Anket Nasıl ekleniyor bilemedim ki Cnm bakındım bulamadımSelam kızlar benim 13 te belli oldu kız anket yapsak daha iyi olur bence canım
Çoğumuz erkek sanırım erkek önce görülüyor ondan, tabi değişebilir 16 ya kadarUltrasano hesabına göre benimde 11+2 doktor erkek dedi bakalım çok erken oldu ben duyunca şaşırdım bu kadar erken beklemiyordum
Canım yukarda yazar anket ekle diye düzenle bölümüne girÇoğumuz erkek sanırım erkek önce görülüyor ondan, tabi değişebilir 16 ya kadar
Çoğumuz erkek sanırım erkek önce görülüyor ondan, tabi değişebilir 16 ya kadar
Çoğumuz erkek sanırım erkek önce görülüyor ondan, tabi değişebilir 16 ya kadar
aa bende 11+3 deyim ama 12+3 gibi görünüyo ozaman erkekmi oluyoSelamlar
ultrason hesabına göre 12+4 büyük bir ihtimal erkek bekliyorum
Yaptırcm canım 2liyi ayrıntılı ultrasonu diğerlerini istemiyorum böyle Bi karar aldım bu gün doktorlada konşcm bklm 9 gun kaldı kontrole şafak sayar gibi gun sayıyorum belki cinsiyet tahmini de yapar çok heyecanlıyım meraklıyımdagurtmingotam 2li testi yaptır canım. 3lüyü yaptırma. ben de 2liyi yaptırmamayı düşünüyordum. hatta ikili test için gittim ve geri döndüm yaptırmadan. araya bayramı soktum düşündüm ve sonra yaptırdım. 3lü testi doktorlar (benim 2 doktorum) önermiyor. 2li ve 4lü test en iyisi imiş.
aa bende 11+3 deyim ama 12+3 gibi görünüyo ozaman erkekmi oluyo
Buraya da yazıyım da aslında ben bu haftalarda ne kadar yanılma oluyor onu görmek için açtım konuyu, bakalım bu erkenden görülen cinsiyetler değişecek mi 16. Hafta olmadan belli olmuyor çünkü, alışverişe başlamayın kızlar:)nergis ilk sayfadaki tabloda cinsiyet başlığı var. belli olanları oraya eklememiz daha düzenli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?