2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Selamlar ,
Ben de öğrendim, öğreneceğim inşallah Adetim geçeli 7 gün oldu bugün verdim kan yarın sonucu alacağım. Evde yaptığım bütün idrar testleri pozitif ve git gide koyulaştı. Erken öğrenince hcg bin katlanmasını takip ediyorsun, keseyi görmeyi bekliyorsun vs diye acele etmedim. Ama çok heyecanlıyım ☺️ Yarın için doktora da randevu aldım. Hayırlısı hepimiz için.

Bende bugün sabah ogrendim beta 166 çıktı inşallah cuma bir daha kan verip sağlıklı. Ilerliyor mu Öğreneceğiz Rabbim isteyen herkese versin

günaydın kızlar bende yeni öğrendim 3 gün oldu galiiba daha önce 3 düşüğüm var . bakalım deger henuz dusuk yukselmesını beklemekteyız doktorum ıgne ,ve ilaçlar verdi önlem amaclı inşallah bu kez bebeim benımle olur hepımız saglıkla kavusuruz evlatlarımıza dua edelım bırbırımıze :oops:

bende dün öğendim beta 51 çıktı bende hamileyimmmm
günaydın kızlar bende yeni öğrendim 3 gün oldu galiiba daha önce 3 düşüğüm var . bakalım deger henuz dusuk yukselmesını beklemekteyız doktorum ıgne ,ve ilaçlar verdi önlem amaclı inşallah bu kez bebeim benımle olur hepımız saglıkla kavusuruz evlatlarımıza dua edelım bırbırımıze :oops:

Hayirlisi olsun kizlar hepimiz için , ben keseyi ve sonra kalp atisini duymadan emin olamiyorum çok endişeliyim bu konuda 755ti benimki bugün yine ölçtürücem. Bu kadar yükselmiş daha da yükselir herhalde dimi :(

Hayirlisi olsun kizlar hepimiz için , ben keseyi ve sonra kalp atisini duymadan emin olamiyorum çok endişeliyim bu konuda 755ti benimki bugün yine ölçtürücem. Bu kadar yükselmiş daha da yükselir herhalde dimi :KK43:
oo kesin katlamıştır canım için rahat olsun benim ki daha 80 de :) Hayırlısı ıle kucagımıza alalım ınsallah saglıklı sekılde :KK35:

Back
X