Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz bebeğimi bile göremedim. Görünmüyor
Selam, son adet tarihimiz aynı sanırım =) Doktor bana çarşambadan itibaren görürüz dedi, ben perşembe ya da cuma gideceğim. Beta HCG kaç çıkmıştı? Ona göre görünüyormuş sanırım
Herkese merhaba
Ben 4 yıl oncede bir nisan anneleri grubundaydim paylasimlariniza baktimda ilk basta bizde benzer seyleri konusurken sirayla dogumlarimizi yaptik derken yaş günleri bakici stresi yurumesi wc egitimi derken kresli oldu kuzular. Hala görüşüyoruz ve cok sicak bir ortamimiz var.
Inşallah bu grupta böyle olur.
Kendimi tanitayim tanisalim.
30 yasimdayim 27 yaşımda ilk bebegimi kucagima aldim öğretmenim.
Her hamilelik farkli derlerdi çok doğru ilk gebelikte günüm gecmeden baslayan bana 5 kg verdiren ve 3. Ayda bicak gibi kesilen o bulantilar bunda henüz baslamadi ve inşallah başlamaz. Simdilik kasık batmasi agrisi var...yarin ilk defa doktora gidecegim
haha kendime güldüm şuan tabiki aynı olacak dimi nisan anneleri olcaz inş. acemilik işte biraz da şaşkınlık kusura bakmayın :)Merhaba kızlar satlarımız nerdeyse aynı galiba :) Şükürler olsun ki 11 ayın sonunda Rabbim bana da nasip etti. İlerleyen günlerde olur mu bilmiyorum ama benim hiç bir şikayetim yok şimdilik sizlerde durum nedir? Ben cuma günü öğrendim doktor 24 ağustosta gel ancak o zaman görünür şuan çok hiç bişey görünmez dedi. Siz ultrasona girdiniz mi bebişleri gördünüz mü?
böbreklerin çok su içmediğin için ağrıyor olabilir. ve gazlı içiceklerden uzak durCnn bende 9+1 günlük hamileyim ama bana da doktor 8+1. Dedi bende anlamadım acayip böbrek ağrısı çekiyorum ağzım hep acı aynısını yaşıyan varmı genelinde böbrek etkilenirmi
peki hamilesin dedimi doktor?Ben henüz bebeğimi bile göremedim. Görünmüyor
benim 1300 lerde beta hcg. Benim okadar tuhaf olduki dk gittim var ama çok minik 2 haftalık felan dedi. sonraki gittiğimde göremedi biz sana hamilesin dedik öylemi dedi. o an umutlarım kırıldı. sonra evet evet gördüm deyince oh dedimSelam, son adet tarihimiz aynı sanırım =) Doktor bana çarşambadan itibaren görürüz dedi, ben perşembe ya da cuma gideceğim. Beta HCG kaç çıkmıştı? Ona göre görünüyormuş sanırım
Doğru dedin Gülceegül. Bende kendimi tanıtayım bende 27 yaşındayım. 2. doğumumu yapıcam inşaAllah. İlki 8 yaşında ve kız. şu ana kadar rahattım Rabbime hamd olsunHerkese merhaba
Ben 4 yıl oncede bir nisan anneleri grubundaydim paylasimlariniza baktimda ilk basta bizde benzer seyleri konusurken sirayla dogumlarimizi yaptik derken yaş günleri bakici stresi yurumesi wc egitimi derken kresli oldu kuzular. Hala görüşüyoruz ve cok sicak bir ortamimiz var.
Inşallah bu grupta böyle olur.
Kendimi tanitayim tanisalim.
30 yasimdayim 27 yaşımda ilk bebegimi kucagima aldim öğretmenim.
Her hamilelik farkli derlerdi çok doğru ilk gebelikte günüm gecmeden baslayan bana 5 kg verdiren ve 3. Ayda bicak gibi kesilen o bulantilar bunda henüz baslamadi ve inşallah başlamaz. Simdilik kasık batmasi agrisi var...yarin ilk defa doktora gidecegim
evet görünüyor. yani görünen bebiş değilde kesesi görünüyor.Bende seninle aynıyım şuan aslında. bence sen doktorunu değiştir tecrübeli olsunMerhaba kızlar satlarımız nerdeyse aynı galiba :) Şükürler olsun ki 11 ayın sonunda Rabbim bana da nasip etti. İlerleyen günlerde olur mu bilmiyorum ama benim hiç bir şikayetim yok şimdilik sizlerde durum nedir? Ben cuma günü öğrendim doktor 24 ağustosta gel ancak o zaman görünür şuan çok hiç bişey görünmez dedi. Siz ultrasona girdiniz mi bebişleri gördünüz mü?
ben ben benim ikinci olacakMerhaba arkadaşlar :) ben de ikinci bebeğime hamileyim. İkincileri bekleyenler kimler? Henüz doktora gitmedim biraz beklemeyi düşünüyorum hemen gitmeyeceğim. Hepimiz hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
Merhaba kızlar satlarımız nerdeyse aynı galiba :) Şükürler olsun ki 11 ayın sonunda Rabbim bana da nasip etti. İlerleyen günlerde olur mu bilmiyorum ama benim hiç bir şikayetim yok şimdilik sizlerde durum nedir? Ben cuma günü öğrendim doktor 24 ağustosta gel ancak o zaman görünür şuan çok hiç bişey görünmez dedi. Siz ultrasona girdiniz mi bebişleri gördünüz mü?
Canim Ilk uc ay uzak durmalisin boyadan.doktor bana makyaj bile yapma dediBu dönemde röfle yaptırmamızın bir sakıncası olur mu acaba