Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eger tek sorun esinin sperm sayisiysa emin ol onu cok rahat sekilde artirirsin. Ozellikle E vitamini ve keciboynuzu kuru cidden cok etkili. Biz de en buyuk sorun esimin spoer morfolojisi cok dusuk. Sayi harekette sinirda. Biz kanadadayiz. Burda devlet karsiliyor 1 kerelik tup bebek tedavisini. O cok buyuk avantaj oldu ama Kasimdan beridir sira bekliyoruz. Bana uzun protokol uygulanicakmis.Bugün sadece tüp bebek ile hamile kalabileceğimi öğrendim. Eşimin sperm sayısı 3 milyon olduğu için.En kısa zamanda tedavi düşünüyoruz eşimle. Nerede olacağım konusunda henüz fikir sahibi değilim. Konuyu araştırmak üzere foruma üye oldum. Bu güzel kandil gününde duamdır. Rabbim inş.kucaklarımızı boş bırakmasın.
İnş güzel haberlerini verirsin bahçecide mi yaptınMerhaba ,
38 yasindayim.1 yildir evliyim...
Nisan ayında tedaviye basladim .sorunum amh düşüklüğü. 2 kere denemem oldu.ilki tek embrio gelisti sonuc kimyasal gebelik.2.denemem mart 3 folikul ,yumurtalar erken catladi opu bile yapilmadi . D vitamini takviyesi aldim 2000 mg.ve bir yerden hediye gelen yaklasik 3 kilo incir kurusunu rast gele yedim . 3 denemem haziranda olacakti.tesaduf hastanenin onunden gecerken oylesine bi baktirayim dedim ki adet gunumum 3.gunu idi .kist olusmustu martta.baktirayim gerekirse dogum kontrol hapimi alayim dedim.dr.ulturason istedi .tepkisi ne ilac aldin habersiz? 8 adet folikul gelismisti . Hemen tedaviye basladik.20 nisanda. 28 nisanda opu yapıldı. 6 tane dollendi. 01 mayista En iyi kalitede iki embrio transfer edildi.10 mayista test gunum. Bu olay benim mucizem. Dilerim devami da gelir...dilerim herkesin ruyasi gercek olur...sevgiler selamlar
Merhaba Düzcede Naile hanıma gidersen tüp bebek tedavisi olmana gerek kalmaz tüp bebek ana rahmine zarar veriyor dedğim doktor yabancı uyruklu ve tüp bebekten cocuğu olmayan ona bsşvuruyor bir çok arkadaşım onun sayesinde cocuk sahibi olduBugün sadece tüp bebek ile hamile kalabileceğimi öğrendim. Eşimin sperm sayısı 3 milyon olduğu için.En kısa zamanda tedavi düşünüyoruz eşimle. Nerede olacağım konusunda henüz fikir sahibi değilim. Konuyu araştırmak üzere foruma üye oldum. Bu güzel kandil gününde duamdır. Rabbim inş.kucaklarımızı boş bırakmasın.
inşallah olur Düzcede bir doktor var tüp bebek tedavisi olmadan cocuk sahibi oluyorsun yabancı uyruklu bir bayan Türkiyenin her yerinden hastası var bir çok arkadaşım tüp bebek yapıpda olmayan onda çaresini bulduSlm bende tüp bebek tedavisine başladım üçüncü denemem diyarbakrda bahçecide başladık tedaviye hep güzel şeyler yazılıyor bahçeci için inşallah bizimde yüzümüzü güldürdü benimde tek şansım tüp bebek
Hayır , yurtdışımdayım ben . Keşke Türkiye'de yaptırmaya vaktim olsa idi .. Öyle bir imkanım olsa Bahçeci tercihlerimin en başında gelirdi..İnş güzel haberlerini verirsin bahçecide mi yaptın
inşallah olur Düzcede bir doktor var tüp bebek tedavisi olmadan cocuk sahibi oluyorsun yabancı uyruklu bir bayan Türkiyenin her yerinden hastası var bir çok arkadaşım tüp bebek yapıpda olmayan onda çaresini buldu
Hayırlısı olsun bugün kontrole gittim içimden bi ses doğru yoldasın diyor çok umutluyuz bakalımHayır , yurtdışımdayım ben . Keşke Türkiye'de yaptırmaya vaktim olsa idi .. Öyle bir imkanım olsa Bahçeci tercihlerimin en başında gelirdi..
