşen bin parça ya çildircam aileme karşı kendimi çok mahcup hissettim acaba bana mi öyle geliyor diye düşünüyordum ama annem bu sabah bir seye cani mi sıkkın sinirli gibi falan dedi. Hamileyim bu arada çok istiyordu bu bebegi ögrendiginden beri de üstüme çok titriyordu elimi hiçbir işe sürdürmüyordu buraya geldik cinsiyeti ögrendik kiz dedi doktor ondan mi bilmiyorum cani çok sıkkın erkek istedigini söylüyordu ama takmiyordum açikçasi çünkü ben de kiz istiyordum olabilir ama erkek olsaydi da surat mi asacaktim valla kafayi yiycem ya aileme karsi kötü oldum sanki burada olmaktan rahatsizmis gibi tartismamizi ailem görmesin diye tutuyorum kendimi ama bu aksam evimize gittigimde ne yapsam sizce dün gitmek istemisti ben de bir gün daha kalalim sonra gideriz dedim ona mi bozuldu hiç anlamadim ama artik hamileligimi de umursamiyor gibi artik bana kalk sen de iş yap yardım et falan diyor