2016 Mayıs anneleri lütfen bi bakabilir mi?

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
Herkese mrb öncelikle hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim.ben sizlere doldugunuz yaşa gore ve hamile kaldığınız ayin sayısı toplami çift sayı ise erkek tek sayı ise kız mis bu hesaba bebisinin cinsiyeti uyanlar ve uymayanlar cvp yazarsa ilerde hamile olacak olanlar bu topics değerlendirmis olur .saçma buluyorum fakat burda okuduktan sonra çevremde yaptığım kişilerde tutuyor. Çok ilginç geldi tesadüf mu yada hepsi .şimdiden teşekkürler Rabbim bebislerinizi siz annelerine bağışlasin.

Yaşım 25 canım Ağustos ta hamile kaldım toplamı 33 ediyor sanırım bende tutmuyor çünkü Allah nasip ederse oğlum olacak :)

Yaşım 25 canım Ağustos ta hamile kaldım toplamı 33 ediyor sanırım bende tutmuyor çünkü Allah nasip ederse oğlum olacak :)
25 yaşını doldurmusmuydun yoksa yıl olarak mı girmiştin 25 e.tsekkurler. Rabbim sana bağışlasin inşallah. Mesela ben 05.09.1988 doğumluyum yıl olarak 28 im ama eylül e kadar 27 hesaplicskmisim

25 yaşını doldurmusmuydun yoksa yıl olarak mı girmiştin 25 e.tsekkurler. Rabbim sana bağışlasin inşallah. Mesela ben 05.09.1988 doğumluyum yıl olarak 28 im ama eylül e kadar 27 hesaplicskmisim
Bende 27.01.1990 doğumluyum canım o yüzden zaten 25ten hesapladım :)

Ben bu nasıl hesaplanıyor bilmiyorum, 86 Şubat doğumluyum, sat ağustos ve oğlum olacakmış nasipse, hesaplayip bakabilirsin

Ben bu nasıl hesaplanıyor bilmiyorum, 86 Şubat doğumluyum, sat ağustos ve oğlum olacakmış nasipse, hesaplayip bakabilirsin
Eylülde hamile kalmış olabilirmisin eylülde kalmissan erkek bebek çıkıyor sat agustos sonumu

Çok teşekkür ederim kızlar .çünki ablamda yenge de bende tutunca çok şaşırdım biran yoksa doğrumu dedim fakat anladimki yüzde 50 olasılık bu galiba

Eylülde hamile kalmış olabilirmisin eylülde kalmissan erkek bebek çıkıyor sat agustos sonumu

Hmm canım söyle bi dusundumde bu tür testlerin bende tutması pek mümkün değil galiba, benim tup bebekle oldu, nisanda yumurta toplandı eylülde transfer edildi, yani dr rastgele embriyo seçip yerleştirdi ama çokta inanma böyle şeylere derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…