2016 nisan dogum

91denizeynep

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
169
176
18
34
Arkadaşlar doktorunuzla dogum hakkında konustunuz mu ? Ben en son 25.haftamda gittim bana erken daha dogum konuşmak dedi . Sizce doğal mi bu tavrı. Korkum şu normal doğum olabilecekken sezeryan a yonlendirmesi. Bunu nasıl anlarım. Ilk gebeligim tecrubesizim

Cnm biz de 28 de konuştuk ilk kez doğrusu bu, Hatta 32 den sonra bile mantıklı hiç belli olmuyor çünkü Nasıl seyredeceği gebeliğin.cnm benim Dr kızımdaki Dr, o Zaman da sezeryanı öneriyor gibiydi şimdi de öyle.. Ama ben en azından 40. Haftaya kadar normal seyretmezse sezeryan olur demiştim, çok şükür kızım 38 de kendisi gelmek istedi herşey normal gelişti normal doğurdum, bunda da öyle istiyorum, sen akışına bırak mecbur kalmadıkça istemiyorum dersin olur biter, 40 olup da gelmezse sezeryan olur o da bir seçenek

Inşallah canim bebeğim yaklaşık 2 hafta kadar onden gidiyor en baştan beri . Normal olmaz bebek büyük demesinden korkuyorum galiba. En hayırlısı ni Allah nasip etsin hepimize :)

Inşallah canim bebeğim yaklaşık 2 hafta kadar onden gidiyor en baştan beri . Normal olmaz bebek büyük demesinden korkuyorum galiba. En hayırlısı ni Allah nasip etsin hepimize :)
Korkma hiç düşünme hayırlısı neyse o olur inşallah, sezeryandan da çok memnun kalanlar var, ikisinin de avantajı farklı, önemli olan Bebek sağlıkla gelsin, bizim sağlığımız iyi olsun, güzel beslenmene dikkat et yürüyüşünü yap son haftalar hurmA yiyebilirsin normal neden olmasın

ben 20 haftalarda konustum esımı doguma sokmak ıstıyordum onu sordum ve normal ıstedıgımı dıle getırdım... sımdı 30. haftada randevum var, 32 de de rapor almaya gıdecegım , çalışmaya devam etmek ıstıyorum 37 ye kadar ksımetse tabı...
o zaman acacagım yıne mevzuyu cunku ben gerek olmadıkca ne sunı sancı ne epızyotemı ıstemıyorum, nst olcumlerı dısında gucum yettıgınce sancılarımı ayakta cekmek ıstıyorum, bellı bır sureyıde evde gecırmek ıstıyorum anıden suyum gelır sancım kanamam cok olur ıs degısır ama normal seyrınde devam eden bır dogum olursa dogal dogum ıstıyorum...
gerekırse yazılı olarakta doktoruma ımzalı bır belge verecegım dogum basladıgı esnada heyecandan kargasadan ınsan unutabılıyor bazı seylerı , ben unutsam da o anda o hatırlatsın bana ama o da normal yanlısı bır doktor.
tabıkı bebek ters gelır, suyum azalır, saglık problemı olur sezeryan olurum ama normal ıcın zorlucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…