- 8 Mart 2023
- 12
- 1
- 16
- 32
- Konu Sahibi pkoli vaka
Selam herkese pcos tanısı aldım. İlk gebeliğim famera işe tek yumurta ikiziydi 16. Haftada kaybettim kalpleri durdur yıkımdı benim için sürekli kanamam vardı vücut hiç istemedi. Doğum kürtaj oldum genetik sonucu kan pıhtılaşması çıktı. Sonra 2 senebsonra hamile kaldım tek bebekti çok sağlıklıydı Enox kan sulandırıcı kullandım 2 hafta önden gidiyordu 22 haftamda bi anda doğum başladı erken doğum ile bebeğimi kaybettim benim için çok zor süreçti her şey iyi giderken sağlıklı bebeğim son ana kadsr hareket etti ayrılmak istemedi çok zor zamanlar yaşadım doktor serklaj rahimi dikiş attıracaksın yine olunca dedi abdominal serklaj daha iyiymiş araştırdım. Benim 13 haftadannberi sulu akıntım vardı her doktora gittim perinatologa bile Amniyon testi yaptı negatif çıktı meğerse rahim açılıyormuş o yüzden su gelince hadife almayın aminıyom suyu değildi ama meğer rahim ağzım açılıyormuş yaşamadan da anlayamazmışım çünkü her ölçümde uzunluk daha fazlaydı bi anda oldu bu gibi durum yaşayan var mı abdominal olan