2016 mayis anneleri buraya :)

Arkadasim hic korkma inan korkulacak birsey yok sana boyle yaziyorum ama ilkte bende neler yasadim seni anlayabiliyorum o heyecan korku hepsi biraradaa:)) ikinci oldugundan suan rahatim.Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin yavrularimiza kavusmamiza az kaldi.

Arkadasim hic korkma inan korkulacak birsey yok sana boyle yaziyorum ama ilkte bende neler yasadim seni anlayabiliyorum o heyecan korku hepsi biraradaa:)) ikinci oldugundan suan rahatim.Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin yavrularimiza kavusmamiza az kaldi.
Bilmiyorum ki benimkisi tup bebek.zor elde edilen bi gebelikti.simdi doguma bikac hafta kaldi insallah.belki de hala anne olacagima inanamadigim icin her an bi aksilik cikacakta o mutlulugu yasayamayacakmisim gibi geliyor allah korusun.allah sizinkileri de size bagislasin

Bilmiyorum ki benimkisi tup bebek.zor elde edilen bi gebelikti.simdi doguma bikac hafta kaldi insallah.belki de hala anne olacagima inanamadigim icin her an bi aksilik cikacakta o mutlulugu yasayamayacakmisim gibi geliyor allah korusun.allah sizinkileri de size bagislasin

kıyamaaammmm...Haklısın insan zor bulunca böyle hisseder. Ama zaten hormonlar da hassasiyeti tetikliyor inan. Bebişini kucağına alınca sen de sinirli bir lohusaya dönüşeceksin:))))) hayırlı uğurlu olsuuuunnnnn

Çok ağır gebelik geçiriyorum ikinci bebeğim kiloda almadım çok ama niye böyle oldu anlamadım sanki akşam sabah sancim tutacakmis gibi sezeryan doğum yapcam Allah yardımcımız olsun

Benim de bebisim.biraz asagida doktor ayakta kalma yat uzan dedi... Insallah 37i haftaya giriyorum gelsin arti kizim :)

Back
X