• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan Ayında Dondurulmuş Embriyo Transferi Yaptıracaklar

purplelife34

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2013
688
1.132
408
Merhaba Arkadaşlar,

Ben iki yıldır tüp bebek tedavisi görüyorum. Benim yumurta rezervimde düşüklük var eşimin de sperm sayı ve morfolojide sorun var. Bu yüzden ki ancak 8 toplamada transfer aşamasına gelebildik.
Üst üste opu işlemlerinden fiziksel ve psikolojik olarak yorulduğum için nasipse önümüzdeki Nisan ayında transferi düşünüyoruz.
Bahar mevsiminin uğurlu geleceğine inanıyorum. Benim durumumda olanlar inşallah beni yalnız bırakmazsınız ve burada birbirimize hamilelik haberlerimizi veririz.
 
Merhaba arkadaşım. konuyu çok erken açmışsın. nisana kadar çok zaman var daha. inşaAllah hayırla o günlere ulaşıp embriyolarını sağlıkla almak nasip olsun.bu hususta çok sayfa yok forumda. bu yüzden senin sayfana geldim. deneyimlerimizi paylaşalım.
ben de transfer için gün sayıyorum. çok sayıda yumurta geliştiği için transfer iptal edilmiş, embriyolarımız dondurulmuştu. şimdi ilaç kullanıyorum. bu aynı sonuna transferim yapılacak inşaAllah.
 
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. .Nasipse 5 yıllık dondurulmus embriomla transferim yapılacak bu ay..5 yil önce 8 embriomun 1 tanesi transfer edilmiş diğerleri dondurulmustu. .şuan 1 tane 4 yaşında bi evladım var. .estrofem e başladım. 5 gün oldu ...merak ettiğim acaba benim gibi bi kaç yıl bekleten ve iyi sonuç alan arkadaşlar varmı. .uzun zaman oldu..ins embriolarim cozuldugunde hala sağlıklıdir..hadi bakalım diyorum elif tekrar başlıyoruzZZ. .bakalım bu sefer tutucakmi melegim
 
Back
X