Merhaba ben de yurtdisindayim Kanada'da siz nerde yaptiriyorsunuz. Cidden o kadar uzak olmasa direkt bahceci de yaptiridim ben de. Burda devlet bir seferligine tup bebegi karsiliyor kasim da siraya yazildik cok sukur simdi sira geldi. Mayis basinda dogum kontrol hapina basladim. Herhalde mayis sonu gibi igenelere baslayacagim. Ilk tup bebek tedaviniz mi?Hayır , yurtdışımdayım ben . Keşke Türkiye'de yaptırmaya vaktim olsa idi .. Öyle bir imkanım olsa Bahçeci tercihlerimin en başında gelirdi..
Aleyküm selam ilaç kullanmama gerek yok dondurulmuş emriyoları çözdürüp transfer yapılıyor sonrası iğnelere devam hadi hayırlı olsun inşSelâmün aleyküm kızlar ben Kasım ayında tüp bebek yaptırdım tutmadı. İki tane dondurulmuş emriyom var. Sorum şu ki kızlar bu dondurulan emriyoyu koymadan önce nasıl ilerliyor yani yine iğne falan kullanacak miyim sonuçta hazır emriyo ya bilgisi olan varsa cvp verebilir mi
resmen gozlerimden kalpler firladi yazdigini okurken :) Ben D vitaminini hep kullaniyorum doktorun tavsiye etmisti. Hic incir bak aklima gelmemisti. Haziran basinda yumurta toplama yapilicak hemen 1 ay da etki eder mi ki? ay test gunune cok az kalmis insallah guzel haberlerini alacagiz bize de umut olacaksin.Merhaba ,
38 yasindayim.1 yildir evliyim...
Nisan ayında tedaviye basladim .sorunum amh düşüklüğü. 2 kere denemem oldu.ilki tek embrio gelisti sonuc kimyasal gebelik.2.denemem mart 3 folikul ,yumurtalar erken catladi opu bile yapilmadi . D vitamini takviyesi aldim 2000 mg.ve bir yerden hediye gelen yaklasik 3 kilo incir kurusunu rast gele yedim . 3 denemem haziranda olacakti.tesaduf hastanenin onunden gecerken oylesine bi baktirayim dedim ki adet gunumum 3.gunu idi .kist olusmustu martta.baktirayim gerekirse dogum kontrol hapimi alayim dedim.dr.ulturason istedi .tepkisi ne ilac aldin habersiz? 8 adet folikul gelismisti . Hemen tedaviye basladik.20 nisanda. 28 nisanda opu yapıldı. 6 tane dollendi. 01 mayista En iyi kalitede iki embrio transfer edildi.10 mayista test gunum. Bu olay benim mucizem. Dilerim devami da gelir...dilerim herkesin ruyasi gercek olur...sevgiler selamlar
Merhaba ben de yurtdisindayim Kanada'da siz nerde yaptiriyorsunuz. Cidden o kadar uzak olmasa direkt bahceci de yaptiridim ben de. Burda devlet bir seferligine tup bebegi karsiliyor kasim da siraya yazildik cok sukur simdi sira geldi. Mayis basinda dogum kontrol hapina basladim. Herhalde mayis sonu gibi igenelere baslayacagim. Ilk tup bebek tedaviniz mi?
Inciri oburlugumdan yedim :) meğer işe yarıyormuş . Şimdi de Kabızlık sorunumu çözdü. :) ben 20 gün bile sürmedi tüketmek.. D vitamini Bayağı etkili bence tüp bebekte ilk bakılması gereken değerlerden biri. Takviyesi Şart . Test sonuçlarımı hemen paylaşacağım . Senin de Allah'ım işini rastgetirsin ...sevgilerresmen gozlerimden kalpler firladi yazdigini okurken :) Ben D vitaminini hep kullaniyorum doktorun tavsiye etmisti. Hic incir bak aklima gelmemisti. Haziran basinda yumurta toplama yapilicak hemen 1 ay da etki eder mi ki? ay test gunune cok az kalmis insallah guzel haberlerini alacagiz bize de umut olacaksin.
