2016 mayıs sonu haziran başı balayı onerisi

ciba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
32
9
86
35
Arkadaşlar 28 mayis-4 haziran arasında Türkiye ve Kıbrıs da onereceginiz otel,il vs. var mi?

benim düğünüm de 21 mayıs da bizde nişanlımla uzun araştırmalarım sonucunda Rixos Tekirova da karar kıldık. Şuan indirimde kampanya var fiyatlarda,gayet de güzel bi rakama aldık. Giden bi kaç arkadaşım da Rixos dan çok memnun kaldıklarını belirttiler. Tavsiye ederim mutlaka

Bende 29 mayıs-3 haziran arası gidilebilecek bir balayı önerisi arıyorum. mekan olarak antalya belek side alanya yada fethiye ölüdeniz düşünüyorum

merhaba, alanyada villa augusto otelde kalmıştık. küçük ve lüks bir butik otel. bir bakın derim. arayınca daha çok indirim yapıyorlar.

Arkadaşlar 28 mayis-4 haziran arasında Türkiye ve Kıbrıs da onereceginiz otel,il vs. var mi?

Orada gidilebilecek tek otel Nuhun gemisi ama kıbrısta sıkılırsınız bizde çok arastırdık balayı için kıbrısmı antalyamı diye antalyada karar kıldık kıbrıs çok düz gezmeye yeri olmayan bir yer... Çevremde Gidenlerde sırf kıbrısta yaptım balayımı demek için gidiyor memnuniyet yok pek...

1 Ekim de düğün tarihimiz Rixos Tekirova'da karar kıldık balayı için, önceden giden var mı ? tavsiye eder misiniz?

Back
X