aynen katiliyorum! Turkiye cidden bu konuda cok gelismis ve daha ileri teknikler kullaniyor. Mesela Kanada'da ICSI yontemini herkese uygulamiyorlar. Hala eski yontem tup bebegi deniyorlar. Biz de sorun esimin spermi oldugu icin ICSI yapilacak. ay vallahi hemen bugun gidip incir alicam esim de bende gunde 2 tane yiyelim. Yarasin hepimize :) CoQ10 icin de cok iyi diyolar ama onun iki formu varmis hangi formunu aldigin onemliymis bir de 3 ay onceden baslamak gerekiyor falan dendi. Benim doktor bana sadece D vitamini verdi ona basladim ben de ama subattan beridir duzenli kullaniyorum insallah ise yarar. YA bir de nar suyu falan diyorlar hic onlari denedin mi? Nar suyu rahim kalinlasmasi icinmis, anasta ozellikel ortada ki sert kisim transferden sonra bebegin yerlesmesi icinmis.Hayır 3. Denemem. Ilki kimyasal ikincisi opu dan geri dönüldü .. Erken Çatladı yumurtam.. Güney Kore deyim .ve burası çok Pahalı .. Tr de gerçekten ucuz ve sanki bana daha ileri ve ilgililermiş gibi geliyor. Burada cımbızla laf alıyorum Dr dan
Edacik82 merhaba ... Nar suyu transfere kadar mi ne iciliyormus . transferden sonar icilmiyormus diyee duydum .. ananas ben de yiyorum ki hicccc sevmem ... Kabak cekirdegi yedim tuzsuz olanindan transferden sonra ... ve sirf protein beslendim . .. et yumurta gormek istemiyorum artik .. .Q10 15g epeydir kullaniyordum ama ne fayda etti bilmiyorum . eger spermse sizin sorun bence hersey yolunda gidecektir Allahin izniyle,. Sonucta spermi bir sekilde buluyorlar . Benim yarin bu saatlerde belli olur ..ilkinde idrar testi yapmistim evde pozitif cikti sonrasi kimyasal oldu . simdi hicc bakmadim yarini bekliyorum ...Acikcasi heyecanim yok ... Garip bir sekilde Sakinim ... Insallah ikisi de tutunmustur diliyorum. Yas 38 ... iyi olurdu ikiz hani ... Mucize olurdu benim icin ..gerci bu seviyeye gelmem de mucize ya ... tutmazsa isten izin alip turkiyede deneyecegim, .. Allah hakkimizda hayilisini versin ... Sevgiler - selamlaraynen katiliyorum! Turkiye cidden bu konuda cok gelismis ve daha ileri teknikler kullaniyor. Mesela Kanada'da ICSI yontemini herkese uygulamiyorlar. Hala eski yontem tup bebegi deniyorlar. Biz de sorun esimin spermi oldugu icin ICSI yapilacak. ay vallahi hemen bugun gidip incir alicam esim de bende gunde 2 tane yiyelim. Yarasin hepimize :) CoQ10 icin de cok iyi diyolar ama onun iki formu varmis hangi formunu aldigin onemliymis bir de 3 ay onceden baslamak gerekiyor falan dendi. Benim doktor bana sadece D vitamini verdi ona basladim ben de ama subattan beridir duzenli kullaniyorum insallah ise yarar. YA bir de nar suyu falan diyorlar hic onlari denedin mi? Nar suyu rahim kalinlasmasi icinmis, anasta ozellikel ortada ki sert kisim transferden sonra bebegin yerlesmesi icinmis.
Burda da doktorlari gormek mucize zaten. Hep hemsilerle birlikteyiz! ama cidden bu tup bebek tam olarak ekip isi. Labaratuvar ekibinin ve hemsirelerin rolu cok buyuk. Insallah hep isini severek yapan insanlarla karsilasiriz :) bol sans canim. Allah hepimizin isini rast getirsin hadi insallah cok az kaldi senin sonucunu almamiza :) tum dualarim seninle Allah hicbirimizin emeklerini bosa cikarmasin insallah
Canım nar suyu nun faydası varmiymişEdacik82 merhaba ... Nar suyu transfere kadar mi ne iciliyormus . transferden sonar icilmiyormus diyee duydum .. ananas ben de yiyorum ki hicccc sevmem ... Kabak cekirdegi yedim tuzsuz olanindan transferden sonra ... ve sirf protein beslendim . .. et yumurta gormek istemiyorum artik .. .Q10 15g epeydir kullaniyordum ama ne fayda etti bilmiyorum . eger spermse sizin sorun bence hersey yolunda gidecektir Allahin izniyle,. Sonucta spermi bir sekilde buluyorlar . Benim yarin bu saatlerde belli olur ..ilkinde idrar testi yapmistim evde pozitif cikti sonrasi kimyasal oldu . simdi hicc bakmadim yarini bekliyorum ...Acikcasi heyecanim yok ... Garip bir sekilde Sakinim ... Insallah ikisi de tutunmustur diliyorum. Yas 38 ... iyi olurdu ikiz hani ... Mucize olurdu benim icin ..gerci bu seviyeye gelmem de mucize ya ... tutmazsa isten izin alip turkiyede deneyecegim, .. Allah hakkimizda hayilisini versin ... Sevgiler - selamlar